ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نمونه گیری و نمایش موج سینوسی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من برنامه ای میخوام که اعدادی رو که از usb میگیره به شکل یه موج سینوسی روی یه نمودار نشون بده تازه دارم دلفی یاد میگیرم بیشتر VC++ بلدم
برنامه usb رو میشناسه ...میشه راهنمایی کنید چیکار باید بکنم از چه کامپوننتهایی استفاده کنم؟رو چه توابعی کار کنم؟لطفا راهنمایی کنید...
کامپوننتهای زیادی برای این کار هست
از بهترین نمونه هاش Digital Signal Processing (DSP) component libraryاز شرکت mitov می باشد

کد:
www.mitov.com/html/signallab.htm
(۱۵-اسفند-۱۳۸۸, ۰۹:۱۰:۰۰)lord_viper نوشته است: [ -> ]کامپوننتهای زیادی برای این کار هست
از بهترین نمونه هاش Digital Signal Processing (DSP) component libraryاز شرکت mitov می باشد

کد:
www.mitov.com/html/signallab.htm

سلام مهندس من همون روز signallab & plotlab رو دانلود کردم یه موج سینوسی ساختم ولی نه با اعدادی که از usb میاد من چه طور میتونم این اعداد رو بدم تا موج بسازه؟
متاسفانه من با این کامپوننت کار نکردم اطلاعات چندانی ازش ندارم ولی قائدتا باید به نوعی ورودی قبول کنه

در ضمن شما میتونین از کامپوننتهای مربوط به ریاضی استفاده کنین نمونه به دلفی زیاد دیدم ولی الان حضور ذهن ندارم با دادن اعداد و تابع مورد نظرتون اونو تو صفحه براتون رسم میکنن