ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکلی در درایو ها !!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

به بیرون و داخل درایو C من نگاه کنید !!! بیرونش 2.7 گیگ پره ولی داخلش هیچی نیست !

فرمتش هم نمیتونم بکنم

برنامه کم حجم سراغ دارید واسه فرمت بی چون چرا ؟

(مشکل دیگم اینه که ویندوزم بوت نمیشه با سی دی..یعنی توی محیط داس اصلا کیبرد کار نمیکنه ! از وقتی وییستا نصب کردم این جوری شد )
Low Level Format رو دانلود کردم ولی مثل اینکه چندتا از فایلای ویندوزم پاک شده و نمیزاره برنامه ای نصب کنم بقیه برنامه هام هم درست کار نمیکنه

حالا تو این شرایط من چه جوری میتونم خودمو برسونم به محیط پارتیشن بندی ؟؟؟
اگه بعضی فایلهای ویندوزت پاک شدن
سیدی ویندوز رو بزار توش برو تو run بزن
sfc / scannow
تا فایلهای مشکل دار رو جایگزین کنه

ممکنه اشتباها پوشه ای یا چیزی تو پوشه System Volume Information درایو C ت کپی شده باشه
فایده ای نداشت

پس اون درایو سی چرا پر نشونش میده ؟
چرا کیبردم تو محیط داس کار نمیکنه ؟
و چرا موقع نصب ویندوز ویستا درایوی رو که براش انتخاب میکنیم فرمت نیمکنه ؟
نقل قول: پس اون درایو سی چرا پر نشونش میده ؟

احتمالا تعدادی فایل یا پوشه مخفی داخل درایو C داری که نمی تونی ببینیشون، باید ویندوز رو طوری تنظیم کنی

که فایل های مخفی رو هم نمایش بده

نقل قول: چرا کیبردم تو محیط داس کار نمیکنه ؟

چون کیبوردت به پورت USB وصل هست و مادربوردت از موس و کیبورد USB در محیط داس پشتیبانی نمی کنه

برای حل این مشکل کافیه در ابتدای روشن شدن سیستم با فشردن کلید DEL ( در برخی سیستم ها ممکنه

TAB یا F2 یا کلیدهای دیگه ای باشه ) به محیط Setup مادربورد رفته و گزینه مربوط به پشتیبانی از موس و کیبورد

USB رو فعال کنید.

نقل قول: و چرا موقع نصب ویندوز ویستا درایوی رو که براش انتخاب میکنیم فرمت نیمکنه ؟

چون ویندوز ویستا برای نصب حداقل احتیاج به درایوی با 10 GB فضای خالی داره ولی درایو C شما کلا 5 GB فضا

داره!!
من ویستای جدید رو روی c نصب کردم ولی توی درایو d این فایل بوجود اومد bootsect.bak

کسی میدونه چیه ؟
مشکل شما از خرابی فیزیکی هارد میتونه باشه !
سکتور ها مشکل دارند
فایل بک بوت سکتر مال سایر برنامه های جانبی ویستا هست که تو پک های ایرانی موجودند نه مال ویستا
ولی این هارد نو هست جون داداشSad
اینجا ایرانه
جوجه رنگی جای هارد نو هم به آدم قالب میکنن بعضی بیشرفها !