ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چاپ شش کارت عضویت در هر صفحه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم عجل لولیک الفرج

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت تمامی شما دوستان
چند سوال داشتم که اگر زحمت نیست دوستان بزرگواری کنند و پاسخ انرا بدهند
1- من در حال تکمیل یک برنامه هستم که یک قسمت ان در زمینه چاپ مونده ان این است که
برنامه باید بتواند در هر صفحه شش کارت عضویت چاپ کند (شماره عضویت - نام ونام خانوادگی - نام پدر - تاریخ تولد - شماره ملی ) من متاسفانه با این قسمت کار نکردم
2- سوال دوم در مورد همین سوال بالا است ان هم اینکه باید برنامه قابلیت تنظیم محل (X,Y) این 30کادر را داشته باشد (هر کارت عضویت از 5 کادرتشکیل شده در هر صفحه باید 6 کارت چاپ بشود جمعا میشود 30 کادر)
ممنون میشوم من را در این ضمینه کمک کنید
یا علی
باید فتوشاپو باز کنی، کارتت رو طراحی کنی. بعد یه صفحه A4 باز کنی و 6 تا کارت رو توش جانمایی کنی. حالا عکس ایجاد شده رو به عنوان بک گراند ریپورت استفاده کن. حالا توی برنامه می نویسی که توی مختصات هایی که داری، نام و نام خانوادگی و .... رو بنویسه. بعد هم دستور چاپ!
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم عجل لولیک الفرج

با سلام
من با طراحی مشکل ندارم مشکل من مشخص کردن مختصات در حین اجرای برنامه و فرستادن اطلاعات به این شکل که مثلا هر 6 فیلد را در یک صفحه چاپ کند مثلا من الان می خواهم 100 تا کارت چاپ کنم نمی دونم که چه طوری این 100تا را تقسیم بر6 کنم و هر 6 نفر را در یک صفحه بریزم من در چاپ فقط نحوه فرستادن اطلاعات بصورت لیست را یاد دارم
ممنون