سلام...
دوستان من مطالب زیادی در سایت ها خوندم در مورد اینکه یک تروجان رو بگذاریم پشت صفحه یک وبلاگ که وقتی وبلاگ را قربانی باز میکنه تروجان روی سیستم قربانی فعال بشه
اما تا الان نتونستم این کار رو انجام بدم
اگه میشه دوستان عزیز لطف کنن قدم به قدم اینو بگن ممنون میشم
با تشکر
(-_-)Rap Majid Mj(-_-)
روش خاصی نداره که توضیح بدن
از باگهای مرورگر استفاده میشه ؛ و یه کد رو میزان تو صفحه و ...
این باگها هم برطرف میشه بعد از یه مدت و ...
(۰۱-اسفند-۱۳۸۸, ۰۲:۰۱:۰۵)babyy نوشته است: [ -> ]روش خاصی نداره که توضیح بدن
از باگهای مرورگر استفاده میشه ؛ و یه کد رو میزان تو صفحه و ...
این باگها هم برطرف میشه بعد از یه مدت و ...
اگه روش نداره پس چه جوری میزارن
همون که انجام میدن میشه روشش دیگه
شما بگو چگونه باید گذاشت..ممنون
تاپیک زیر رو مطالعه کنید .
کد:
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=16101&pid=115241#pid115241
(۰۱-اسفند-۱۳۸۸, ۰۲:۱۲:۳۷)__Genius__ نوشته است: [ -> ]تاپیک زیر رو مطالعه کنید .
کد:
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=16101&pid=115241#pid115241
خیلی ممنون
من از اون پست چیزی نفهمیدم
من شرمنده شما دوست عزیز هستم ، بنده نه خصیص هستم در share کردن اطلاعات و نه مخالف با موارد اینطوری هستم ولی هر موردی هزینه ای داره ، شما هم اگه واقعاً علاقمند به انجام چنین کاری هستین یکمی بیشتر اون تاپیکی که دادم رو با دقت بیشتر مطالعه کنید ، هزینه ای که شما باید پرداخت کنید هزینه زمانی هست ، وقتی زمان رو صرف کنید بابت مطلبی که میخواهید یاد بگیرید مطمئناً یاد خواهید گرفت ولی با بی حوصلگی و عجول بودن چیزی دستگریتون نخواهد شد !
راهنمائی : یک صفحه وب قادر به اجرای مستقیم تروجان شما ( فرضاً با پسوند Exe ) رو نداره ، چون هر محیطی مخصوص نوعی کار هست ، شما باید کاری بکنید که اون کد مخرب / تروجان به یک نحوی توی سیستم Client اولاً Download بشه و بعد هم اجرا بشه ، موارد Download & Exec به صورت اتوماتیک هم مربوط میشه به آسیب پذیری های مرورگرهای اینترنتی مثل Firefox ، IE و Opera و ... .
(۰۱-اسفند-۱۳۸۸, ۰۲:۳۶:۲۹)__Genius__ نوشته است: [ -> ]من شرمنده شما دوست عزیز هستم ، بنده نه خصیص هستم در share کردن اطلاعات و نه مخالف با موارد اینطوری هستم ولی هر موردی هزینه ای داره ، شما هم اگه واقعاً علاقمند به انجام چنین کاری هستین یکمی بیشتر اون تاپیکی که دادم رو با دقت بیشتر مطالعه کنید ، هزینه ای که شما باید پرداخت کنید هزینه زمانی هست ، وقتی زمان رو صرف کنید بابت مطلبی که میخواهید یاد بگیرید مطمئناً یاد خواهید گرفت ولی با بی حوصلگی و عجول بودن چیزی دستگریتون نخواهد شد !
راهنمائی : یک صفحه وب قادر به اجرای مستقیم تروجان شما ( فرضاً با پسوند Exe ) رو نداره ، چون هر محیطی مخصوص نوعی کار هست ، شما باید کاری بکنید که اون کد مخرب / تروجان به یک نحوی توی سیستم Client اولاً Download بشه و بعد هم اجرا بشه ، موارد Download & Exec به صورت اتوماتیک هم مربوط میشه به آسیب پذیری های مرورگرهای اینترنتی مثل Firefox ، IE و Opera و ... .
با این حساب همچین کدی در قالب هیچ وقت نباید 100% کار کنه
مخصوصا اگر در سیستم قربانی که دانلود منیجر نصب باشد گندش در می آید!
من یک تئوری دارم، به نظر شما عملی هست؟
فرض کنید فایل خرابمان را با یک عکس بایند کنیم و در وبلاگ قرار بدهیم،
همان طور که می دانید برای نمایش محتویات ابتدا اطلاعات باید در حافظه لود شوند پس در نتیجه عکس هم لود می شود،
حالا می شود از این روش کاری کرد؟
دوستانی که اطلاعات دارند لطفا راهنمایی کنند...
سلام نه نمیشه ویروسی که به تصویر بایند میشه کارایی برای اجرا نداره مگر اینکه از قبل سیستم الوده به برنامه ای باشه تا تصاویری که اینطور آلوده شدنئ ر. گیر بیاره و قسمت ویروس رو جدا کنه و اجرا کنه که با بحث شما متفاوته !
(۲۰-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۳:۵۴:۴۷)Scorpion نوشته است: [ -> ]سلام نه نمیشه ویروسی که به تصویر بایند میشه کارایی برای اجرا نداره مگر اینکه از قبل سیستم الوده به برنامه ای باشه تا تصاویری که اینطور آلوده شدنئ ر. گیر بیاره و قسمت ویروس رو جدا کنه و اجرا کنه که با بحث شما متفاوته !
حالا اگر ویروس به عکسی بایند شده باشد که ارزش سیو کردن داشته باشد چی؟
اصلا اصولا ویروسی که بایند شده باشد به صورت عکس در وب نشان داده می شود؟
بایند که بکنی خروجی exe میگیری نه مثلا jpg
(۲۰-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۷:۱۶:۴۶)HoseinVig نوشته است: [ -> ]بایند که بکنی خروجی exe میگیری نه مثلا jpg
نه من قبلا یک بایندر دیده بودم که خروجی اش مثلا JPG بود اما در عین حال EXE رو هم اجرا می کرد...