ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارسال ايميل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
من مي خوام با برنامم يه ايميل ارسال كنم اما هر كاري مي كنم ايميل رو ارسال نمي كنه ولي خطا هم نميده
من از Winsock استفاده كردم
ميشه راهنماييم كنيد

من مطالبي كه توي سايت درباره ارسال ايميل بود رو ديدم اما كمكي نكرد
خوب ما از کجا بفهميم مشکل از کجاست ؟
اگه ميشه سورس يا قسمت کليدی برنامه رو قرار بده
این سورس برنامم هست
اين برنامه به وسيله يه فايل php تو هاست ايميل ميفرسته
بعد از اينکه فايل php رو آپلود کردی بايد اين خط هم تغيير بدی و به جای
کد:
Winsock1.Connect TxtEmail.Text, 80

اسم دامين هاست رو بنويسی بدون http://
کد:
Winsock1.Connect "myhost.com", 80

بعد تو اين خط هم بايد مسيری که فايل php توش قرار داره و پارمترهای php رو تنظيم کنيد
توی پارامترها به بزرگی و کوچيکی حروف حساس هست

کد:
Winsock1.SendData WPOST("/Mail.php", "TO=" & UrlEncode(TxtEmail.Text) & "&From=" & UrlEncode(TxtFrom.Text) & "&Subject=" & UrlEncode(TxtSubject.Text) & "&Message=" & UrlEncode(TxtMessage.Text), "")
خوب حالا این فایل php چی باید باشه.

من این برنامه رو از یه کتاب دیدم اما حرفی از آپلود فایل php نزده بود
يه فايل php ميلر پيدا کنيد به زبان php زياده بعد پرامترها رو تو برنامه ست کنيد
ديگه مشکل از کتاب بوده که حرفی از هاست و php نزده
راه دیگه برای ارسال ایمیل نیست که راحتتر باشه و نخواد دنبال میلر php بگردم؟

گشتنش مهم نیست. یکم دنگ و فنگ داره اینطوری
از طريق smtp که بايد يه smtp پيدا کنی و يا سايت داشته باشی اگه بخوای از smtp گوگل استفاده کنی ايميل هات اسپم شناسخته ميشن

از طريق api گوگل که بايد يه اکانت جيميل با پسورد تو برنامه قرار بدی و مشکله اين روش هم اينه که اگه تعداد ايميل ها از يه حد معنی بيشتر بشه اکانت لاک ميشه و ميبايست يکبار از طريق سايت يا Gtalk لاگين شده و کد امنيتی رو وارد کنيد تا اکانت از حالت لاک خارج بشه (تو سايت بگردی سورسش هست)

از طريق وب تو اين روش هم ميبايست يه server ايمل پيدا کنی يا خودت يه هاست پيدا کنی که php ساپورت کنه و قابليت ارسال ايميل هاست هم فعال باشه تو اين روش هم بسته به هاست امکان اسپم شدن ايميل ها وجود داره (مثل همين برنامه که گذاشتی)
مثل اینکه همون راه که قبلا گفتین بهتر ه

میشه راهنماییم کنید چه جوری PHP میلر پیدا کنم؟
این صفحه رو بخون ؛ توضیح داده
کد:
http://php.net/manual/en/function.mail.php