[/color]سلام بچه ها من یک برنامه رو میخوام که به صورتی که در شکل نمایش داده شده است عمل کند:
من خودم سعی کردم بنوسمش ولی ناقصه هر کارش می کنم هم درست بشو نیست سورس برنامه که خودم نوشتم رو میزارم حالا شما دوستان عزیز تغییراتی در سورس بدید و درستش کنید
توجه:
[color=#A9A9A9]
لبل 1 از راست شروع به حرکت و لبل 2 از چپ
اگر سورس را اجرا کنید متوجه می شوید
اگر جای مبهمی است بگویید
من کار شما را برای یکی از لیبل هاتون با 4 تا تایمر انجام دادم که ساده تر باشه البته میشه با یک تایمر و 3 تا بولیان هم انجام داد که کمی پیچیده می شد . اما این طوری درکش راحت تره.به جای اعداد هم می شه مختصات فرم رو داد که هر چه قدر فرم تغییر اندازه داد لیبل به همون اندازه حرکت کنه و نه بیشتر . امید وارم به دردتون بخوره.
[
attachment=4663]
(۰۸-اسفند-۱۳۸۸, ۱۶:۲۱:۲۵)mohamadpk نوشته است: [ -> ]من کار شما را برای یکی از لیبل هاتون با 4 تا تایمر انجام دادم که ساده تر باشه البته میشه با یک تایمر و 3 تا بولیان هم انجام داد که کمی پیچیده می شد . اما این طوری درکش راحت تره.به جای اعداد هم می شه مختصات فرم رو داد که هر چه قدر فرم تغییر اندازه داد لیبل به همون اندازه حرکت کنه و نه بیشتر . امید وارم به دردتون بخوره.
از توجه ی شما ممنون ولی اون چیزی که من می خواستم نبود چون فقط لبل1 چرخش می کرد و خواست مثل همون برای لبل 2 انجام بدم که دوباره قاط زد
و عزیز می خواستم که فقط با دو تایمر باشد حالا خودم رو کشتم و یه مقداری تغییرش دادم یکم بهتر شد ولی هنوز کامل نشد لطفاً کمکم کنید چون این کار برام ارزش دارد که اسرار می کنم
شما باید برای هر یک از لیبل هاتون 3 تا بولین عمومی تعریف کنی و در داخل یک تایمر اون ها رو فلس یا ترو کنی و با چند تا شرط کار 4 تا تایمر رو در یک تایمر بکنی حتی کار هر دو تا تایمر رو هم می شه در یک تایمر کرد.یعنی هر دو لیبل رو در یک تایمر حرکت بدی. من هم برای ساده تر شدن کار برای هر لیبل 4 تا تایمر نوشتم. کار ساده ای است کمی تلاش کنی مشگلت رو پیدا می کنی.باز هم اگر نتونستی اگر وقت داشتم برات درست می کنم. موفق باشی.
ممنون آقای باغبان
بسیار عالی بود