ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارسال ایمیل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان

من یه کیلاگر ساختم اما برای ارسال لوگ به ایمیل و آیدی باید چی کار کنم فقط میخوام به ایمیل و آیدی ارسال بشه

اگه از دوستان کمک کنید ممنون میشم
روش های زیادی برای این کار هست و بوده که بیشتر آنها استاندارد نیست یعنی شاید میل شما ارسال شود شاید نشود.اما به نظر من بهترین روش که خود من هم از آن استفاده می کنم و من در آوردی است یعنی از خودم در آوردم.این است که شما اول یک سرور میل تهیه کنید یا اگر سایت دارید از میل آن استفاده کنید.که قیمت زیادی هم ندارند.با سالی 20 هزار تومان می تونید تهییه کنید.بعد برای هر یک از کار بر هاتون یک میل در سایت بسازید و برنامه را که به آن کار بر می دهید بر روی میل خود کار بر تنظیم کنید.حالا میل ها به سرور شما فرستاده می شوند . بعد هر میلی را که کاربر شما برای فرستادن لاگ ها به شما داده روی آن میلی که برای آن کاربر در سایت ساختید تنظیم کنید که میل درون سایت شما هر میلی که براش آمد فوروارد کند به میل کاربر.در آخر هم این رو بگم که از هر سرویس دهنده ای سایت برای این منظور می خرید اول از آنها بپرسید که آیا سرور میل آنها فیک میل را ساپورت می کند یا نه چون بیشتر آنها این روش را از کار انداخته اند.اگر هم سرور خوب پیدا نکردید به من بگویید تا به شما معرفی کنم. من خودم برای تروجانم از این روش استفاده می کنم که بسیار خوب جواب می دهد.
سلام.
بارها مطرح شده. سرچ بفرمایید.
خیلی گشتم اما چیزی که میخواستم پیدا نکردم لطفآ کمک کنید
یکی از راه های خوب که همین کاری که mohamadpk عزیز گفتن...
+
در مورد ارسال ایمیل هم حداقل داخل 3 تا تاپیک بحث شده( حداقل!!!! )
سرچ کنی راحت پیدا می کنییی!!!!!!!!!!
ظاهرا و منطقآ این روش بهترین روش هستش ممنون از راهنماییتون خوب.

اگه امکانش هست یه سرور ایمیل معرفی کنید.
اینجا نمیشه دوست عزیز به عنوان تبلیغ محسوب میشه و اگر یادم باشه با قوانین انجمن هم جور نیست .پس اگر خواستی در یاهو به من pm بده تا بهت بگم. آی دی من w.bush_esay