ايران ويج

نسخه‌ی کامل: قفل کردن www دامین برای افزایش پیج رنک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  301-Permanent-Redirect.gif]
یکی از ترفندهای سئو، اصطلاحاً قفل کردن www روی دامین هست. اجازه بدید بیشتر توضیح بدم.
سئو، ساز و کاری هست که به بهبود جایگاه یک وبسایت یا وبلاگ در موتور جست و جوهای اینترنتی کمک می کنه که البته چون بحثش مفصله من اینجا به کلیات موضوع نمی پردازم.

حتما تا حالا دیدید که خیلی از آدرس های اینترنتی هم با www ابتدای آدرس و هم بدون www باز میشوند. مثلا هم با http://carti.ir و هم با http://www.carti.ir می تونید به سایت دسترسی داشته باشید. این یکی از مواردیه که مانع از بالا رفتن پیج رنک سایت و به دنبال آن مانع از افزایش بازدید کننده می شه.
چرا؟ خوب دلیل ساده هست. یکی از موارد منفی در الگوریتم گوگل صفحات و مطالب تکراری است. وقتی سایت شما با هر دو این آدرس ها باز میشود از نظر گوگل مثل این است که تمام مطالب و برگه های سایت شما دارای یک کپی تکراری است! و این یعنی مانع در سر راه بالا رفتن پیج رنک سایت شما.
حالا چیکار کنم؟ برگشتیم به تیتر مطلب. یعنی قفل کردن www. یعنی شما باید انتخاب کنید که سایتتون با کدام آدرس باز شود؟! با www در ابتدا و یا بدون www. (در مثال بالا، www اصطلاحاً قفل شده و به همین خاطر وقتی http://carti.ir رو کلیک کنید یا توی آدرس بار، پیست و اینتر کنید با www باز می شه.)
کدوم یکی بهتره؟ البته سر این مساله اختلاف نظر هایی هست اما تجربه نشون داده آدرس استاندارد واسه URL سایت شما آدرس با www است و ما هم آدرس با www را پیشنهاد میکنیم.
در این حالت میخواهیم با استفاده از ریدایرکت آدرس بدون www را به آدرس با www منتقل کنیم.

- فایل htaccess. را در سرور خود پیدا کنید

- کدهای زیر را در ابتدای این فایل قرار دهید.
[تصویر:  wwwcode.gif]

فایل htaccess. را ذخیره کنید.

با انجام مراحل بالا شما موفق شده اید www را روی دامین خود قفل کنید .

نکته: اگر این کد روی سرور شما کار نکرد علامت های [NC] $ و \ را از خط دوم حذف کنید.

نکته: قبل از انجام هر تغییری یک کپی از فایل htaccess. بگیرید تا در صورت خراب کاری بتوانید جبران کنید.

توجه: دقت کنید که بجای carti در کد باید نام دامین خود را بنویسید.

نکته کنکوری: هرگز از ریدایرکت ۳۰۲ برای این کار استفاده نکنید!
البته گوگل یکم بیشتر می فهمه خیلی جدی نگیرید
(۲۴-بهمن-۱۳۸۸, ۱۱:۴۶:۱۷)ha_60 نوشته است: [ -> ]البته گوگل یکم بیشتر می فهمه خیلی جدی نگیرید

البته این موضوع به معنای فریب گوگل نیست. بلکه به این معناست که پیج رنک شما بین دو صفحه مختلف تقسیم نشه. اگه به گوگل وبمسترز هم مراجعه کنید خود گوگل یه بخشی رو به همین موضوع اختصاص داده. یعنی شما از داخل گوگل وبمسترز هم می تونید جلوی این تقسیم شدن پیج رنک بین دو صفحه رو بگیرید. اما اگه از ابزار گوگل استفاده نمی کنید باید از پنل خودتون این اصلاح رو انجام بدید. البته طبعاً سایت های خیلی معروف و پر بازدید کننده نیازی به این اصلاح ندارند چون به اندازه کافی بازدید کننده و پیج رنک دارند. به هر حال گوگل آدرس های یک سایت با www و بدون www رو دو تا آدرس فرض می کنه. واسه تطبیق این موضوع هم می تونید به گوگل وبمسترز بخش Site configuration و سپس Settings مراجعه کنید.
سلام
من فك نمي كنم گوگل اينقدر ديگه ضايع باشه كه نتونه اينا رو تشخيص بده و مشكلشو حل كنه !!!
موفق باشيد
(۲۵-بهمن-۱۳۸۸, ۰۰:۴۱:۵۴)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]سلام
من فك نمي كنم گوگل اينقدر ديگه ضايع باشه كه نتونه اينا رو تشخيص بده و مشكلشو حل كنه !!!
موفق باشيد

اتفاقاً این موضوع به هیچ وجه نشانه ضعف گوگل نیست. همون طور که در جواب دوستمون هم گفتم خود گوگل توی گوگل وبمسترز بخشی رو در نظر گرفته که شما تنها با انتخاب یک گزینه می تونید پیج رنک سایتتون با www و بدون www یک کاسه کنید. البته به شرطی که پیشاپیش کدهای مربوطه رو توی سایتتون ریخته باشید و اصطلاحاً سایتتون روی توی گوگل وبمسترز رجیستر کرده باشید.