خوب عزيز مشكل شما اين بود كه پك 1.4.10 رو از سايت اصلي دانلود و جايگزين كردين !! شما بايد فايل هاي قبلي كه داشتيد رو جايگزين ميكرديد .!
براي اينكه بهتر متوجه بشيم شما در فايل كانفيگ ادمين رو عوض كنيد و با اون تست كنيد ببينيد درست ميشه ؟
(۱۰-اسفند-۱۳۸۸, ۱۴:۵۷:۰۰)Aria-n نوشته است: [ -> ]براي اينكه بهتر متوجه بشيم شما در فايل كانفيگ ادمين رو عوض كنيد و با اون تست كنيد ببينيد درست ميشه ؟
سلام
ممنون از کمکتون
میشه این قسمت رو بیشتر و واضحتر توضیح بدین
من متوجه نشدم
ببخشيد دير جواب دادم ، منظورم اينه با يك ادمين ديگه تست كنيد ( ابتدا يه ادمين جديد درست كنيد ببينيد با اون ميتونيد ابزار مديريت رو كنترل كنيد ؟ )
سلام
نه نمیشه با ادمین جدید هم کاری کرد
دوست عزیز من هم با مشکل شما مواجه شدم اما در انجمن جواب درستی ندیدم و بیشتر راه حل های خطرناکی دیدم که مشکل هم حل نشده بود.
من چون مشکلم حل شد وظیفه خودم دانستم که به انجمن ها رفته و دوستانی که این مشکل را دارند راهنمایی کنم.
برای من که با عوض کردن مرورگرم از فایرفاکس به اکسپلورر حل شد.گویا مشکل از کش خود مرورگر است.امتحان کنید.ضرر ندارد.
مرورگرتان را هم به روز و کش آن را خالی کنید.تشکر
با سلام دوستان عزیز
من می خواستم بدونم چطوری میتونم لوگو یا اسم شرکتم رو توی هدر مای بی بی بزارم به جای اون کلمه my b b که خودش داره مثلا مثل همین ایرانویچ که بالای این فروم قرار دادند چطور میتونم اینکار رو بکنم؟
سلام دوستان
چطور باید توی هدرم اسم شرکت رو بزارم مثل همین فروم که بالای قالبش توی هدر ایرانویچ رو داره؟
من نمیدونم چرا این سومین باریه که امروز این سوالو میبینم
به خدا همون بار اول که دیدم جواب دادم هر کس دیگم بود جواب میداد لازم نبود با سه بار تکرار نظم سایتو بهم بزنین (البته من اینجا سیب زمینی سایتم نیستما همینجوری نصیحت میکنم بعدا بهتون گیر ندن
)