سلام
کسی لطف میکنه تفاوتهای ویندوز 64 بیتی و 32 بیتی رو بگه؟
سرعت
نرم افزارایی که روش نصب میشه و نمیشه
دات نت معمولی رو هر دو کار میکنه؟
برنامه ای که نوشته میشه فرق میکنه تو کدوم ویندوز نوشته شده باشه؟
ممنون
سلام تا جایی که من میدونم تو نسخه 64 بیتی
سرعت پردازش بسیار بالاتر از نسخه 32 است
پشتیبانی از چند پردازنده همزمان
آدرس دهی بهتر حافظه(RAM)
امنیت بیشتر نسبت به نسخه های 32 بیتی
کلی بخوای حساب کنی حدودا 85 درصد نرم افزار ها الانا دیگه جواب میده توش
سلام بیشتر گیراشون رو درایور و مسایل اینطوری هست سرعت رو روی بازی ها میتونید محسوس ببینید بشرطی که بازی هم 64 ساپورت کنه
اما به عنوان یه کار عملی که ببینید تفاوت رو این رو امتحان کنید تو ویندوز xp / vista ماشین حساب رو باز کنید
عدد 30000 رو وارد کنید بعد شیفت رو بگیرید و 1 رو بزنید( فاکتوریل گیری ) زمان رسیدن به جواب رو بشمرید بسته به سی پی یو فرق میکنه . حالا این کار رو تو وینذور 64 بیتی تست کنید دقیقا نصف زمان 32 بیتی جواب میگیرید
پس تو محاسبات ریاضی سرعت واقعا بالا میره و ....
این یه تست بسیار ساده بود
فاکتوریل 30000 یعنی
30000*29999*29998*.....*3*2*1
نقل قول: اما به عنوان یه کار عملی که ببینید تفاوت رو این رو امتحان کنید تو ویندوز xp / vista ماشین حساب رو باز کنید
عدد 30000 رو وارد کنید بعد شیفت رو بگیرید و 1 رو بزنید( فاکتوریل گیری ) زمان رسیدن به جواب رو بشمرید بسته به سی پی یو فرق میکنه . حالا این کار رو تو وینذور 64 بیتی تست کنید دقیقا نصف زمان 32 بیتی جواب میگیرید
اين تست درست نيست(تو زمان تست تو تسک منيجر نگاه کردم تنها از 50% CPU استفاده ميشد) چون هر برنامه فقط ميتونه مقداره معينی از منابع و CPU استفاده کنه مگر اينکه تو اون برنامه از چندين تريد استفاده بشه
سلام
ممنون از همه!
بیشتر سوال من اینه که مثلا میشه تو 64 بیتی همین دات نت رو کار کرد؟ دات نت نسخه مخصوص 64 بیتی هم داره؟ اگه تو 32 بیتی یه برنامه بنویسیم با ویبی دات نت تو ویندوز 64 بیتی کار میکنه؟ و بر عکس؟!
(۰۳-اسفند-۱۳۸۸, ۲۰:۲۶:۰۹)CRazYFULL نوشته است: [ -> ]نقل قول: اما به عنوان یه کار عملی که ببینید تفاوت رو این رو امتحان کنید تو ویندوز xp / vista ماشین حساب رو باز کنید
اين تست درست نيست(تو زمان تست تو تسک منيجر نگاه کردم تنها از 50% CPU استفاده ميشد) چون هر برنامه فقط ميتونه مقداره معينی از منابع و CPU استفاده کنه مگر اينکه تو اون برنامه از چندين تريد استفاده بشه
بله 50 درصد هست اما توجه کنید شرایط مشترکه من این کار رو گفتم رو یه سیستم که هم 32 بیت هم 64 بیت هست انجام بدین
هر دو ویندوز هم 50% پردازش میکشن میبینید که شرایط آزمایش یکسانه اما سرعت 64 بیت بالاتر
پس تست درسته چون شرایط یکسانه بجز بیت سیستم ها پس نتیجه گیری درسته
این البته یک تست ساده و ابتدایی
برنامه بنچ مارک که جای خود ...
برنامه های ساخته شده با دات نت فکر نکنم مشکلی با سیستم های x64 داشته باشن. حالت عادی target cpu روی AnyCpu هسته و برای همه جور cpu ای کار میکنه.
میشه تنظیم کرد که مخصوص 64 بیت کمپایل بشه و روی 32 بیت کار نکنه.
(۰۳-اسفند-۱۳۸۸, ۲۰:۲۶:۰۹)CRazYFULL نوشته است: [ -> ]اين تست درست نيست(تو زمان تست تو تسک منيجر نگاه کردم تنها از 50% CPU استفاده ميشد) چون هر برنامه فقط ميتونه مقداره معينی از منابع و CPU استفاده کنه مگر اينکه تو اون برنامه از چندين تريد استفاده بشه
فک نکنم برنامه ها محدودیت اینجوری داشته باشن. اون 50% هم احتمالا برای اینه که cpu شما دو هسته ایه و calc تک تیرده و فقط از یه هسته استفاده میکنه.