ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سنسورمادون قرمز باآپ امپ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
علی جون شما دریکی ازتایپیکهای ساعت دیجیتالی مداری قرارداده بودید که برای شمارش درپارکینگ بود. عکسش را از قسمتهای دیگر جداکرده ودرزیرگذاشته ام:
[تصویر:  7soy0ictsqlc7roz01u.png]
من این مدار(البته فقط قسمت مادون قرمزش را) باLM358 بستم ومنظورم برای این بودکه مثلا فرستنده دریکطرف باشد وگیرنده درطرف دیگر (مثلابرای ساخت دزدگیرکه اگر امواج مادون قرمز باعبورفردی قطع شدآنگاه خروجی تغییرکندو ...)
تافاصله20 سانتیمتری جواب گرفتم اما باگذاشتن لنز درگیرنده تافاصله 1متری هم جواب گرفتم.اما پتانسیومتر10کیلو راوقتی که تغییرش می دادم دود خارج شدوسوخت وبعد 100کیلوگذاشتم وفعلا جواب می دهد.
می خواستم بدونم که نظرشما دراین باره چیست؟آیا این مداربه خواسته من جواب می دهد(یعنی اینکه آیااین مدارمی تواند بعنوان دزدگیر دائما کارکند؟)؟ به نظرشما بغیرازLM358 کدام آپ امپ دیگر می تواند بهترازاین جواب دهد؟واینکه نظرتان درباره مقدارمفید پتانسیومتر برای اینکار چقدراست؟
lm311 که کلا یک مقایسه گر هست و اینجا هم اپ امپ جای مقایسه گر استفاده شده
بین برق مثبت و پایه کنار پتانسیومتر یه مقاومت 220 اهم سری کن تا دیگه نسوزن !
مقدار پتانسیومتر هم مهم نیست و بین 4.7 کیلو تا 100 گزینه خوبیه !!!

مدارهای خیلی بهتر و برد بالاتری هم هستش !
کافیه تو فرستنده مثلا 38 کیلو بفرستی و تو گیرنده یه فیلتر کوچولو بذاری ! ( مثلا با 555 )
طوری که فقط فرکانس 38 کیلو رو بگیره !

چون مدار من نور خورشید بیاد هم مادون قرمز حساب می کنه و ممکنه کسی رد بشه و نفهمه !
همینطور خیلی از لامپ ها ( رشته ای ها مخصوصا ) هم اشعه مادون قرمز زیادی دارن !!

واسه دزدگیر من اون مدار رو پیشنهاد نمی کنم و بیشتر کارایی مدار فوق واسه استاد هاست !!! ( همون پروژه های دانشجویی )
این که پتانسومتر دود کرده حتما پایه هاشو اشتباه بستی یعنی وسطی رو با یکی از کناری ها جابجا گداشتی
تو خود سایت (نه فروم ) یه سرچ بکن مادون قرمز بدون حساسیت به نور روز
(۱۵-اسفند-۱۳۸۸, ۲۱:۱۴:۳۸)رسول نوشته است: [ -> ]اما پتانسیومتر10کیلو راوقتی که تغییرش می دادم دود خارج شدوسوخت
من اولین رباتی که ساخته بودم پتش به طرز فجیعی(مثل نوار منیزیم)آتش گرفت!!
اما خیلی جالب بود حال داد!
(۱۵-اسفند-۱۳۸۸, ۲۱:۱۴:۳۸)رسول نوشته است: [ -> ]سلام
علی جون شما دریکی ازتایپیکهای ساعت دیجیتالی مداری قرارداده بودید که برای شمارش درپارکینگ بود. عکسش را از قسمتهای دیگر جداکرده ودرزیرگذاشته ام:
[تصویر:  7soy0ictsqlc7roz01u.png]
من این مدار(البته فقط قسمت مادون قرمزش را) باLM358 بستم ومنظورم برای این بودکه مثلا فرستنده دریکطرف باشد وگیرنده درطرف دیگر (مثلابرای ساخت دزدگیرکه اگر امواج مادون قرمز باعبورفردی قطع شدآنگاه خروجی تغییرکندو ...)
تافاصله20 سانتیمتری جواب گرفتم اما باگذاشتن لنز درگیرنده تافاصله 1متری هم جواب گرفتم.اما پتانسیومتر10کیلو راوقتی که تغییرش می دادم دود خارج شدوسوخت وبعد 100کیلوگذاشتم وفعلا جواب می دهد.
می خواستم بدونم که نظرشما دراین باره چیست؟آیا این مداربه خواسته من جواب می دهد(یعنی اینکه آیااین مدارمی تواند بعنوان دزدگیر دائما کارکند؟)؟ به نظرشما بغیرازLM358 کدام آپ امپ دیگر می تواند بهترازاین جواب دهد؟واینکه نظرتان درباره مقدارمفید پتانسیومتر برای اینکار چقدراست؟

برای سنسورش میتونی از نمونه های آماده استفاده کنی
من یک نمونه ارزون از شرکت ویدانیک خریداری کردم که هم فاصله تشخیصش بالاهست و هم به هیچ عامل خارجی مثل نورهای مزاحم وابسته نیست انواع پروتکشن ها رو هم داره
www.vidanic.com