سلام من اطلاعات نمی تونم صحیح از این ماژول دریافت کنم یعنی اطلاعات با اوون چیزی که من می فرستم تفاوت زیادی داره !!!
با سیم که وصل می کنم همه چی درسته اما ماژول که میزارم دیگه هیچی درست دریافت نمیشه یه سری حروف و اشکال بی ربط دریافت می کنم!!
نه این نیست اوون تاپیک با سیم هم وصل می کردن کار نمی کرده من با سیم میزنم کار می کنه ال ای دی ها سند رسیو روی ماژول هم چشمک میزنه اما اطلاعات غلطه
کریستال جفتشون هم 4000000 داخلی و باود 4800
بقیه باوود ها رو هم تست کردی ؟
1200
(۱۶-اسفند-۱۳۸۸, ۱۷:۳۵:۱۳)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]بقیه باوود ها رو هم تست کردی ؟
1200
آره همه باود ها و فرکانس ها !!!
دیگه نمی دونم چشه
نظرت چیه با کریستال خارجی 4مگ را بندازم شاید کریستال داخلی 2 میکرو دقیق کار نمی کنه؟
داخلی rc هست نه کریستال و برای پورت سریال دقیق کار نمی کنه
(۱۶-اسفند-۱۳۸۸, ۱۹:۵۶:۰۸)modj.ir نوشته است: [ -> ]داخلی rc هست نه کریستال و برای پورت سریال دقیق کار نمی کنه
بله اشتباه لپی بود
پس نظر شما هم اینه که کریستال خارجی استفاده کنم؟
منتظرین من بگم آره یا نه ! بعد تست کنین !؟
تستش مجانیه ! نظر من هم مهم نیست، چون نوشتم برای این کار دقیق نیست ! پس اگر بگم نه، باز هم باید عوض کنین !
من با سرعت های بالا مشکل داشتم.مال من با 9600 به بالا جواب نمی داد. نهایتش 4800 ...
کریستال داخلی 1 رو امتحان کن و سرعت 2400. بنظرم کریستال 4 دقتش کمتره خرابکاری می کنه. (میکروت چیه؟ avr اگه فیوز ها رو دست نزده باشی کریستال داخلی 1 هستا)
درضمن خود ماژول هم فکر کنم باوودش تنظیم میشه (برنامه داره). با میکرو یکیه؟ (البته لازم نیست حتما با میکرو یکی باشه. فقط حتما باید دو طرف ماژول برابر باشن)
baud رو با برنامه باید هم 2 طرف هم با میکرو ست کرد، مقدار پیشفرض ماژول 9600 هست ، احتمالا جون پایینتر بوده، یک جورایی رد می کرده !
رووش میکرو داره، میکروش باید دیتا ما رو بگیره، بتونه بفرسته ! اگر باد درست نباشه که نمی تونه !
راست میگی. الان که بیشتر فکر کردم دیدم آره باید باوودش با میکرو یکی باشه.
اون مبدل usb به سریالم بود که 9600 یه بالا جواب نمیداد.
بهرحال