ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راهنمایی برای ساخت فاصله سنج (رادار)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه از اسم تاپیک مشخصه می خوام یه جوجه رادار درست کنم که بتونه یه نقشه تقریبا 2 بعدی از مکان به ما بده
به نظر من با استفاده از سنسور التراسونیک نمیشه چون زاویه بازی دارن و نمی تونن نقطه ایی به ما فاصله بدن

حالا می خوام یه مدار درست کنم که بتونه یه چیزی مثل شکل زیر به ما رو یه lcd گرافیکی نشون بده
کسی نمی تونه راهنمایی کنه؟
چرا میشه از اولتراسونیک استفاده کرد. برای این کار کافیه دو تا ماژول اولتراسونیک با فرکانسهای متفاوت مثلاً 40 کیلو و 200 کیلو هرتز بذارین بالا و پایین یه چیزی شبیه دیش. تا اینکه امتداد این دو سنسور در حداکثر فاصله مورد نظر بهم برسند. حالا شما تا فاصله با دو تا اولتراسونیکو محاسبه میکنید و فرمولهای مربوط به ضلعها و زوایا و قاعده و ارتفاع مثلث نقطه مورد نظرو بدست بیارین.
استفاده از فرکانسهای متفاوت برای فیلتر شدن توسط مدار ماژول ویا شناخته نشدن توسط ترنسدیوسر هستش.
(۰۲-اسفند-۱۳۸۸, ۲۲:۳۲:۵۸)ilgar نوشته است: [ -> ]چرا میشه از اولتراسونیک استفاده کرد. برای این کار کافیه دو تا ماژول اولتراسونیک با فرکانسهای متفاوت مثلاً 40 کیلو و 200 کیلو هرتز بذارین بالا و پایین یه چیزی شبیه دیش. تا اینکه امتداد این دو سنسور در حداکثر فاصله مورد نظر بهم برسند. حالا شما تا فاصله با دو تا اولتراسونیکو محاسبه میکنید و فرمولهای مربوط به ضلعها و زوایا و قاعده و ارتفاع مثلث نقطه مورد نظرو بدست بیارین.
استفاده از فرکانسهای متفاوت برای فیلتر شدن توسط مدار ماژول ویا شناخته نشدن توسط ترنسدیوسر هستش.

یکم بیشتر توضیح می دی؟
تو شکل من چیزی که از حرف شما فهمیدم کشیدم اما نمی دونم چه جوری میشه از این طریق به هدفم برسم؟!؟!؟
داری درست میکنی یکباره بزار رادار آرایه فازی درست کن :)
(اصطلاحشو درس گفتم؟)
(۰۳-اسفند-۱۳۸۸, ۰۱:۲۵:۰۳)joker نوشته است: [ -> ]داری درست میکنی یکباره بزار رادار آرایه فازی درست کن :)
(اصطلاحشو درس گفتم؟)

این چی بید؟
اگه جسم در مسیری مثل کمان بزرگ حرکت کنه دائم فاصلش از دو گوشه کمان کوچیک که سنسورا بطور ثابت و با زاویه مشخص نصب شده اند، تغییر میکنه و شما می تونین با بدست آوردن فاصله از دو سنسور محل دو بعدی جسمو مشخص کنید
(۰۳-اسفند-۱۳۸۸, ۲۳:۳۶:۲۴)ilgar نوشته است: [ -> ]اگه جسم در مسیری مثل کمان بزرگ حرکت کنه دائم فاصلش از دو گوشه کمان کوچیک که سنسورا بطور ثابت و با زاویه مشخص نصب شده اند، تغییر میکنه و شما می تونین با بدست آوردن فاصله از دو سنسور محل دو بعدی جسمو مشخص کنید

متوجه نمی شم چرا باید فاصله تغییر کنه ؟

مگه سنسورا قرار هر کدوم با یه زاویه خاص به چرخند؟
یکی اگه فهمیده بیشتر به من توضیح بده
جای دو تا سنسور ثابته اما با زاویه خاصی قرار دارن نه به صورت موازی . این زاویه رو هم خود شما تعیین میکنید بسته به اینکه جسمی که میخواهید ردشو بگیرید معمولاً تو چه فاصله ای از شما قرار داره (حدوداً نه بطور دقیق که مشخص باشه) . اون میشه راس یا نوک مثلث بزرگ دو تا ساق مثلث هم که سنسور ها اندازه میگیرن و قاعده هم که فاصله سنسورها بوده و ثابت هستش. با معلوم بودن سه ضلع میشه مثلثو رسمش کرد.( یه ضلعشو بصورت یک پاره خط بکشین دو تا ضلع دیگه رو با پرگار میشه رسمش کرد). بعد یه خورده روش کار کنید تا ...
یه چیزی هست به عنوان اسکن 2بعدی بوسیله امواج سونار

میشه همینرادار که ما می خوایم کسی اطلاعاتی داشته اعلام بفرماید
(۰۳-اسفند-۱۳۸۸, ۰۲:۴۵:۱۱)nader875 نوشته است: [ -> ]
(۰۳-اسفند-۱۳۸۸, ۰۱:۲۵:۰۳)joker نوشته است: [ -> ]داری درست میکنی یکباره بزار رادار آرایه فازی درست کن :)
(اصطلاحشو درس گفتم؟)

این چی بید؟

گوگل یه سرچ میزدی :)

یکی از نتایج