ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کامپوننت برای همه کار با یاهو...
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام
میخاستم اساتید بگن برای کار با یاهو چه کامپوننتایی هست که توی vb6 هم خوب کار کنه...
و راهنمای این کامپوننت ها جایی پیدا میشه یا نه؟
کدوم کامپوننت کاملتره؟ و برای استفاده پیشنهاد میشه؟
یادمه کرزی یدونه داشت ...
چند وقته ميخوام کامپوننت رو با آخرين تغييراتی که توش دادم بذارم...
حسين جان مثال رو با VB.net ميخوای يا VB6؟
سلام کرزی
راهنما باشه کفایت میکنه ها(برای اینکه بدونیم از همه تواناییهاش چجوری باید استفاده کرد....)
اکر سورس هم بزاری که دیگه گل کاشتی ویبی شیشش مگه با دات نتش فرق میکنه؟(آخه دی ال اله!) در کل فرق نداره هر کدومش که خودت راحت تر باشی....
دستتم درد نکنه که زحمت میکشی...
سلام کرزی جان
ممنونم
نتیجه رو بهت میگم(احتمالا نتیجه چیزی جز تشکر نباشه)
کرزی جان
مثالت چرا باز نمیشه ؟
ارور :
[تصویر:  attachment.php?aid=4714]

حتی ocx هم کپی کردم توی پوشه های سیستمی و هم کنار برنامه...حتی اضافه کردم به ریسورس بازم بالا نیومد...
حسین جان عزیز اون گوشه تصویر نوشته go to code اون رو کلیک کن میری به قسمت کد و بعد اونجا error رو درست کن یعنی کدی که نشون میده رو که داره کنترل اکتویکس رو enable رو true می کنه حذف کن احتما لا درست میشه اگر خطای دیگه ای نداشته باشه.
این خطا ربطی به مکان ocx نداره مربوط به قسمت design کد هست که کدی رو که نمی توه پردازش کنه رو به عنوان خطا نمایش میده.
اگر باز هم همون error رو داد ocx رو رجیستر کن که تو تابع intializecomponent بتونه به ocx دسترسی پیدا کنه.
تو پنجره ابزار ToolBox کليک راست کن بعد Choose Items بعد سربرگ COM Components ، دکمه Brows بزن و کامپوننت رو انتخاب کن و بعد OK
کرزی ببخشید ما هی مزاحم میشیم آخه هی ارور توی ارور میاد.
رانتایم ارور در زمان اتصال:
[تصویر:  attachment.php?aid=4715]
البته قبل از اون ارور هم یه وارنینگ میده که ایگنورش میکنم...
کد:
Unable to get the window handle for the 'AxYMSG' control. Windowless ActiveX controls are not supported.
کرزی بیا بداد ما برس دیگه، کجایی پس تو...
ببین این چشه ، بعد مثال رفتن توی روم و کار کردن با چت رومو نزاشتیا...گرفتن لیست روم...
صفحه‌ها: 1 2 3 4