سلام دوستان من میخوام یه فایل به طور مثال با پسوند txt از یه کارت حافظه بخونم و از طریق خط تلفن به رایانه منتقل کنم , برای ارسال فایل ها از طریق خط تلفن چه راهی را پیشنهاد می دهید؟
پیشا پیش از توجه شما تشکر می کنم.
یه روشی هست که بدون اتصال به اینترنت میتونین از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگه با خط تلفن هر فایلی رو فرستاد و اون استفاده از Hyper Terminal در قسمت Communications ویندوز هستش.
(۰۶-اسفند-۱۳۸۸, ۱۵:۵۰:۱۶)ilgar نوشته است: [ -> ]یه روشی هست که بدون اتصال به اینترنت میتونین از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگه با خط تلفن هر فایلی رو فرستاد و اون استفاده از Hyper Terminal در قسمت Communications ویندوز هستش.
سلام خیلی از توجه شما ممنونم ولی منظور من از میکرو (AVR ) به رایانه بود نه از رایانه به رایانه ! یعنی میخوام از mmc بخونم و از خط تلفن انتقال بدم فکر کنم باید از FSK استفاده کنم! ولی نمیدونم چه طوری در ضمن میخوام تنها سخت افزار سمت رایانه مودم اینترنال یا همون دیال آپ خودمون باشه! برنامه هم با vb به نظر اساتید شدنیه؟
متشکرم.
یعنی تا به حال هیچ کس مشابه این کارو هم انجام نداده؟ بابا ایول
دوستان و اساتید گرامی حد اقل بفرمایید این کار اصلا شدنیه یا ......
با تشکر از تک تک دوستان و سروران گران قدر.
(۰۶-اسفند-۱۳۸۸, ۰۱:۵۳:۵۴)sadegh micro نوشته است: [ -> ]سلام دوستان من میخوام یه فایل به طور مثال با پسوند txt از یه کارت حافظه بخونم و از طریق خط تلفن به رایانه منتقل کنم , برای ارسال فایل ها از طریق خط تلفن چه راهی را پیشنهاد می دهید؟
پیشا پیش از توجه شما تشکر می کنم.
خوندن فایل txt از کارت حافظه که دنبال مطالب MMC/SD باشید ، فکر کنم اقای 1nafar یه سری مطالب کامل گذاشتن
در مورد ارتباط با مودم ، از طریق پورت سریال مودم اکسترنال میتونید بهش وصل بشید و اطلاعات را از طریق at کامندها منتقل کنید
http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_...oc2557.pdf
بیشتر از این بلد نیستم ، ولی اصولش باید همین باشه.
دنبال کلمات کلیدی UART - ATMEGA - SERIAL توی گوگل باشید ایشالا که جواب مثل هلو پوست کنده پیدا کنید ، همینجا هم اتچ کنید برای بقیه :)
پیوست : چه چیزا خوشگلی ساختن :)
http://www.pitsch.de/stuff/mmc2iec/index.htm
سلام خیلی خیلی ممنون جوکر جان لطف کردید , ایشالا جبران کنم , چشم اگر به جواب رسیدم حتما برای استفاده سایر دوستان میزارم , کماکان نیاز مند یاری سبزتان هستیم.....