ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چند سوال در مورد کار با SQL Server
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان عزیز
من یه چند تا سوال در مورد کار با SQL Server دارم، من چون تازه می خوام با SQL Server کار کنم اگه جوابهاتون قابل فهم باشه خیلی دعاتون می کنم.

1. برای ایجاد دیتابیس باید از طریق کد نویسی در برناممون دیتابیس رو ایجاد کنیم؟
  2. اگر بخوایم برناممون رو که دیتابیسش SQL Server هست، توی یه سیستم دیگه کار کنه باید چی کار کنیم؟
  3. برای Share کردن دیتابیس SQL Server باید چی کار کنیم؟
  4. روش ذخیره و فراخوانی اطلاعات در دیتابیس SQL Server با برنامه ای که نوشتیم چیه؟
  5. روش گرفتن نسخه پشتیبان از دیتابیس رو هم اگه میشه بگیم

ببخشید که سوالام زیاد بود. آخه خیلی به اینا احتیاج دارم باید حتما اینارو یاد بگیرم

با تشکر
(۱۶-اسفند-۱۳۸۸, ۲۱:۳۶:۰۸)toopdanlod نوشته است: [ -> ][*]برای ایجاد دیتابیس باید از طریق کد نویسی در برناممون دیتابیس رو ایجاد کنیم؟
برای ایجاد بانک شما به 2 صورت میتونین عمل کنین 1 برنامه نویسی2 ایجاد از طریق خود managment مربوط به sql
نقل قول: [*]اگر بخوایم برناممون رو که دیتابیسش SQL Server هست، توی یه سیستم دیگه کار کنه باید چی کار کنیم؟
بسته به نوع sqlserver بکار رفته msde برای 2000 و sqlserver expres برای نسخه های بالاتر رو سیستم مقصد نصب کنین
نقل قول: [*]برای Share کردن دیتابیس SQL Server باید چی کار کنیم؟
کافیه به یوزرهای دیگه دسترسی بدین
نقل قول: [*]روش ذخیره و فراخوانی اطلاعات در دیتابیس SQL Server با برنامه ای که نوشتیم چیه؟
با استفاده از دستورات sql مثل select -insert -delete -update
نقل قول: [*]روش گرفتن نسخه پشتیبان از دیتابیس رو هم اگه میشه بگیم
با استفاده از دستور backup میشه بکاپ گرفت

کد:
BACKUP DATABASE Northwind TO DISK='C:\MyBackup.bak
ممنون خیلی خوب توضیح داین
فقط سوال 3 رو متوجه نشدم
یه سوال دیگه هم داشتم که یادم رفته بود بگم
اگر دیتابیس رو کنار برناممون بذاریم، میشه که دیگه نخوایم برنامه SQL express رو توی کامپیوتر مقصد نصب نکنیم، اگه میشه باید چه جوری با برناممون بهش وصل بشیم
با تشکر
در حالت پیش فرض همه یوزر ها به همه بانکها دسترسی دارن اما شما میتونین یک یوزر بسازین مختص بانکتون و که فقط اون یوزر به بانک دسترسی داشته باشه و دسترسی سایر یوزرها رو ببندین

گذاشتن بانک کنار برنامه تاثیری نداره چون برنامه قادر به خواندن اطلاعات از دیتابیس نیست و حتما باید engine مربوطه نصب باشه تا برنامه بتونه اطلاعات رو از دیتابیس واکشی کنه
سلام
دوستان کسی با این برنامه روی شبکه اینترنت کار کرده
خیلی کارم گیره
میخوام از روی یه سیستم وصل به اینترنت (adsl
به این سیستم که روش aql server نصبه ارتباط پیدا کنم
هدف مانیتورینگ هست
کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟
باید سروری که روش Sql نصب هست رو با یک IP Static به اینترنت متصل کنید

بعد در هنگام اتصال به سرور این IP Static رو به جای آدرس سرور قرار بدید.