(۱۶-فروردین-۱۳۸۹, ۲۲:۵۶:۳۴)sararobo نوشته است: [ -> ]یعنی چی ؟ پس به چی احتیاج داره ؟
sararobo جان برای تشخیص این دو رنگ میتونی با یه تست ساده و کمی تلاش برای کم کردن نویز محیط ، از ADC استفاده کنی که مطمئنم جواب میده
منظورم از این که گفتم
تو این مسابقات این بود که تو این مسابقات فقط تو یه جای مسیر نیاز به تشخیص رنگ هستش که میتونی شرشو با ADC خود میکرو و سنسورهای IR معمولی کم کنی
اما تو مسیرهایی که چندین رنگ هستش (مث امدادگر دانش آموزی) به نظر من استفاده از سنسور رنگ الزامیه
سلام
یه نکته !
شما قبل مسابقه زمین رو میبینین !
درسته !
پس یه دیپ سوئیچ بذارین اگه دو راهی رسید بسته به دیپ سوئیچ راست یا چپ بره !
دیپ سوئیچ رو هم دقیقا قبل مسابقه تو مدت زمان تست می تونین تنظیم کنین !!!
فقط کافیه دو راهی رو تشخیص بدین !!
تغییر دیپ سوئیچ هم تو هیچ مسابقه ای هم مشکل نداره !!
همه واسه بارکرد و هم واسه تشخیص رنگ دیگه نیاز نیست خودتون رو درگیر کنین !!
احتمالا من همین کار رو می کنم !!!
دو تا دیپ سوئیچ می ذارم !
اگر دیپ سوئیچ اول وصل بود بره مد تشخیص بارکد ( یا رنگ ) !
ولی اگه دیپ سوئیچ اول قطع بود بسته به دیپ سوئیچ دوم اگه به دوراهی رسید به راست یا پچ بره !!!
آفرین به خودم !!
اما علی جون (اسمتو تو یکی از تاپیکات گفته بودی) با این کار فقط خودتو گول میزنی
من به بچه ها توصیه میکنم برن دنبال خوندن بارکد و تشخیص مسیر
رسیدن به الگوریتم خوندن بارکد کار هر کسی نیست و اگه بتونن بهش برسن خیلی از چیزا براشون حل میشه
اگه نرسیدن اینکارو بکنن
ما هم اگه کارامون نتیجه نده از همین روش استفاده کنیم (البته بدون دیپ سوییچ و اینا )
HENAS جون !
این استفاده از ADC جه جوریاست ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین !
(۱۶-فروردین-۱۳۸۹, ۰۰:۱۷:۵۴)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]آخ ببخشین !
تو مسیریاب پیشرفته نداره !!
حالا یه کار خوب کن که بقیه دعات کنن کارت زود راه بیافته !!
اون تست ها و نتایج و زحمات و برنامه ها و روش ها و شبیه سازی ها و الگوریتم ها و هر چی تلاش در مورد الگوریتم کردی به صورت مقاله در بیار و همینجا پیوست کن تا بقیه هم استفاده کنن و دعات کنن !!!
به علت وقت نداشتن به اندازه ی کافی برای تهییه مقاله به همین جواب قناعت کنین تا به محض ازاد شدن وقت لینک رو تهیه و پیوست میکنم !
من واسه ی بار کد از دوسنسور جدا استفاده کردم یکی راست یکی چپ سنسورهای دیگه طوری که دو ستسور در جای مناسبی روی بارکد قرار بگیره
از این دو تا هم فقط برای خوندن بارکد استفاده کردم یعنی جاهای دیگه برنامه بهشون کاری نداریم حالا هر حالتی که داشت !
توی قسمت بارکد ( البته مال مسیریاب یه کم فرق داشت ) اگه دقت کنین حالتی رو داری که یا دو سنسور روشنه یا یکی روشن یکی خاموشه که مما با این دومی کار داریم !
اگه راست یروشن وچپی خاموش بود توی یه متغیر ی مثل ( flag ) مقدار عدد مثلا 1 رو میریزیم و اگه بر عکس بود عدد2 رو تو یflag میریزیم !
حالا به دو راهی که رسید ( سنسور ها رو رو ی مسیر قرار میدیم واسه ی تشخیص دو راهی و حالت ها رو درنظر میگیریم ) بسته متغیر flag ( اگه 1 بود به راست برو اگه 2 بود به چپ برو ) ربات به راست و چپ میره !
این کلی بود اگه تو هر قسمت ( توی برنامه نویسی ) مشکل داشتین در خدمتم !
تا بعد
ای آقا، شما چرا اینقدر درگیرین؟
برای تشخیص رنگ از همون سنسورهای IR استفاده کنید (من از cny70 استفاده کردم.) . حالا اگه حال ندارید که ADC (حالا با میکرو یا هر چی دیگه) کنید، اگرم حال دارید و میتونید حوصله خرج بدید، بیاین یه مدار براش ببندین بدینش به اپ امپ، از اون ورم یه پتاسیومتر بدین به اپ امپه، حالا بیاین اون پته رو تنظیم کنید. فقط حواستون باشه فاصله سنسور تغییر نکنه. (برای افراده بی حوصله هم توصیه نمیشه!) . من خودم الان طوری تنظیم کردم که سبز و سفید رو یک میده و قرمز و سیاه رو صفر.