ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فرستنده و گیرنده fm
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام کسی مدار فرستنده و گیرنده ی صدا ( fm ) رو داره؟(هم مدار فرستنده و هم گیرنده ی همون فرستنده)

با تشکر.
سلام..منظورت واکی تاکیه؟؟؟
بله یه چیز تو همون مایه ها ولی فرکانسش مجاز باشه که گیر ندن بردش هم 50 متر باشه کافیه.

با تشکر.
مهندس آماشو 7 هزار تومانه ! ( 5 تومانیش هم هست )

من بودم آمادشو می خریدم و دیگه خودمو درگیر تنظیم فرکانس و مچ کردنشون و ... نمی کردم !!!!
حالا با برد 2 3 کیلومتر مفیدش چی ؟؟
هست ؟ نقشه ای دارین ؟
برای تست باید بخرم اما برای ارائه ی پروژه باید خودم کار کنم.
ممنون میشم اگه لطف کنید و توضیح بدید البته همراه با نقشه اگه میشه.
در ضمن این آماده ها که گفتید نیازی به هیچ آی سی نداره همه چیش آماده هست ؟ فقط صدا رو به فرستنده میدیم و تو گیرنده دریافت میکنیم؟

با تشکر فراوان.
سلام
یکسری کیت های آماده ای هستند که آی سی ندارند ویک ترانس کوچک(که به آن چوک قرمز رادیوهم می گویند)دارند وچندتا سلف وترانزیستور وخازن ومقاومت دارند.وسط این سلف ها فریتهایی قرار دارد که باید برای تنظیم صدا آنها را تغییر دهید تا آنجایی که صدا واضح شود.درضمن فرستنده وگیرنده آنها هیچ فرقی باهم ندارند وهردو درآن واحد می توانند هم فرستنده شوند وهم گیرنده.قیمتشان هم ارزان است(قیمت جفتش کمتراز10هزار تومان هستش).
اما این راهم بگم که تنظیم کردنشان یکم مکافات داره!
درزیر یک نمونه ازشکل آن راقرارمی دهم که هم می تواندفرستنده باشد وهم گیرنده:
ممنون ولی من آمادشو نمیخوام از بازار بخرم یه نقشه میخوام که خودم درستش کنم.البته با توضیحات شما
اگه PDF یا چیز دیگه ای که بتونم ازش استفاده کنم بشه هم بزارید ممنون میشم در ضمن با آی سی هم باشه مشکلی نیست فقط یه کم ولتاژ کاریش برام مهمه. (کم باشه)

با تشکر فراوان.
شما بهتربودکه حاضری اش رامی خریدید اما می توانید ازکتابهایی که دراین زمینه است استفاده نمایید درضمن من درکتاب جلد 2 آقای بخت آور مدارواکی تاکی رادیده ام شما هم می توانید از آن استفاده نمایید.
همانگونه که ازشکلش پیداست از2باطری قلمی(یعنی3ولت چیزی که شما می خواستین /ولتاژ کم) استفاده شده است.
درزیر عکسی ازاین کتاب راگذاشته ام:
مدار آماده را بخرید و از روی بورده اون کپی بردارید

مدارهایی که توی نت یا هر کتابی پیدا می کنید، نیاز به یه سری سلف هایی داره که به صورت دستی باید پیچیده بشن.

هیچ وقت نمیشه اونا رو دقیق پیچید.

به این دلیل یا پارازیت ایجاد میشه و یا خش خش میکنه و یا اصلا صدا نمیاد

اما مدارات آماده همه مچ شده و دقیق هستن.

موفق و پیروز باشید