نقل قول: محمد جان اینجا جای یاد دادن و یاد گرفتن هست !
این از اون حرف ها بود ها!!!!!!!!!!.دوست عزیز یک کامپوننت آماده چه چیزی رو یاد میده؟.
مثل اینه که بگی واسه فلانی ماشین خریدم تا ماشین ساختن یاد بگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!
(۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۲:۱۵:۰۳)mohamadpk نوشته است: [ -> ]نقل قول: محمد جان اینجا جای یاد دادن و یاد گرفتن هست !
این از اون حرف ها بود ها!!!!!!!!!!.دوست عزیز یک کامپوننت آماده چه چیزی رو یاد میده؟.
مثل اینه که بگی واسه فلانی ماشین خریدم تا ماشین ساختن یاد بگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!
کامپوننت ابزاری هست برای صرفه جوی در وقت و ساده کردن برنامه کامپوننت آماده يه ماشين نيست ابزاری هست برای ساختن ماشين , کسی بخواد يه ماشين بسازه ديگه نمياد لاستيکش هم از اول بسازه
شايد بعضی ها وقت و حوصله کار کردن با پروتکول YMSG رو نداشته باشن و نخوان از صفر کد نويسی کنن
شما اگه به کامپوننت به عنوان يه ماشين آماده نگاه ميکنيد خوب پس ListView و Webbrowser و MSWinsock و ...هم ماشين آماده هستن! و ميشه با توابع API ويندوز و کد نويسی بيشترشون رو ساخت پس چه دليلی ميمونه برای استفاده
باسلام چرا بعضی وقتا هنگام کار با این ارور روبرو میشم؟
چطوری رفعش کنم؟
YMSG:Run-time error 9
subscript out of range
من یه روبات ساختم وقتی از یاهو به روبات pm میدم و اون pm میگیره و باید کارخاصیو انجام بده این ارور میاد
اين ورژن رو دانلود کن و با قبليه رپليس کن و نتيجش رو بگو
با سلام تست کردم حل شد بنظرم سرعت لاگین شدنشم بالا رفته
اما یه چیزجالب اونم اینه ک این کامپوننت انگار فرقی بین pm offline و on line نمیزاره اخه قبلی pm دریافتیو (انلاینو) توقسمت خودش و افلاینو تو قسمت خودش نشون میداد اما این جدیده چه افلاین چه انلاینو یه جا نشون میده(خدا کنه بگیری منظورمو :) ) اما بازم ممنون مشکل اصلیم حل شد
ممنون از توضيحات
اون خطا هم مربوط به همين قسمت آفلاين بود
مشکل دريافت آفلاين هم فکر کنم حل شد,
دانلود
سلام دوست من نه قسمت آفلاين انلاین هنوز حل نشده اما بهتر شده
بازم سلام چطوری مشه فایل فرستاد یا دریافت کرد؟خیلی ور رفتم اما نتونستم ممنون
نقل قول: کامپوننت ابزاری هست برای صرفه جوی در وقت و ساده کردن برنامه کامپوننت آماده يه ماشين نيست ابزاری هست برای ساختن ماشين , کسی بخواد يه ماشين بسازه ديگه نمياد لاستيکش هم از اول بسازه
شايد بعضی ها وقت و حوصله کار کردن با پروتکول YMSG رو نداشته باشن و نخوان از صفر کد نويسی کنن
شما اگه به کامپوننت به عنوان يه ماشين آماده نگاه ميکنيد خوب پس ListView و Webbrowser و MSWinsock و ...هم ماشين آماده هستن! و ميشه با توابع API ويندوز و کد نويسی بيشترشون رو ساخت پس چه دليلی ميمونه برای استفاده
عزیزم خوب منم همین حرف شما رو زدم.آقای 1120 فرمودن که اینجا جای یاد دادن هست منم گفتم که آدم چیزی از یه کامپوننت آماده یاد نمی گیره.