سلام
من نیاز شدید به سورس یک کیلوگر قوی و خوب به زبان vb دارم ، البته کار بده و بتونه از فایروال رد بشه و آنتی ویروس هم نشناستش . من خیلی گشتم چیز خوبی پیدا نکردم ، اگه کسی از دوستان اون رو داره حتما قرارش بده
مشکل من با این هست که چه طوری انتی ویروس نشناستش ، راهی که برای دریافت اطلاعات میخواهم بذارم اینه که برنامه اطلاعات رو در یک صفحه ی php قرار بده یا اطلاعات رو ftp کنه ، از چند نفر پرسیدم گفتند این روش خیلی بهتره و بهتر جواب میده
با تشکر
(۰۸-اسفند-۱۳۸۸, ۲۰:۴۳:۵۹)hno نوشته است: [ -> ]سلام
من نیاز شدید به سورس یک کیلوگر قوی و خوب به زبان vb دارم ، البته کار بده و بتونه از فایروال رد بشه و آنتی ویروس هم نشناستش . من خیلی گشتم چیز خوبی پیدا نکردم ، اگه کسی از دوستان اون رو داره حتما قرارش بده
مشکل من با این هست که چه طوری انتی ویروس نشناستش ، راهی که برای دریافت اطلاعات میخواهم بذارم اینه که برنامه اطلاعات رو در یک صفحه ی php قرار بده یا اطلاعات رو ftp کنه ، از چند نفر پرسیدم گفتند این روش خیلی بهتره و بهتر جواب میده
با تشکر
دوستان پس کسی نیست راهنمایی کنه ؟ فقط روشش رو بگید من خودم میسازمش و به صورت رایگان در سایت قرار میدم با سورس کامل
دوست عزیز
زیاد سخت نیست فقط کافیه یه سرچ کوچیک داخل سایت انجام بدید تا تمام مراحل ساخت همراه با توضیح و نمونه کدها رو بدست بیارید.
(۰۹-اسفند-۱۳۸۸, ۱۹:۰۹:۱۹)Di Di نوشته است: [ -> ]دوست عزیز
زیاد سخت نیست فقط کافیه یه سرچ کوچیک داخل سایت انجام بدید تا تمام مراحل ساخت همراه با توضیح و نمونه کدها رو بدست بیارید.
من یکی نوشتام اما مشکل اینه که هر 3(؟)ثانیه یکبار پیورد رو برام میفرسته به جی میل
(۰۹-اسفند-۱۳۸۸, ۲۰:۰۲:۴۵)krengaroo نوشته است: [ -> ] (۰۹-اسفند-۱۳۸۸, ۱۹:۰۹:۱۹)Di Di نوشته است: [ -> ]دوست عزیز
من یکی نوشتام اما مشکل اینه که هر 3(؟)ثانیه یکبار پیورد رو برام میفرسته به جی میل
ایا اگه انتی ویروس هم فعال باشه شناخته نمیشه ؟ اگه فایروال فعال باشه چی ؟
با تشکر
(۰۹-اسفند-۱۳۸۸, ۱۹:۰۹:۱۹)Di Di نوشته است: [ -> ]دوست عزیز
با تشکر از پیام شما
والا من در انجمن وی بی کلمات تروجان و کیلوگر رو سرچ کردم ولی چیزی گیرم نیومد . اگه ممکنه یکم بیشتر راهنمایی کنید
با تشکر
مشکل 3 ثانیشو میشه حل کرد فکر کنم
سورسو بدین ببینیم میشه یا نه !
آقا کاری نداره که حجم فایلت رو بگیر اگر به حجم مورد نیاز رسید بعد ارسال کنه. منم کی لاگر به زبان vb ننوشتم ولی با c اگر خواستید آپلود میکنم.که تغریبا کامل هست. برای دور زدن آنتی ویروس ها هم یک سری روش توش به کار بردم حالا اگر به دردتون می خورد بگید که هم سرور هم کلاینت رو آپلود کنم اما اینو بگم که کامل نیست هیچ وقت زمان کامل کردنش رو نداشتم.
روش فرستادنت چیه ؟
بذار تا ما هم ببینیم
نوشتنش کاری نداره اگه گیر نیوردی بگو
داداش یه نگاه به تاریخ پست میکردی !!
از راه جیمیل الته از راه FTP هم میشه
نگاه کردک دادا دوست داشتم دوباره زنده بشه اشکالی که نداره؟
سورسشو داری بذاری دلم برا ی کیلاگرها تنگ شده ببینم جدیدا چطوری مینویسن پروتوکل ارسالشون چیه
هنوز از smptاستفاده میشه