ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دلیل استفاده از l297,l298 در کنار هم چیه؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان توی دیتا شیت ای سی l297 یه مدار هست که l297 و l298 رو کنار هم گذاشته و به استپر موتور وصل کرده دلیلش چیه ؟ مگه هر کدوم به تنهایی نمی تونن اینکار رو انجام بدن؟
من تا حالا با L297 کار نکردم. ولی بصورت گذرا که به دیتاشیت نگاه کردم ، احتمالاً برای کنترل روی داده ها به کار میره که فکر نکنم زیاد مهم باشه و همون به تنهایی هم میشه با 298 کار کرد
خیلی مهمه غیر از دیتاشیت یه اپلیکیشن نوت داره که اون رو هم باید بخونید
یکی از کار هایی که می کنه کنترل جریان به جای کنترل ولتاژ
l298 آی سی تامین ککنده توان برای راه اندازی موتور هست، l297 تولید کننده سیگنال های لازم برای راه اندازی استپ موتور هست.
اگر با میکرو سیگنال ها رو تولید کنین به l297 نیازی نیست، با l298 می تونین موتور های دیگه رو هم راه اندازی کنین !
دیروز کلی جواب نوشتم اراسل رو که زدم سیستمم دچار مشکل شد و پاک شدن، اینه که علا به این یکی 2 جمله قناعت کنین، اگر چیز دیگه ای لازم بود بپرسین بگم
۲۴-بهمن
دقیقا می دونم این موضوع برای سال پیشه ولی دیدم جوابی هم من بدم
این ای سی برای کنترل استپر موتور بهترین گزینه است چمن راحت میشه با بلا بردن فرکانس کلاک روی پایه کلاک سرعت کم زیاد کرد با یک و صفر کردن پایه cw/ccw جهت چرخش تعریف کرد با یک صفر کردن half/full میزان دقت چرخش رو از 45 درجه به 90 تغییر داد با صفر یک پایه rs به حالت 0 درجه برگشت
دلیل استفاده از l298 این که این ای سی جریان بالایی تحمل نم تونه بکنه به این دلیل از l298 استفاده می کنن