سلام.
قسمتی که layer ها هستن ، روی سمت چپ ترین قسمت layer مربوطه که یه icon هست ، 2بار کلیک کن :)
( شما از قسکت ابزار ها روی icon T می زنی که این برای اضافه کردن یه layer تکست جدید هست. )
خب اونجا که دوبل کلیک میکنم پنجره layer style باز میشه !
عکس پیوست :)
اگر ورژن فوتوشاپت قدیمیه نمی دونم.
مرتضی جان این آموزش تصویریتون منو کشته :-)
الان دوتا متن دارم اون اولی که هرکاری می کنم نمیشه ادیت کرد اما اون دومی که شکل Tداره هم با روش شما میشه و هم با همون انتخاب آیکن T و کلیک روی متن.
فتوشاپم از این جدیدیاست 7 me :-) :-)
از شواهد معلومه لایهمتن رو بستند و تبدیل شده به یک شی
در نتیجه نمیتونی با t تغییرش بدی
آموزش رو حال کردی خداییش؟ :)
خوب شرایط خاص رو باید بگی دوست عزیز. تا نگی ذهن می رهه سراغ یه چیز روتین :)
همونطور که محمد جان گفت ، اون متن در اون لایه تبدیل به پیکسل شده و نمی شه از این روش کاریش کرد.
(۰۵-شهریور-۱۳۹۲, ۱۸:۲۸:۵۱)sharin نوشته است: [ -> ]آموزش رو حال کردی خداییش؟ :)
خوب شرایط خاص رو باید بگی دوست عزیز. تا نگی ذهن می رهه سراغ یه چیز روتین :)
همونطور که محمد جان گفت ، اون متن در اون لایه تبدیل به پیکسل شده و نمی شه از این روش کاریش کرد.
الان متوجه شدم فرق می کنن :-)
آموزش عالی در حد جام جهانی 98 :-)
فونتش قشنگ بود،به نظر باید برم توورد تایپش کنم تبدیل به عکس و یه جوری بیارمش اونجا چون همه فونتا جواب میدن غیر از نستعلیق.
از illustrator و ... هم می شه استفاده کرد ، یه نرم افزارهایی هم جدا برای فونت و ... هست.
اما دقیق تو ذهنم نیست ... .
اگه میخحوایی نوشتهها رو جدا کنی از هم میشه با selection اینکارو کرد!
-----------
و هیچنین ونت ایراننستعلیق رو میشه توی فتوشاپ me بکار برد٬ نمیدونم تو چرا نمیتونی اینکارو کنی
(۰۵-شهریور-۱۳۹۲, ۲۰:۰۰:۰۹)babyy نوشته است: [ -> ]اگه میخحوایی نوشتهها رو جدا کنی از هم میشه با selection اینکارو کرد!
و هیچنین ونت ایراننستعلیق رو میشه توی فتوشاپ me بکار برد٬ نمیدونم تو چرا نمیتونی اینکارو کنی
من می خوام فایل word رو عکس کنم و بعد بیام برش بدم، selection کجاست؟
نمیدونم وقتی میزنم ایران نستعلیق میریزه بهم!
مرتضی جان@
بعد میام که آموزش بدین :-)
(۰۵-شهریور-۱۳۹۲, ۲۰:۳۰:۴۵)Ambassador نوشته است: [ -> ]من می خوام فایل word رو عکس کنم و بعد بیام برش بدم، selection کجاست؟
با اون magic انتخابش کن