ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چند سوال در مورد vb.6
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
چند سوال در مورد vb.6 دارم.اگه کمک کنید ممنون میشم
1- چطوری میتونم یه کد بنویسم که بعد از exe کردن برنامه بتونم به cobobox اضافه کنم؟
چون الان سه تا آیتم اضافه کردم به combo ولی اگه کاربر بخواد یک آیتم دیگه بهش اضافه کنه نمیتونه.البته کدش رو نوشتم ولی وقتی از برنامه خارج میشم آیتم اضافه کردم پاک میشه و باید دوباره اجراش کنم.
2- آیتم listview رو چطوری به ابزاهای vb اضافه کنم.هرچی دنبالش گشتم پیدا نکردم؟
کاربردش چیه؟
میتونم یک combo از عکس داشته باشم؟یعنی به جای عدد یا رشته عکس یا آیکون داشته باشم؟
با combobox امکانش هست؟
3- یک گزارش انتخابی توسط کریستال ریپورت نوشتم که شماره پرسنلی 10 نفر رو میگیره و اطلاعات پرسنلی 10 نفر رو برام میگیره
مشکل من اینجاست که هر بار شاید بیشتر از 10 نفر یا کمتر رو بخوام گزارش بگیرم.باید چکار کنم؟در ضمن میخوام گزارشاتم رو به سورت شماره پرسنلی بیاره؟
4- چطوری پایگاه داده ام رو سورت کنم بر اساس شماره پرسنلی یا هر چیزی که میخوام؟
چون الان وقتی نفر جدیدی وارد میکنم میره ته لیست میشینه با اینکه شماره پرسنلیش از بقیه کوچکتره
سلام دوست عزیز .

نقل قول: 1- چطوری میتونم یه کد بنویسم که بعد از exe کردن برنامه بتونم به cobobox اضافه کنم؟
چون الان سه تا آیتم اضافه کردم به combo ولی اگه کاربر بخواد یک آیتم دیگه بهش اضافه کنه نمیتونه.البته کدش رو نوشتم ولی وقتی از برنامه خارج میشم آیتم اضافه کردم پاک میشه و باید دوباره اجراش کنم.

برای این کار باید هنگام خروج از برنامه ایتم های کامبو باکس رو ذخیره کنید و در اجرای بعدی آیتم های ذخیره شده رو به کامبو باکس اضافه کنید .

برای این کار یک کامبو باکس بزارید رو فرمتون و از کد زیر استفاده کنید .

کد:
Private Declare Function PathFileExists Lib "shlwapi.dll" Alias "PathFileExistsA" (ByVal pszPath As String) As Long

Private Sub Form_Load()

If CBool(PathFileExists("c:\list.txt")) = True Then

Open "c:\list.txt" For Input As #1
Do Until EOF(1)
    Line Input #1, st
    Combo1.AddItem st
Loop
Close #1

End If

End Sub

Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)

If Combo1.ListCount > 0 Then
    Combo1.ListIndex = 0
    Open "c:\list.txt" For Output As #1
    For X = 0 To Combo1.ListCount
    Print #1, Combo1.List(X)
    Next X
    Close #1

End If

End Sub

نقل قول: 2- آیتم listview رو چطوری به ابزاهای vb اضافه کنم.هرچی دنبالش گشتم پیدا نکردم؟
کاربردش چیه؟

از پنجره کامپوننت گزینه MicroSoft Windows Common Controls 5.0 (sp2)x رو انتخاب کنید .

وقتی باهاش کار کنید می فهمید کاربردش چیه :)

نقل قول: میتونم یک combo از عکس داشته باشم؟یعنی به جای عدد یا رشته عکس یا آیکون داشته باشم؟
با combobox امکانش هست؟

همچین کاری با کامبو باکس خود ویبی6 امکان پذیر نیست ، برای این کار باید یک اکتیو ایکس پیدا کنی یا خودت بنویسی .

نقل قول: 4- چطوری پایگاه داده ام رو سورت کنم بر اساس شماره پرسنلی یا هر چیزی که میخوام؟

کد:
sql = "SELECT * FROM YourTableName ORDER BY YourFieldName ASC"
ADO1.RecordSource = sql
ADO1.Refresh

دوست عزیز بهتره هر سوال رو در یک تاپیک جداگانه بپرسی که دوستان بتونند کمکتون کنن .

