ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نياز به راهنمايي براي قفل تلفني يك سي دي اتوران
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام بر همه دوستان در ايران زمين جاش اينجا نيست ولي از همه شرمنده هستم

يك سي دي اموزشي اوتوران ساختيم با هزار زحمت و 100 ساعت(اموزش فيزيك)
و براي جلو گيري از كپي غير مجازش

من ميخوام انو بصورت سخت افزاري رجيستر بشه و قبل از بالا اومدن مثل خيلي از سي دي هاي ذيگه

رجيستر سخت افزاري بشه(قفل تلفني)
ولي اصلا" نمي دونم چطوري و با چه برنامه اي

خواهشن كمك كنيد
(۰۲-اسفند-۱۳۸۸, ۲۳:۵۹:۱۷)yaghoob.ekrami نوشته است: [ -> ]سلام بر همه دوستان در ايران زمين جاش اينجا نيست ولي از همه شرمنده هستم

من ميخوام انو بصورت سخت افزاري رجيستر بشه و قبل از بالا اومدن مثل خيلي از سي دي هاي ذيگه

خواهشن كمك كنيد

به صورت مجانی ابزارهایی مثل آرمادیلو - ASProtect و غیره این کار را برات میکنن ، (منظورم از مجانی اینه که همشون کرک شده هستند :)
اگر هم پولی میخوای ( از اینجا به بعد منظورم محافظ های ایرانیه ) که بحث فرق فوکوله ....( البته اونها هم اکثرا کرک شده هستند ، منتها چون ایرانیه ، پول قرار باشه خرج کنی به ایرانیها میرسه !

اگه میخوای سریع و در حد معمولی کار کنی یکی از ابزارهای بالا ( asprotect ) را امتحان کن.
اما اگه خیلی روی قفلت حساسی و ارزش مادی زیادی داره بگو چقدر میخوای پول خرج کنی تا لینکت کنم به سازنده ش...
(۰۳-اسفند-۱۳۸۸, ۰۱:۲۳:۴۱)joker نوشته است: [ -> ]
(۰۲-اسفند-۱۳۸۸, ۲۳:۵۹:۱۷)yaghoob.ekrami نوشته است: [ -> ]سلام بر همه دوستان در ايران زمين جاش اينجا نيست ولي از همه شرمنده هستم

خواهشن كمك كنيد

به صورت مجانی ابزارهایی مثل آرمادیلو - ASProtect و غیره این کار را برات میکنن ، (منظورم از مجانی اینه که همشون کرک شده هستند :)
اگر هم پولی میخوای ( از اینجا به بعد منظورم محافظ های ایرانیه ) که بحث فرق فوکوله ....( البته اونها هم اکثرا کرک شده هستند ، منتها چون ایرانیه ، پول قرار باشه خرج کنی به ایرانیها میرسه !

اگه میخوای سریع و در حد معمولی کار کنی یکی از ابزارهای بالا ( asprotect ) را امتحان کن.
اما اگه خیلی روی قفلت حساسی و ارزش مادی زیادی داره بگو چقدر میخوای پول خرج کنی تا لینکت کنم به سازنده ش...

ببين من براي سي دي اوتو ران ميخوام

در حد معمولي هم باشه قبوله فقط قفل تلفني ميخوام ميخوام سي دي بصورت تلفني اكتيو بشه
و اگر امان داره شما لينك فروشنده ايراني را بده
خودم هستم Biggrin
دوستان هستند : http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=202678
قفل پرولاک : http://www.novinmedia.com/
قفل هات لاک : ( نویسنده اش این بنده خداست ،
http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=5399
باهاش تماس بگیر اول قیمت بگیر ، بعد بگو من معرفی کردم ( اگه فحشت نداد احتمال اینکه تخفیف بده هست Biggrin )

از دید قفل فرقی براش نمیکنه روی چیه ( اتوران یا یک نرم افزار حسابداری)
اون دومی و آخری که گفتم لایه محافظ هست ، یعنی شما میتونی روتینهای ساده چک کردن قفل را بنویسی و بعد فایلت را با اون محافظت کنی که به راحتی کرک نشه ( کلا این ابزار محافظ را پیشنهاد میکنم ) چیزی بهم نمیماسه ها حرف در نیارین تبلیغات ولی چون طی این مدت کرک می های این بنده خداها را دیدم میدونم خیلی روش کار کردن
قفل خودم هم آنلاین اکتیو میشه نه تلفنی ( امکان تلفنی خود بخود توش هست) حسنش اینه که نمیخوای هی جواب تلفن بدی ، یک اسکریپت بهت میدم روی وب سایتت میزاری خودش این سیستم را دیگه زحمتشو میکشه...
( منتها من خیلی وقته آپدیتش نکردم و از همه اینها هم گرونتر میدم Biggrin Happy )