سلام
تازگیا شاهد تبعیض هایی هستیم که خواهش میکنم مدیران سایت بیان و شفاف سازی کنن!!
مثال:
چرا تاپیک های مخفی وجود دارن که بعضی از کاربرای تازه وارد (که حتی همین الان ثبت نام کردن) میتونن ببینن ولی اکثر کاربرا نمیتونن ببینن؟؟؟
من نمیخوام جنجال به پا کنم ولی این سوالیه که واقعا ذهنمو مشغول کرده!
الان یعنی نگران شدین سیستم اسم دختر ها رو تشخیص می ده و تبعیض قائل میشه
؟
البته هادی جوون یه جاهایی توی فروم وجود داره که هر کسی بهش دسترسی نداره(این برداشت من از سخنان گهر بار حامد جوون بود)
به قول حامد جوون باید واسه مدیرا یه سری امکانات گذاشت که کاربرا تمایل دشته باشند و فعالیتشون زیاد بشه تا به اونجا ها دسترسی داشته باشند
حالا این امکاناتی که در اون بخش وجود داره و مدیران ازش استفاده میکنند رو خدامیدونه چیه و مدیران!!!
ووووی ، یعنی بخش مخصوص داره اینجا ؟ منم میخوام
در مورد دختر ها که اینجا ایرانه، همه یه جورایی نگرانشونن ! مثلا راننده ها همیشه برای دختر ها بوق می زنن، فکر بد نکنین، فقط نگرانشونن نمی خوان گیر گرگهای دیگه بیفتن !
در مورد انجمن خاص هم مطمئن باشین چیزی در حد چت باکس ویژه مدیریت هست. پیغامی که همه باید ببینن و بهانه ندیدم نباشه !
اینقدر به جنبیات فکر نکنین ! همه جای دنیا انسانها به 7 میلیارد دسته مختلف تقسیم میشن
هیچ کس برابر نیست.
برای اینکه نگرانی شماها در مورد دختر های فروم کمتر بشه، الان خودم برای همشون بوق می زنم خلاص شین
توجه توجه : من مجردم
(۰۳-اسفند-۱۳۸۸, ۱۸:۱۰:۴۰)sarv نوشته است: [ -> ]به قول حامد جوون باید واسه مدیرا یه سری امکانات گذاشت که کاربرا تمایل دشته باشند و فعالیتشون زیاد بشه تا به اونجا ها دسترسی داشته باشند
حالا این امکاناتی که در اون بخش وجود داره و مدیران ازش استفاده میکنند رو خدامیدونه چیه و مدیران!!!
خیلی ببخشین من کی و کجا همچین حرفی زدم ؟
میشه مدرک بیارین ؟
حامدجان من سرعات اینترنتم افتضاحه و نمیتونم جستجو کنم
ولی زمانی که با test2یا به روایتی امین ستوده بحث میکردین و حرف از مدیرت و.... بود
اونجا همچین حرفی رو زده بودی.
(۰۴-اسفند-۱۳۸۸, ۰۱:۰۰:۵۱)sarv نوشته است: [ -> ]حامدجان من سرعات اینترنتم افتضاحه و نمیتونم جستجو کنم
ولی زمانی که با test2یا به روایتی امین ستوده بحث میکردین و حرف از مدیرت و.... بود
اونجا همچین حرفی رو زده بودی.
عجب حافظه ای داری مهندس
منظورت اینه :
http://forum.iranled.com/showthread.php?...#pid115805
اگه آره یه بار هم بخونش .مفیده .
حامد جون چون خونده بودمش تو حافظم بود
آخه یه حرفی زده بودی که واسه من خیلی جالب بود
ولی ممنون میشم اگه این امکانات رو بیشتر توضیح بدی شاید من هم تشویق شدم و فعالیتم زیاد شد و شدم مدیر کل انجمن!!!!!!!!!