ايران ويج

نسخه‌ی کامل: گذاشتن تروجان در وبلاگ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
اونجریانش یه چیز دیگه ای بود ، این کار غیر ممکنه و اون دوره که شدنی بود با استفاده از یک باگ بود که برطرف شده
این باگ مال InternetExplorer 6 خدا بیامرز بود اون هم 4 سال پیش
با یه تروجان ساز مثل مجیک پی اس میشه ساخت و تبدیل به عکس کرد و در حالت دانلود قرار داد
کار راحتیه
کد:
با یه تروجان ساز مثل مجیک پی اس میشه ساخت و تبدیل به عکس کرد و در حالت دانلود قرار داد
کار راحتیه
طرف میاد signup می کنه . بعد join می کنه . بعد یه تاپیک ماله عصر یخ بندان رو می کشه بیرون .بعد بزرگ ترین جوک سال را میگه و میره.این طرف فکر کنم جزو اصحاب کهف بوده از زمان مجیک تا الان خوابیده تازه بلند شده.

بعد ایشون از بس خوابیده زده به موخش فایل اجرایی رو میخواد تبدیل به عکس کنه. بعد این قسمت در حال دانلود قرار دادنش و کار راحته رو دیگه نتونستم رمز گشایی کنم.
احتمالا ايشونم دنبال برنامه تبديل فايل exe به JPG‌ مي گشته...

بابا تو ذوق کسی نزنین همین کارا رو میکنین که پدیده فرار مغزها شکل میگیره
ببخشید بعد اونوقت این فایل به نظر شما چیه؟
jpg هست یا exe؟
http://up.iranblog.com/images/f2dsrwg7qn1bllamcxj.rar
یه نفر گفته کیلاگر هست منم حالا اجراش نکردم نمی دونم چیه ولی مطمئنم عکس نیست
شما ببینین.
(۱۰-بهمن-۱۳۸۹, ۰۳:۲۰:۴۸)SURIV نوشته است: [ -> ]ببخشید بعد اونوقت این فایل به نظر شما چیه؟
jpg هست یا exe؟
http://up.iranblog.com/images/f2dsrwg7qn1bllamcxj.rar
یه نفر گفته کیلاگر هست منم حالا اجراش نکردم نمی دونم چیه ولی مطمئنم عکس نیست
شما ببینین.
پسورد فایل رو لطف کن عزیز
فایل رو اکسترکت کن بعد با نتپد بازش کن اگه اولش MZ داشت فایل exe هست

(۰۱-اسفند-۱۳۸۸, ۰۱:۵۳:۴۲)rap_majid_mj نوشته است: [ -> ]سلام...
دوستان من مطالب زیادی در سایت ها خوندم در مورد اینکه یک تروجان رو بگذاریم پشت صفحه یک وبلاگ که وقتی وبلاگ را قربانی باز میکنه تروجان روی سیستم قربانی فعال بشه
اما تا الان نتونستم این کار رو انجام بدم
اگه میشه دوستان عزیز لطف کنن قدم به قدم اینو بگن ممنون میشم
با تشکر
(-_-)Rap Majid Mj(-_-)

باید یک تروجان بسازی و انو آپلودش کنی و کد آپلود رو تو قالب وبلاکت قرار بدی که با کلیک روی آن تروجان دان بشه
سلام
خوب هستيد
اين جيزي كه گفتيد رو ميشه يك مثال ازش بزنيد من متوجه نشدم جي شد.
ممنون
به اميد ديدار
صفحه‌ها: 1 2