سلام
انجمن ما ابزارهای مدیرش کار نمیکنه یعنی وقتی یه مدیر می خواد از ابزارهاش استفاده کنه این پیام رو میده
نقل قول: شما ارسالی را جهت اعمال تغییرات مدیریتی انتخاب, و یا دوره دسترسی مدیریت شما باطل شده است (بطور خودکار پس از یک ساعت عدم فعالیت). لطفاً ارسالهایی را انتخاب نمایید و مجدداً تلاش کنید.
تو هر دو تا سایت پشتیبان (مای بی بی ایران و مای بی بی هلپ) تاپیک زدم ولی هنوز مشکل حل نشده
ممنون میشم کمک کنین مشکل حل بشه
وقتی تاپیک ها یا پست ها رو تیک میزنین تعدادشو روی دکمه "برو" پایین مینویسه؟
آره.
مینویسه
سعید زودتر جواب داده بود. تا ارسال کردم دیدم اون جواب داده
ای مدیرانه زحمت کش بیان این پسته من پاک کنید
رفتم تاپیکهای توی mybbhelp و mybbiran که زده بودید رو خوندم. میبینم که وسط جنگ این دو گروه گیر افتادید :d
به عنوان تجربه یادتون باشه این دو تا مشکل دارن با هم. بار بعدی فقط برید سراغ یکیشون زودتر مشکلتون حل میشه!
حالا آخرش چی شد؟ درست شد مشکلاتتون؟
سلام
نه آجیلی جان درست نشد .مشکل از وقتی درست شد که آپگرید کردم به 1.4.11.
دوباره برش گردوندم به 1.4.10 بازم نشد.
این دوتا سایت پشتیبان هم من نمیدونستم با هم دعوا دارن .جدا من خجالت کشیدم وقتی تو سایت مادر هم دعواشون رو دیدم .حالا هم سعید غلامیان مدیر مای بی بی هلپ تاپیک مشکلم رو بسته به این دلیل که چرا رفتی از مای بی بی ایران کمک خواستی .نمیدونم بعد از دوهفته که نتونستن مشکلم رو حل کنن انتظار داشتن من چیکار کنم؟؟باز خدا خیر بده آقا جلال مدیر مای بی بی ایران رو که سخت دنبال رفع مشکلم هستش و بااینکه فارسی ساز من از مای بی بی هلپ هست نمیگه چرا از فارسی ساز ما استفاده نمیکنی پس ما هم بهت کمک نکنیم .
جدا بیچاره کاربرا !!!!
جون به جونمون کنن ایرانی هستیم دیگه :(
مجبورم دوباره مزاحم حامد بشم فک کنم
با سلام ،
دوست عزيز مطمئن باشيد اشتباه آپگريد كرديد .
(۰۸-اسفند-۱۳۸۸, ۱۶:۲۲:۵۹)Aria-n نوشته است: [ -> ]با سلام ،
دوست عزيز مطمئن باشيد اشتباه آپگريد كرديد .
سلام
چرا وقتی برش گردوندم به 1.4.10 درست نشد؟
شما برای درست شدنش چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون میشم کمک کنین
شما وقتي نسخه تون 1.4.10 بود مشكلي نداشتين ؟ و وقتي آپگريد كرديد به نسخه 1.4.11 مشكل به وجود اومد ؟؟
تمامي فايل ها و ديتابيس 1.4.10 رو برگردونديد ؟؟
(۰۹-اسفند-۱۳۸۸, ۱۵:۰۶:۲۶)Aria-n نوشته است: [ -> ]1- شما وقتي نسخه تون 1.4.10 بود مشكلي نداشتين ؟ و وقتي آپگريد كرديد به نسخه 1.4.11 مشكل به وجود اومد ؟؟
2- تمامي فايل ها و ديتابيس 1.4.10 رو برگردونديد ؟؟
سلام
1- بله کاملا درست حدس زدید
2- همین کاررو کردم و نشد.من حتی فایل moderation.php رو هم جایگزین کردم بازم نشد
سلام ، نه منظورم اين بود كه وقتي به نسخه 1.4.10 بر گشتيد همه فايل ها همون فايل هايي بودن كه قبلا داشتين ؟ يا نسخه 1.4.10 رو مجدد دانلود كرديد و برگردونديد ؟؟ اگه اينكارو كرديد بايد فايل هايي رو داشته باشيد كه توي اون زمان روي 1.4.10 بودين .
در ضمن ميتوني يه شات از مشكلت بگيري ؟
احتمالا بدونم مشكل شما از چيه و راه حلش چيه
سلام
همه فایلهای 1.4.10 رو دانلود کردم و دوباره تو هاست جایگزین کردم
منظورتون از شات اینه که ضمیمه کردم؟