صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
سلام ببخشيد ميشه مدار پروگرامر يو اس بي هاتل رو بزاريد واسه دانلود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۰۴-آبان-۱۳۸۹, ۱۰:۵۱:۱۸)هاتل نوشته است: [ -> ]ضمن عرض سلام
1- گزينه verify دوم عكس verify اول عمل ميكند و وقتي كاربرد دارد كه گزنيه lock هم فعال باشد. به اين معني كه اگر اختلافي مشاهده شود معلوم ميشود عمل lock درست انجام شده است
2- نسخه 3.00 اولين نسخه پس از تغييرات عمده بود و در روزهاي بعد نسخههاي اصلاح شده درج گرديد
ضمن عذرخواهي از ضعفهاي احتمالي دستگاه، خرسند ميشويم با اطلاع رساني دوستان آنها را برطرف نماييد
باتشكر
صنايع الكترونيك هاتل
سلام امكانش هست مداريواس هاتل رو واسه دانلودبزاريد
سلام
می خواهم atmega32 را با هاتل از طریق کابل پروگرام کنم ولی هاتل نمی تواند آن را پیدا کند و not found می زند چی کار کنم؟ با چند میکرو مختلف تست کردم همین چیغام را می دهد ولی مستقیم میکرو را قبول می کند.
(۲۴-فروردین-۱۳۹۰, ۰۰:۴۲:۳۵)sardarshams نوشته است: [ -> ][color=#000080]سلام
لطفا راهنماییم کنید
یک دستگاه پروگرامر هاتل سری 51 family خریدم که مدت 1 سال بود که براحتی ازش استفاده می کردم ولی اخیرا توسط کامپیوتر پروگرامر شناسایی نمی شود ویندوز را عوض کردم ولی باز عیب رفع نشد از پورت Rs232 برای پروگرامر استفاده می کنم در ظمن از این پورت پروگرامر دیگری نصب می کنم بخوبی کار می کند و همچنین این پروگرامر هاتل در کامپیوتر دیگری بخوبی کار می کنددر ظمن داخل نرم افزار پروگرامر این ارورها مشاهده می شود[/color]
Tryinig To Open Port COM1... OPENED.
Looking For The Device...
Hardware Typecode Is Not Correct!
Port Closed.
Tryinig To Open Port COM2... OPENED.
Looking For The Device... Not Found.
Port Closed.
از استادان گرامی درخواست کمک دارم
سلام
من یک پروگرامر هاتل دارم که با کابل RS232 و بر طرف دیگه کابل تلفن کار میکنه
اما درایورش رو پیدا نمی کنم
لطفا لینکش رو برام بفرستین
سلام.
روش باز گرداندن فیوز بیتای میکرو avr با پروگرامر هاتل
رو کسی از دوستان میدونه منو راهنمایی کنه.
با تشکر
سلام
با هاتل کار نکردم
اما یه گزینه تو تنظیماتش هست به نام default fuse که واسه برگردوندن فیوزبیتا به حالت کارخونه هست و شنیدم که توی این نوع پروگرمر کریستال حذف شده و بجاش سیگنال اعمال میشه به میکرو فکر کنم بشه میکروهایی هم که بخاطر تنظیم اشتباه فیوز بیتهای کلاک قفل شدن رو برگردوند
یه مدار هم هست واسه این کار به اسم دکتر فیوز بیت که میتونید با یه سرچ پیداش کنید سورسشو دانلود کنید بسازید
موفق باشید
سلام دوستان
نرم افزار قدیمی هاتل رو دارید همونی که با پورت سریال کار میکرد ممنون میشم اگه دارید بزارید
سلام به پشتیبانش توی تلگرام پیام بده برات میفرسته، من چند بار باهاش ارتباط برقرار کردم
صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10