سلام دوستان
من توي برنامم براي كپي كردن فايل از تابع FileCopy استفاده كردم اما وقتي برنامه رو كامپايل مي كنم و فايل اجرايي مي سازم آنتي ويروسم ارور مي ده
آيا روش ديگه براي كپي كردن فايل وجود داره؟؟؟
اگه داره ميشه راهنماييم كنين؟؟؟
سلام دوست عزیز .
از تابع زیر استفاده کن :
کد:
Private Declare Function CopyFile Lib "kernel32" Alias "CopyFileA" (ByVal lpExistingFileName As String, ByVal lpNewFileName As String, ByVal bFailIfExists As Long) As Long
نحوه استفاده از تابع:
کد:
CopyFile "c:\a.txt", "d:\a.txt", 0
موفق باشید .
با سلام . دوست عزیزمون با استفاده از تابع CopyFile جوابتون رو دادند. با این تابع کار هم راحت تره هم مطمن تر. ولی اگر در این تابع هم به مشکل بر خوردی به نظر من فایل اول رو با استفاده از دستور open باز کن به صورت ورودی. و دوباره فایل دوم رو با حالت خروجی باز کن. بعد از فایل اول بخون و در فایل دوم ذخیره کن . البته این روش بیشتر برای فایل های متنی کاربرد داره این هم یه مثال برای واضح شدن توضیحات
[code]
code:
open "f:\1.txt" for input as #1
open "f:\2.txt" for output as #2
input #1, k1
print #2, k1
close #1
close #2
با سلام و عرض ادب
بنده دنبال کدی هستم که فایلی رو از وب سایت کپی کنه مثل این :
fso.CopyFile "http://www.iranled.com/forum/images/FaceBBook/logob.gif", "d:\logob.gif", True
ممنون میشم راهنمایی نمایید
خیلی متشکرم
به این نمیگن کپی؛ میگن دانلود
بادم نیست چه دستوراتی توی vb استفاده میشد واسه اینکار؛ ولی سرچ کنید کدش فکر میکنم باشه
ولی من دو تا توصیه دارم
اول اینکه فکر میکنم vb دیگه قدیمی شده؛ به فکر یه زبان جدید باشید (مثلا vb.net و .. )
دوم اینکه اگه باز هم اصرار به استفاده از vb هست؛ برای کارتون از سوکت پروگرامینگ استفاده کنید؛ قبلا ها یادمه به کلاسی نوشته بودن که خیلی راحت و خوشکل کار میکرد و روی سیستم طرف هم مشکلی از بابابت پیشن نیاز نبود؛ اگه بتونی اونو گیر بیاری خیلی خوب هستش
سلام
فکر میکنم این کد بهتون کمک کنه
کد:
Sub DownloadFile(url, path)
Dim objReq
Dim objStream
Set objReq = CreateObject("MSXML2.XMLHTTP")
objReq.Open "GET", url, False
objReq.send
If objReq.Status = 200 Then
Set objStream = CreateObject("ADODB.Stream")
objStream.Open
objStream.Type = 1
objStream.Write objReq.ResponseBody
objStream.Position = 0
objStream.SaveToFile path, 2
objStream.Close
Set objStream = Nothing
End If
Set objReq = Nothing
End Sub
vb خیلی قدیمی شده .به ندرت ازش استفاده میشه