ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کامپوننت برای همه کار با یاهو...
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
محمد جان منظور من این حرفهای شما بود و ربطی به کامپوننت نداشت !

نقل قول: آقا نکنید این کارا رو کارو کاسبی ما که پروتکل یاهو رو کمی بلدیم کساد نکنید . هر کسو نا کسی الان راه میوفته برنامه میده به نام خودش. ماها بابامون در اومده یاد گرفتیم. حداقل private بدید به نزدیکاتون. یا تو همون نا کجا آبادتون به هم بدید.خوبه ما بیایم کاسبی شما رو کساد کنیم.(خنده)

موفق باشید .
سلام دوستان
من در پروژه اصلی VB.NET به این ارور بر می خورم :
[تصویر:  69392439425814620080_thumb.png]
و بعد ، زمانی که خودم control رو میارم و میخوام برنامه رو بنویسم ، با این ارور رو به رو میشم :
[تصویر:  02407266459146354072_thumb.png]
------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان دوباره سلام
ببخشید ، می خواستم بگم که مشکل حل شد.
مشکل از MSWINSOCK.OCX بود
پس دوستان ، زمانی که به یکی از مشکلات بالا بر خوردید ، MSWINSOCK.OCX رو یادتون نره
با تشکر
کامپوننت رو از تاپيک مخصوص خودش دانلود کنيد بعد فايل رجيستر تو پوشه App رو باز کنيد سپس پروژه .net رو باز کنيد
فراموش نکنيد از قبل mswinsck.ocx هم بايد رجيستر کرده باشيد
من تر تابع Event استاتوس گذاشتم متن استاتوس را در یک لیبل بذاره.

وقتی کانکت میزنم مینویسه Connect to server... اما نه پیامی میاد و نه پیامی میگیره.

وضعیت هم توی یاهو که چک میکنم آفلاین هست.

به نظر شما مشکلم از کجاست؟
(۱۰-دى-۱۳۸۹, ۲۰:۴۵:۴۹)amir00 نوشته است: [ -> ]من تر تابع Event استاتوس گذاشتم متن استاتوس را در یک لیبل بذاره.

وقتی کانکت میزنم مینویسه Connect to server... اما نه پیامی میاد و نه پیامی میگیره.

وضعیت هم توی یاهو که چک میکنم آفلاین هست.

به نظر شما مشکلم از کجاست؟

شايد سرور يا پورت مشکل داره... به اين شکل تست کن
کد:
YMSG1.AutoFindYMSG_Server = False
YMSG1.Pager_Host = "scsd.msg.yahoo.com"
YMSG1.Pager_Port = 80
YMSG1.Connect UserName, Password
صفحه‌ها: 1 2 3 4