ايران ويج

نسخه‌ی کامل: [ راه حل ] مشکل توقف موس در هنگام حرکت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام .
امروز مشکلی برام پیش اومده بود که بعد از ساعت ها دست و پنجه نرم کردن و جستجو توی سایتهای مختلف راه حلش رو پیدا کردم و چون اعصاب خورد کن هست گفتم اینجا بذارم اگه دوستان چنین موردی براشون پیش اومد استفاده کنن .

مشکل » زمانی که دارین با کامپیوتر کار میکنید و در اوج لذت هستید در هنگام حرکت دادن موس متوجه میشید که حرکت موس هر از چند گاهی متوقف میشه در هنگام حرکت ، بعد از اندکی مکث دوباره شروع به حرکت میکنه ، نهایتاً اینکه مشکوک مشید به اینکه سیستم رو scan کنید و از وجود ویروس اطمینان پیدا کنید در حالی که مشکل به هیچ وجه از بدافزار ها نیست .

راه حل » برای رفع چنین مشکلی چند مرحله کوچیک رو انجام بدین :

1 - در هنگامی که توی ویندوز هستین سیم موس را از دستگاه کامپیوتر خودتون خارج کنید ، و سیستم خودتون رو restart کنید .
2 - اجازه بدین در مرحله بعدی سیستم بدون mouse بالا بیاد .
3 - زمانی که مطمئن شدید برنامه ای load نمیشه و سیستم آماده استفاده هست موس خودتون رو به سیستم متصل کنید .
4 - پس از اندکی کار با کامپیوتر متوجه میشید که مشکل حل شده .

توضیح » توضیح اینکه به دلیل اینکه driver موس های optical یا به قولی لیزری به صورت On the fly عمل میکنه و در هنگامی که موس را از سیستم خارج میکنید و یا به سیستم وصل میکنید عمل حذف / نصب Driver به صورت خودکار انجام میگیره Driver قبلی Unload میشه و پس از عمل restart تغییرات توی سیستم عامل ذخیره میشه ، زمانی که مجدداً موس را نصب میکنید به سیستم به صورت on the fly مجدداً راه انداز موس نصب میشه و Driver جدید شروع به فعالیت میکنه .

نکته 1 : موارد مشابه این گونه ای که بسیار رنج آور برای کاربر هستن بیشتر مختص mouse های لیزری هست و در "برخی" مواقع برای موس های غیر لیزری جواب میده .

نکته 2 : در بیشتر مواقع به دلیل اختلال در سیستم راه انداز موس حجم اشغالی cpu بر روی 90% به بالا خواهد بود و به همین دلیل کاربر ممکنه شک بکنه به وجود ویروس .

امیدوارم کمکی باشه برای دوستانی که چنین مشکلی رو دارن یا خواهند داشت .
فکر کنم با رابط USB چنین مشکلی دارن !!!
نه

پی اس تو هم همینطوره
موس های در پیت خریدن این مشکلات را داره Biggrin
سلام
موس من پالس اضافه میده مثلا وقتی یکبار کلیک میکنم دوبار پالس میده ووارد پوشه میشه .موسو عوض کردم هم موس USB وهم موس معمولی رو امتحان کردم اما جواب نداد حتی ویندوزو عوض کردم اما مشکل حل نشد لطفا راهنمایی کنید واقعا اعصاب خورد کنه.
خوب پس احتمالا کنترلر USB کامپیوترت قاطی داره...
پس چرا باموس ps2همین مشکلو داره
به این راحتی نمیشه گفت اما از دید الکترونیک دیجیتال که نگاه کنی اولین چیزی که به نظر میرسه اینه که BIOS مشکل داره و به ویندوز پالس اشتباه میده!
دیگه بیشتر از این ذهنم به جایی قد نمیده ، شرمنده
من وقتی موس و وصل می کنم به لب تاپ روی هر جایی کلیک می کنم جواب نمی ده نه روی آیکون نه روی دکمه ی استارت . هیج جا ولی وقتی موس و از لب تاپ باز می کنم و خاموش یا logoff می کنم لب تاپ و با pad خود لب تاپ درست کار می کنه لطفا راهنماییم کنیم
نقل قول: پس چرا باموس ps2همین مشکلو داره
خب داداش یه تبدیل usb به ps2 بگیرBiggrin چرا اینقد خودت رو اذیت میکنی؟
نقل قول: من وقتی موس و وصل می کنم به لب تاپ روی هر جایی کلیک می کنم جواب نمی ده نه روی آیکون نه روی دکمه ی استارت . هیج جا ولی وقتی موس و از لب تاپ باز می کنم و خاموش یا logoff می کنم لب تاپ و با pad خود لب تاپ درست کار می کنه لطفا راهنماییم کنیم
چینج ویندوز!
این اتفاق بیشتر برای ویندوز های اکس پی بود
برای رفعش باید برین از داخل منیجر کامپیوتر اون موس رو پیدا کنید و یه بار با درایور موس رو پاک کنید و موس رو بکشین و دوباره وصل کنید .

هیچ وقت تعویض ویندوز روپیشنهاد نمیکنم به هزاران دلیل
شما رو تنبل میکنه دیگه دنبال رفع مشکل نباشین
وقت گیره
اگه ویندوزتون اورجینال باشه بعد از نصب کلی دردسر رجیستر کردن داره
همه تنظیمات میپره
هارد رو ضعیف میکنه
و....

درایور تاچ پد رو یک با پاک کنید و دوباره نصب کنید
درایور چیپست رو نصب کنید

هیچ وقت اقدام به آپدیت بایوس تو این شرایط برای رفع مشکل نکنید
صفحه‌ها: 1 2