ايران ويج

نسخه‌ی کامل: يه سوال در مورد ذخيره كردن اطلاعات در يه txt
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان من يه فايل تسكت رو ايجاد كردم و با استفاده از حقه for مقاديري رو به اون فايل
اضافه مي كنم
FileOpen(1,"D:\Test.txt")
For I = 1 To 5
Print(1,"1000")

Next I

مثلا عدد 1000 رو 5 بار به فايل اضافه مي كنم اين عدد توي تكست در كنار هم كنار مي گيرند
بدينصورت
55555
اما دوستان من چطور مي تونم اين داده رو به اين صورت توي تكست ذخيره كنم
5
5
5
5
5

ممنون از راهنمائي شما دوستان
تو وی بی با vbcrlf میشد ؛ تو دان نت ببین هست ؛ اگه هست آخر هر خط اضافه کن (شبیه اینتر هستش)
vbcrlf توی vb.net هم هست. اکثر چیزهای vb6 توی دات نت هم برای پشتیبانی هست. مثل همین fileOpen ولی به نظر من بهتره vb تحت دات نت رو یه زبون جدید فرض کنید و دوباره شروع کنید یادگیریش رو چون روش های جدید راحت ترن و کارایی بهتری دارن.

الانه با My.Computer.FileSystem شما هرکاری با فایلها بخواید بکنید رو سریع میتونید انجام بدید. یا با IO.File
من هر وقت بخوام چیزی تو فایل بنویسم یا بخونم با تابع های "ReadAll...s" کل فایلو میخونم و در جا مینویسم. من تا حجم حدود 100 مگ هم با این روش مشکلی نداشتم. برای کار با رشته هم وقتی حجم کم باشه با همون string و وقتی زیاد باشه ( بیشتر از چند مگ بشه ) با stringBuilder کار میکنم.
بازم برای خوندن/نوشتن قسمتی از فایل میتونید از stream ها استفاده کنید. که به چند روش میشه که دوتاش الان تو ذهنم هست:
1-IO.FileStream
2-تابع My.Computer.FileSystem.OpenTextFileWriter و کلاس System.IO.StreamWriter
vbnewline
Dim Streamk As New System.IO.StreamWriter("D:\Test.txt", True)
Dim lopp As Byte
For lopp = 0 To 10
Streamk.WriteLine("Hasan")
Next
Streamk.Close()

دوست عزیز این کد کار تو را راه می اندازد
فقط کد را کپی وپیست کن
Dim Streamm As New System.IO.StreamWriter("D:\Test.txt", True)
Dim lopp As Byte
For lopp = 0 To 10
Streamm.WriteLine("Hasan")
Next
Streamm.Close()

دوست عزیز این کد کار تو را راه می اندازد
فقط کد را کپی وپیست کن