با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
من یک سخت افزار طراحی کردم که درارای پورت سریال نیز میباشد اما پورت سریال اون کار نمیکنه از کریستال 4000000 کردم خازنهای MAX232 هم 1uf 50 ولت هستش فایل پروتیوس را براتون میذارم اما به هیچ وجه عمل نمیکنه
لطفا منو راهنمایی کنید
اینم شکل مدار[attachment=4580]
با تشکر
سلام مهندس !
یه چند تا نکته :
تو فایل پروتئوس جای ورودی هایپر رو برعکس وصل کرده بودی !
تو پروتئوس نیازی به MAX232 نیستش ! ( بود و نبودش فرقی نداره )
کریستال رو هم اشتباه وصل کردی !!
هر چند تو فیوزبیت های میکرو تو پروتئوس هم اشتباه کریستال رو تعیین کرده بودی !!!!
واسه فعال کردن پوول آپ داخلی هم باید به جای PIN از PORT استفاده کنی !
این دستوراتو می گم :
این فایل رو بگیر :
ایرادهاش برطرف شده و برنامه رو هم حسابی خلاصه کردم :
دمت گرم مهندس من الان دوباره یک چکی کردم اما نمیدونم چرا تو ترمینال بسکام ارسال و دریافتش کار میکنه اما توی هایپر ترمینال این جوری نیست؟؟؟؟
فرق pin با port چیه آیا در نویز گرفتن ورودی ها تاثیری دارد؟
مهندس من زمانی که pullup داخلی رو فعال میکردم میکروم قاطی میکرد اما زمانی که اونو pin تعریف میکردم و مقاومت برای ورودیش در نظر میگرفتم درست کار میکرد.
احتمالا تنظیمات هایپر رو درست انجام ندادی !
به START رفته و در Accessories به قسمت Communications رفته و برنامه HyperTerminal را اجرا كنيد .
Start Menu\Programs\Accessories\Communications\HyperTerminal
در پنجره باز شده يك اسم و يك آيكون را به سليقه خود انتخاب كنيد.
در پنجره بعدي ( Connect Using ) درقسمتي كه اسم مودمتان را مي بينيد گزينه COM1 را انتخاب كنيد .
پنجره COM1 Properties را نيز همچون شكل پايين تنظيم كنيد .
البته باوود را مناسب با باوودی که تو برنامه لحاظ کردین انتخاب کنین !
تنظيمات كاميوتر به پايان رسيد .
PIN واسه خوندن از رجیستر هستش و فقط واسه خوندن ورودی از PIN استفاده می کنیم !
PORT واسه نوشتن در رجیستر خروجی هستش و فقط برای خروجی ( یا فعال کردن پوول آپ در هنگام تعریف پایه به عنوان ورودی ) استفاده می شود :
این تایپیک ها رو هم ببین :
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=13320
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=15396
البته یه چند تا دیگه بود که پیدا نکردم !!!
آیا تمامی پورت های میکرو نیازبه مقاومت pullup داره ؟
اگه نیاز داره چه زمانی باید پول آپ بذاریم؟؟؟؟
مهندس پوول آپ یه امکانی که میکرو در اختیار ما گذاشته !
معمولا وقتی یه پایه ورودی باشه و ممکنه در زمان هایی به چیزی وصل نباشه و رو هوا باشه ( هنگامی که کلید وصل باشه این قضیه اتفاق می افته ) و چون ورودی میکرو امپدانس بالایی داره پس نویز برق شهرو می گیره ( می تونی با نزدیک کردن دستت اینو بفهمی ) و برای رفع این ایراد از مقاومت های پوول آپ و پوول دوون خارجی استفاده می شه !
خوب پوول داخلی هم مثل همینه ! ( مثل پوول آپ خارجیه ) ولی داخل میکروست !!!
نمی دونم مفهوم رو رسوندم یا نه !
مهندس منم قبلا مداری با rs232 ساختم و برنامه ای هم روی vb.net نوشتم و جواب نمیداد اما میدونی چجوری مشکلم حل شد اینطوری:
امدم و دیتا باند مثلا 4800 را توی میکرو گذاشتم و توی برنامه وی بی امدم و مدام تغییر دادم تا به نتیجه رسیدم در واقع مقدار دیتا باند داخل میکرو با دیتا باند داخل برنامه کامپیوتر با هم برنامه نشد .
البته در برنامه ترمینال بسکام باید از دیتا باند داده شده در میکرو استفاده کنی
(۲۳-بهمن-۱۳۸۸, ۱۶:۴۶:۲۶)mostafa26 نوشته است: [ -> ]مهندس منم قبلا مداری با rs232 ساختم و برنامه ای هم روی vb.net نوشتم و جواب نمیداد اما میدونی چجوری مشکلم حل شد اینطوری:
امدم و دیتا باند مثلا 4800 را توی میکرو گذاشتم و توی برنامه وی بی امدم و مدام تغییر دادم تا به نتیجه رسیدم در واقع مقدار دیتا باند داخل میکرو با دیتا باند داخل برنامه کامپیوتر با هم برنامه نشد .
البته در برنامه ترمینال بسکام باید از دیتا باند داده شده در میکرو استفاده کنی
منم همچین داستانی داشتم! بعدا فهمیدم کریستال میکرو درست انتخاب نکرده بودم. اگه دقت کنی می بینی سرعت هایی که انتخاب می کنی یه تناسبی صحیحی دارن. من کریستال رو 4 انتخاب می کردم در خالی که کریستال داخلی avr رو اگه تغییر نداده باشیم یکه. دقیقا نسبت باوود ها 1 به 4 بود ...