ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تشخيص فركانس آهنگ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
[تصویر:  Fr.jpg]
سلام دوستان !
چه جور ميشه يه آهنگي رو پخش كنم و اين ستونا متناسب با فركانس آهنگ بالا و پايين بره ؟

ممنون
تبدیل فوریه بگیرین !
برای اینکه از صوت تبدیل بگیرن، مثلا برای صوتی که ثانیه ای 1024 سمپل داره، 512 سمپل از ثانیه قبل و 512 تای اول این ثانیه رو با هم تبدیل میگیرن و به همین ترتیب روی صوت حرکت می کنن.
اما در کل کلی آی سی و اینها هم براش هست
(۲۴-بهمن-۱۳۸۸, ۱۲:۲۹:۲۴)modj.ir نوشته است: [ -> ]تبدیل فوریه بگیرین !
برای اینکه از صوت تبدیل بگیرن، مثلا برای صوتی که ثانیه ای 1024 سمپل داره، 512 سمپل از ثانیه قبل و 512 تای اول این ثانیه رو با هم تبدیل میگیرن و به همین ترتیب روی صوت حرکت می کنن.
اما در کل کلی آی سی و اینها هم براش هست

اگه ميشه نمونه سورس بديد ممنون ميشم !!! من مي خوام روي كامپيوتر شبيه سازيش كنم و نيازي به IC ندارم !!!

ممنونHeart
والله 7-8 سال پیش روش کار کرده بود»، الان ندارم، اما من هم برای اینکه از صفر شروع نکنم یادمه اون زمان دنبال پلاگ این های وین امپ می گشتم،یکی به زبان دلفی بود !
البته این راهنمایی رو با توجه به این می کنم که می دونم اکثرا این رو برای استفاده توو آبنما های پارکها و موارد مشابه می خوان !
(۲۴-بهمن-۱۳۸۸, ۱۲:۳۷:۳۵)modj.ir نوشته است: [ -> ]والله 7-8 سال پیش روش کار کرده بود»، الان ندارم، اما من هم برای اینکه از صفر شروع نکنم یادمه اون زمان دنبال پلاگ این های وین امپ می گشتم،یکی به زبان دلفی بود !
البته این راهنمایی رو با توجه به این می کنم که می دونم اکثرا این رو برای استفاده توو آبنما های پارکها و موارد مشابه می خوان !

استفاده خوب شو ففميديد ! البته خفن تر از يه آبنما هست ! ان شااالله تموم شد عكس هاشو ميزارم ببينيد .
يه نمونه پيدا كردم :
http://www.planet-source-code.com/vb/scr...3&lngWId=1

موفق باشيد
هر كاري كردم نتونستم اين سورس كد رو راه بندازم !!! كسي نيست ؟
(۲۴-بهمن-۱۳۸۸, ۱۳:۴۷:۳۹)amintatu1990 نوشته است: [ -> ]اینم کل سورس کدت :»
http://files.codes-sources.com/fichier_f...rm&lang=en

اين كه كار نمي كنه؟!
ضميمه ميكنم دوستان يه نگاه بهش بندازيد.
اين نرم افزار فقط فركانس هارو پرينت مي گيره اما اين كاري كه من ميخوام رو نمي تونه انجام بده !!! 006
هيچكي نمي تونه كمك كنه؟
يكي بياد همون سورس كد اولي كه گذاشتم رو بگه چه جوري فراخواني كنم ممنون ميشم !Shy
والله کمک بیشتر از این به نظرم ظلمه !
اعتقادات مذخرف خاصی دارم !
یکیش هم عدم انجام پروژه مردم هست. کمک رو هستم، اما کار مردم رو انجام دادن نه.
زیاد هم انتظار نداشته باشین افراد زیادی بیان همینطوری پروژه اتون رو انجام بدن !
در ثانی یک نکته رو همیشه می گم. کاری که دارین رو با پنهان کاری نگین ! این طوری دیر به جواب می رسین، سعی کنین رک و سر راست کار رو کامل بگین . جوابهایی که میگیرین دقیقتر و سرعتر میشه.
(۲۵-بهمن-۱۳۸۸, ۰۰:۵۵:۱۳)modj.ir نوشته است: [ -> ]والله کمک بیشتر از این به نظرم ظلمه !
اعتقادات مذخرف خاصی دارم !
یکیش هم عدم انجام پروژه مردم هست. کمک رو هستم، اما کار مردم رو انجام دادن نه.
زیاد هم انتظار نداشته باشین افراد زیادی بیان همینطوری پروژه اتون رو انجام بدن !
در ثانی یک نکته رو همیشه می گم. کاری که دارین رو با پنهان کاری نگین ! این طوری دیر به جواب می رسین، سعی کنین رک و سر راست کار رو کامل بگین . جوابهایی که میگیرین دقیقتر و سرعتر میشه.

بنده هيچ كاري رو پنهان نكردم. تنها خواستم بهم بگين اين فايلي كه گذاشتم چه جوري توابعشو فراخواني كنم. تو ابجكتش مشكل دارم. نگفتم كه همه ي پروژه منو درست كنيد. تازه اين 1 درصد از برنامه اي كه من مي خوام بنويسم !!! Angry
صفحه‌ها: 1 2