سلام
می خواستم انواع مارک های اسیلوسکوپ موجوددربازارایران راباقیمت تقریبی آنهابدانم؟
واینکه به نظرشماکدام باصرفه تر وازنظردوام هم بهترازبقیه است؟
ممنون
سلام...
اگه زود تر گفته بودی میرفتم و واست میپرسیدم...حالا که خورد به تعطیلی... تمتوم شد یادم بنداز واست بپرسم
یه سری اسیلوسکپ دیچیتال پرتابل اومده شبیه به ولت متر داره قیمتش هم می یاد پایین من پیشنهاد می کنم قبل از اینکه بخری این مدل رو حتما ببین
(۲۱-بهمن-۱۳۸۸, ۱۸:۲۴:۴۱)ha_60 نوشته است: [ -> ]یه سری اسیلوسکپ دیچیتال پرتابل اومده شبیه به ولت متر داره قیمتش هم می یاد پایین من پیشنهاد می کنم قبل از اینکه بخری این مدل رو حتما ببین
ممکن چند مدل یا مارک از این اسیلوسکپ دیجیتال پرتابل را ذکر کنی. من هم شدیدا" احتیاج به خرید اسیلوسکپ دارم و نمی دونم کدام مارک در ایران نسبت به قیمت و کارایی اون بهتره
نقل قول: اگه زود تر گفته بودی میرفتم و واست میپرسیدم...حالا که خورد به تعطیلی... تمتوم شد یادم بنداز واست بپرسم
ebka جان لطفا دراین باره کمک کنید.
من بیشتراسیلوسکوپ آنالوگ می خواهم درضمن درموردقیمت تک کاناله ودوکاناله جداگانه اطلاعات می خواستم.
ممنون
دوستان من احتیاج به یک کتابچه ای درباره نحوه کار بااسیلوسکوپ وانجام آزمایشات ابتدایی مربوط به آن دارم.
لطفا اگرکسی فایلی دررابطه باآموزش اسیلوسکوپ دارددراینجابگذارد.
درضمن من تقریبا تمام فایلهای موجوددرباره اسیلوسکوپ دراینترنت رادیده ام وفقط دنبال مطالب جدید وکاربردی والبته فارسی هستم(پس لطفا جزواتی که دراینترنت موجودند راقرارندهید)
ممنون
مهندس اسکوپ رو بخر !
طرز کارش رو اینقدر باهاش ور میری و یاد میگیری !!
من خریده ام وکارهای ابتدایی باآن رابلدم اما می خواستم بیشتر بدانم!!!!!!!!!
ممنون میشم اگر دوستان جزوه کاربردی داشته باشند ودراینجا قراردهند.
کتاب اندازه گیری مربوط به دوره هنرستان رشته های برق رو ببین !
تو سایت زیر پیداش می کنی :
http://www.chap.sch.ir
من در یه جایی خوندم که بااستفاده ازاسیلوسکوپ می توان نمودارضربان قلب رامشاهده کرد!!!!!!!!!
می خواستم بدونم که همچین چیزی چطورامکان پذیر است؟
آیا می توان مدارساده خارجی ساخت که ضربان قلب راتشخیص بده وباوصل آن به اسیلوسکوپ نمودارضربان قلب رامشاهده کرد؟