سلام!!!
ایلگار جان و رسول جان من زیاد به مباحث اینجور تایپیک ها نمیام!!! به همین خاطره که دیر به دیر جواب میدم!!!!
برام پیغام خصوصی بزارین تا یادم بیوفته!!!
اما در مورد اسکوپ!!!
تنها اسکوپی که قیمتش 235 هزار تومن بود که 20 مگا هرتزه و میگن تایوانیه!!! ولی شما باور نکنید..همشون چینین!!
اسم این اسکوپ یادم رفته!!!MASTRY یا یه چیزه دیگه!!!
ولی به گفته فروشنده ها اسیلسکوپ خوبیه !!!
بعد از این اسکوپ یه اسکوپ دیگست که رم میخوره و رنگیه!! 530 هزار تومن قیمتشه!!!
دستت درد نکنه.
یکی گرفتم. دست دوم ژاپنی 165تومن
(۲۷-مهر-۱۳۸۹, ۱۸:۰۹:۴۶)ilgar نوشته است: [ -> ]دستت درد نکنه.
محمد رضا جون مبارکت باشه
ژاپنی دست سوم ... چهارم هم که باشه بازم بهتر از چینیه
میشه مشخصاتشو همراه شکلش بذاری
20 مگ دو کانال هستش
170 تومن دادم یه پراب لوداستار آک هم روش گرفتم
روش به فارسی نوشته نوسان نمای 20 مگاهرتز. نمیدونم کلاً ژاپنه تو ایران روش چاپ زدن یا قطعات ژاپن مونتاژ ایرانه!
مهندسی که ازش گرفتم کلاً تو کار اسکوپه و تنها تعمیرکار اسیلوسکوپ تو شمالغرب کشوره. کارش خیلی درسته.بهش گفتم این دست دومو شما ترجیح میدی یا آک چینیا که الآن تو بازار پره. خودش که گفت این بهتره. البته همه جور اسکوپ آک و دست دوم هم داشت .
دیگه نمیدونم چقدر برام کار کنه!
عکساشو فردا میذارم
(۲۷-مهر-۱۳۸۹, ۱۸:۱۷:۵۴)رسول نوشته است: [ -> ] (۲۷-مهر-۱۳۸۹, ۱۸:۰۹:۴۶)ilgar نوشته است: [ -> ]دستت درد نکنه.
ژاپنی دست سوم ... چهارم هم که باشه بازم بهتر از چینیه
سلام...این طرز فکر خیلی اشتباهه!!
اونی که شما گرفتی لامپ تصویرش عمرشو کرده و توی اینده خواهد سوخت و شما باید بری ................
انگلیسی ها یه ضرب المثل دارن که میگه:
ما هنوز اونقدر پولدار نشدیم که جنس دسته دوم بخریم!!!
اینا توی چین تولید میشه به خاطر اینکه کارگر مفته!!! همه گوشی ها و بیشتر چیزایی که داری تو خونتون ساخت چینه!!!
بهر حال مبارکت باشه!!! باهاش مدارا کن!!!
کار خودمو توجیه نمیکنم ولی:
1)مهندس می گفت این اسیلوسکوپهای چینی که بازارو پر کردن(خودش هم داشت) قطعات های ولتاژش بعد چند ماه میسوزن
2)کالاهای چینی درجه 1 و 2 و سه ش تو بازار اروپا و آمریکا رقابت میکنن. اونایی که میاد ایران درجه چهارده پونوزدهمن.
3)اگه یه قطعش بسوزه چقدر هزینه برمیداره؟ من انقدر ارزون گرفتم که اگه هزینش هم بکنم تازه بیاد برسه به قیمت چینیها تازه اگه اون چینیهای آک خراب نشن
4)لامپ تصویرش کیفیتش فعلاً که عالیه (فردا عکسشو میذارم)در ضمن من مگه میخوام چقدر ازش استفاده کنم! چند ساله که الکترونیک کار میکنم، تازه برا اسیلوسکوپ احساس نیاز کردم. تازه اگه بخوایم یه خرده سطح بالا فکر کنیم الآن دیگه زمونه اسکوب 20 مگ نیست ،اسکوپهای 4 گیگ باید خرید
5)آدم اگه دوستایی مثل شما داشته باشه که اسکوپ چینی سهله، اسکوپ افغانی هم براش میندازن
مهندس ضرب المثل انگلیسی ها یه جور دیگه بود !
دقیق تر ترجمه کن !!