ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سؤال: باز کردن درايو در پنجره My Compiuter
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستای عزیز حتما شما تا به حال سیستمتون ویروسی شده ... ویروسی که خودش رو توی درایو ها کپی میکنه و به وسیله یک اتوران خودش رو باز میکنه . اما موضوع اینجاست که ویروس درایو رو هم باز میکنه . حالا بعضی از ویروسها درایو را بوسیله explore در یک صفحه جدید باز میکنند و بعضی هم بصورت طبیعی و در همان پنجره My Computer ... من اون سورسی رو میخوام که ویروس درایو را بصورت طبیعی و در همان پنجره My Computer باز میکنه ، تا ببینم از چه روشی استفاده شده ... البته واسه ویروس نمیخوام ... دارم یه file manager مینویسم مثل My Computer ... اگه میشه لطفا سورس بدین و نگین از فلان تابع استفاده کن ... کامل شد حتما اینجا میزارم بقیه دوستان هم استفاده کننWink

لطفاً عنوان مناسبی برای تاپيک های خود انتخاب کنيد
یعنی کسی سورس این قسمت از یک ویروس رو بلد نیست ؟ اینجا همه ویروس نویس هستن که ... بچه ها لطفا کمک کنید من باید این پروژه را تا چند روز دیگه تحویل استاد آموزشگاه بدم ...
اینجا کلی مطلب هست :

http://www.forum.persiancoder.com/forumdisplay.php?f=62

خودت سرچ کن
مرسی saeedvir بابت راهنمایی که کردین . اونجا که خبری نبود ولی با راهنمایی یکی از کاربزان تونستم یه چیزی بنویسم . اما هنوز یه مشکل کوچولو دارم . امیدوارم به زودی حل بشه .اون مشکل کوچیکم حل بشه حتما اینجا میزارم بقیه دوستان هم استفاده کنن .
[تصویر:  34528_ENV.jpg]