موفق باشی .
سلام دوست عزیز
از راهنماییت ممنون
فقط اون کدی که برای comboگذاشتی رو باهاش کار کردم
یه مشکلی داره و اون هم اینه که هر بار وارد فرمم میشم یک خونه خالی به combo اضافه میکنه.
درمورد سورت با دستورات sql : این دستوری که نوشتی باید کجا وارد کنم.من داخل data1 وارد کردم
ولی جواب نداد
ممنون میشم راهنمایی کنی؟
بابت listview ممنون
شی imagecombo رو رو فرمم گذاشتم و اونو به imagelistمتصل کردم(البته نمیدونم درست باشه یا نه).عکسها در combo نمایش داده نمیشه
ممکنه یه فایل آموزشی یا یه مثال ازش برام بذاری
(۰۲-اسفند-۱۳۸۸, ۲۰:۱۵:۴۹)main نوشته است: [ -> ]فقط اون کدی که برای comboگذاشتی رو باهاش کار کردم
یه مشکلی داره و اون هم اینه که هر بار وارد فرمم میشم یک خونه خالی به combo اضافه میکنه.

کد:
Private Declare Function PathFileExists Lib "shlwapi.dll" Alias "PathFileExistsA" (ByVal pszPath As String) As Long

Private Sub Form_Load()

If CBool(PathFileExists("c:\list.txt")) = True Then

Open "c:\list.txt" For Input As #1
Do Until EOF(1)
    Line Input #1, st
if st <> empty then Combo1.AddItem st
Loop
Close #1

End If

End Sub

Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)

If Combo1.ListCount > 0 Then
    Combo1.ListIndex = 0
    Open "c:\list.txt" For Output As #1
    For X = 0 To Combo1.ListCount
    Print #1, Combo1.List(X)
    Next X
    Close #1

End If

End Sub

اين همون كديه كه دوست خوبم 1120 گذاشته بود فقط يكم ويرايشش كردم

بعد از اينكه مقدار رو توي متغير st وارد مي كنيد بايد چكش كنيد كه خالي نباشه

(۰۲-اسفند-۱۳۸۸, ۲۰:۱۵:۴۹)main نوشته است: [ -> ]درمورد سورت با دستورات sql : این دستوری که نوشتی باید کجا وارد کنم.من داخل data1 وارد کردم
ولی جواب نداد
ممنون میشم راهنمایی کنی؟

اگه مي خواي وقتي كاربر روي يك دكمه كليك كر پايگاه داده رو مرتب كنه، كد رو توي رويداد click دكمه بذار
سلام دوستان عزیز .

ببخشید فرصت نکردم بیام و جواب بدم ، حالا آمدم که جواب بدم دیدم که toopdanlod عزیز جوابتون رو داده :)

در مورد کامبو باکس که دوستمون جوابت رو داد .

و اما در مورد :

نقل قول: درمورد سورت با دستورات sql : این دستوری که نوشتی باید کجا وارد کنم.من داخل data1 وارد کردم
ولی جواب نداد
ممنون میشم راهنمایی کنی؟

من ابتدا فکر کردم شما برای ارتباط با دیتابیس از شیئ adodc استفاده کردی ، البته دستور برای شیئ data هم به همین شکل هست :

کد:
Private Sub Command1_Click()
SQL = "SELECT * FROM table1 ORDER BY Name ASC"
Data1.RecordSource = SQL
Data1.Refresh
End Sub

در کد بالا به جای table1 نام جدول خودتون رو بنویسید و به جای Name اسم فیلدتون رو که قراره دیتابیس رو بر اساس اون سورت کنید بنویسید .

موفق باشید .
ممنون عزیز
فقط در موردcomboimage جوابم رو نگرفتم
چطوری میشه عکس رو به اون اختصاص داد که به جای تعدادی رشته یا عدد عکس تو comboimage داشته باشم
بازم ممنون
نقل قول: ممنون عزیز
فقط در موردcomboimage جوابم رو نگرفتم
چطوری میشه عکس رو به اون اختصاص داد که به جای تعدادی رشته یا عدد عکس تو comboimage داشته باشم
بازم ممنون

نقل قول: میتونم یک combo از عکس داشته باشم؟یعنی به جای عدد یا رشته عکس یا آیکون داشته باشم؟
با combobox امکانش هست؟

همچین کاری با کامبو باکس خود ویبی6 امکان پذیر نیست ، برای این کار باید یک اکتیو ایکس پیدا کنی یا خودت بنویسی .

موفق باشید .