۱۵-اسفند-۱۳۸۸, ۱۹:۲۴:۲۹
صفحهها: 1 2
۱۵-اسفند-۱۳۸۸, ۲۱:۰۶:۱۱
کسی آموزش SQL Server 2008 رو نداره
۱۶-اسفند-۱۳۸۸, ۱۰:۳۰:۵۰
خب تا اونجایی که آموزش داده شده، یکی هستن!!!
۱۶-اسفند-۱۳۸۸, ۱۷:۳۵:۳۰
ولی فکر نمی کنم که یکی باشن
من وقتی می خوام که به دیتابیس master وصل بشم ارور میده و می گه که همچیم دیتابیسی وجود نداره. اما وقتی توی SQL Server Management Studio میرم و دکمه Connect رو میزنم دیتابیس master هست
من وقتی می خوام که به دیتابیس master وصل بشم ارور میده و می گه که همچیم دیتابیسی وجود نداره. اما وقتی توی SQL Server Management Studio میرم و دکمه Connect رو میزنم دیتابیس master هست
۱۶-اسفند-۱۳۸۸, ۱۷:۴۴:۵۶
دستوری که استفاده کردی رو بنویس
۱۶-اسفند-۱۳۸۸, ۲۰:۱۴:۳۷
کد php:
Dim SQLCn As SqlClient.SqlConnection
Dim SQLCom As SqlClient.SqlCommand
Dim SQLStr As String
SQLCn.ConnectionString = "Server=(local); database=master;"
SQLCn.open()
از این خط اررور می گیره
کد php:
SQLCn.ConnectionString = "Server=(local); database=master;"
۱۶-اسفند-۱۳۸۸, ۲۳:۴۰:۵۹
اسم متغیرت SQLCn هسته یا Cn آخرش؟
پیغام خطا رو هم بگید تا دوستان راحت تر بتونن راهنماییتون کنن.
پیغام خطا رو هم بگید تا دوستان راحت تر بتونن راهنماییتون کنن.
۱۷-اسفند-۱۳۸۸, ۰۹:۴۲:۲۵
من یه مشکل دیگه هم دارم
توی SQL Server Management Studi من یه دیتابیس ساختم اما وقتی می خوام جدول رو بسازم، جدول توی دیتابیس master ساخته میشه، چی کار کنم که توی دیتابیسی که ساختم جدول بسازه
با دستور زیر دیتابیس می سازم
کد php:
CREATE DATABASE mrprogram
و با دستوز زیر جدول
کد php:
CREATE TABLE dbperson (Fname varchar(20), Lname varchar(20), Stel varchar(12))
۱۷-اسفند-۱۳۸۸, ۱۶:۴۴:۱۶
شما کانکشنتونو به صورت زیر بنویسید احتمالا مشکل حل خواهد شد
کد:
"Server=.; trusted_connection=yes; database=master;"
۱۷-اسفند-۱۳۸۸, ۲۱:۴۱:۰۳
(۱۷-اسفند-۱۳۸۸, ۰۹:۴۲:۲۵)toopdanlod نوشته است: [ -> ]
این مشکل که برای اینه که شما یه متغیر تعریف کردید ولی اونو نساختید. اول باید با NEW اونو بسازید.
(۱۷-اسفند-۱۳۸۸, ۰۹:۴۲:۲۵)toopdanlod نوشته است: [ -> ]من یه مشکل دیگه هم دارمچون هنوز به دیتابیس master وصل هستید. باید بعد از ساختن دیتابیس، وصل دیتابیس خودتون بشید بعد جدول بسازید.
توی SQL Server Management Studi من یه دیتابیس ساختم اما وقتی می خوام جدول رو بسازم، جدول توی دیتابیس master ساخته میشه، چی کار کنم که توی دیتابیسی که ساختم جدول بسازه
با دستور زیر دیتابیس می سازم
کد php:CREATE DATABASE mrprogram
و با دستوز زیر جدول
کد php:CREATE TABLE dbperson (Fname varchar(20), Lname varchar(20), Stel varchar(12))
۱۷-اسفند-۱۳۸۸, ۲۲:۱۴:۳۱
ممنون از توضیحاتتون
اما من امروز دوباره با همین کد خواستم امتحان کنم، این بار توی خط بعدش یعنی ()SQLcn.Open اررور داد. ولی الان دوباره توی همین خطی که عکس هست اررور میده، نمیدونم چشه.
در مورد وصل شدن به دیتابیسی که ساختم مشکلم حل شد ممنون
من با توجه به توضیحاتی که ajlajlajl عزیز فرمودند برنامم رو نوشتم این بار اررور زیر رو میده
اما من امروز دوباره با همین کد خواستم امتحان کنم، این بار توی خط بعدش یعنی ()SQLcn.Open اررور داد. ولی الان دوباره توی همین خطی که عکس هست اررور میده، نمیدونم چشه.
در مورد وصل شدن به دیتابیسی که ساختم مشکلم حل شد ممنون
من با توجه به توضیحاتی که ajlajlajl عزیز فرمودند برنامم رو نوشتم این بار اررور زیر رو میده
صفحهها: 1 2