ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پروگرامر هاتل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ضمن عرض سلام

1- گزينه verify دوم عكس verify اول عمل مي‌كند و وقتي كاربرد دارد كه گزنيه lock هم فعال باشد. به اين معني كه اگر اختلافي مشاهده شود معلوم مي‌شود عمل lock درست انجام شده است

2- نسخه 3.00 اولين نسخه پس از تغييرات عمده بود و در روزهاي بعد نسخه‌هاي اصلاح شده درج گرديد

ضمن عذرخواهي از ضعف‌هاي احتمالي دستگاه، خرسند مي‌شويم با اطلاع رساني دوستان آنها را برطرف نماييد

باتشكر
صنايع الكترونيك هاتلSmile
سلام!!!
من میخوام کریستال خارجی رو فعال کنم و یا کریستال داخلی رو تغییر بدم!!
به چه صورت این کارا رو انجام بدم!!
ممنون
چند بار دیگه گفتم مهندس !

تیک فیوزبیت های مربوط به cksel رو بردار و program fuse رو بزن !
باسلام
لطفاً از گزينه SPI Fit Fuse بهره لازم را ببريد
اين گزينه باعث مي‌شود قبل از پروگرام كردن IC، فيوزبيت‌ها در حالت حداكثر سرعت كلاك داخلي قرار گيرند كه به نوبه خود باعث مي‌شود سرعت بالاي پروگرامر را قبول كنند.
در غير اينصورت سرعت پروگرامر بطور اتومات با حداكثر سرعتي كه IC قبول مي‌كند تطبق داده مي‌شود كه در بعضي شرايط ممكن است سرعت انتخاب شده اتومات در شرايط مرزي قرار گيرد و برنامه ريزي با خطا مواجه شود.
البته خطاي بوجود آمده در مرحله program يا verify آشكار مي‌گردد.
همزمان گزينه Prog Fuses را نيز فعال كنيد كه در آخر كار فيوزهاي انتخاب شده در منو به IC اعمال شود.

صنايع الكترونيك هاتل

سلام.

می خواستم از شرکت هاتل خواهش کنم فعال یا غیر فعال کردن فیوزبیتها را مشابهه بسکام طراحی کنند

آیا این امکان وجود دارد ؟
(۰۶-آبان-۱۳۸۹, ۱۵:۵۱:۵۰)hrx نوشته است: [ -> ]سلام.

می خواستم از شرکت هاتل خواهش کنم فعال یا غیر فعال کردن فیوزبیتها را مشابهه بسکام طراحی کنند

آیا این امکان وجود دارد ؟

باسلام
بعنوان يك نياز در دستور كار بوده است ولي بخاطر آنكه تركيب فيوزها براي هر IC نتيجه مختص به آن را بايد توليد كند پيچيدگي‌هاي نرم‌افزاري خاصي را بدنبال دارد كه در كوتاه مدت در دستور كار نيست.

موفق باشيد
صنايع الكترونيك هاتل

ضمناً
از امكانات منوي workspace بهره لازم را ببريد
بوسيله اين منو مي‌توانيد "كل فضاي كار" + "محتويات بافرها" را براي يك پروژه خاص ذخيره نموده و در زمان نياز فراخواني نماييد

صنايع الكترونيك هاتل
باسلام
صفر تا صد پروگرامر هاتل اعم از سخت‌افزار، نرم‌افزار و Firmware، توسط صنايع الكترونيك هاتل طراحي و توليد مي‌گردد.
بنابراين نقشه‌اي از آن در هيج‌جا پيدا نخواهيد كرد.
روش برنامه‌ريزي SPI است ولي از قابليت منحصر بفرد برخودار است. قابليت‌هايي نظير توليد كلاك متناست با سرعت كلاك آي‌سي و در نتيجه پوشش‌دهي انواع حالت‌هاي كلاك، درج همه آي‌سي‌ها در جلوي ZIF، نرم‌افزار كم حجم و سريع و قابليت‌هاي اعلام نشده‌اي كه بتدريج آشكار خواهدشد.

موفق باشيد
صنايع الكترونيك هاتل

ایول مهندس

همشهری شما که دارین وقت می ذارین پروگرامر DSPIC هم بهش اضافه کنید !

الان یه ماه هست یه DSPIC4013 خریدم و هنوز نتونستم پروگرامرش کنم ! ( هیچ کدوم از نقشه های تو اینترنت جواب نداد ! )

البته اون واسه پایه RESET ولتاژ 12 می خواد !!

البته اگه بتونین این حرکت 12 ولت تو ریست رو انجام بدین فیوزبیت RST تو مگا 8 که اگه پایه ورودی و خروجیش کنی رو هم می تونی برگردونی !!!!
علی جوون من دوستم کارش فقط dspic هستش
اگه بخای میتونم برات تخلیه اطلاعاتیش کنم ( متاسفانه اهل وب نیست و گرنه خیلی میشد ازش استفاده کرد )

این پروگرمر هاتل تو تبریز هم یافت میشه ؟
یعنی این پروگرمر ایرانیه ؟!
مهرداد جان این پروگرامر رو من از زمانی با میکرو اشنا شدم می شناختم ! ( تو مشهد همه اینو میشناسن )
البته اون زمان یه مدل پورت سریال بود که یه خورده گنده بود !!

اینم سایتش : http://www.hattel.com

چیز خواصی نداره !!
نمی دونم چرا با این مدل USB نمی تونم 89c2051 رو پروگرام کنم !
تا می ذارمش چراغ قرمزش چشمک زن میشه !!!
از برنامه نسخه 3.08 هم استفاده می کنم !!
اون مدل سریال قدیمی یادمه راحت پروگرامش میکرد !!

و یکم هم در مورد فعال سازی فیوزبیت های قفل در avr هم توضیح بده !
من اگه بخوام حافظه flash رو قفل کنم باید تیک کدوم ها رو بذارم !!!

امشب هویجوری اومدم پروگرامر فوق رو باز کردم ببینم چی داره ! ( چقدر هم بد باز شد )
هیچی نداشت !! فقط یه مگا 8 و یه ft232 و یه عالمه مقاومت و خازن و ترانزیستور smd
با اینکه یه عالمه قطعه smd داره ( اونم تو این فضای کوچیک ) ولی بردش یه رو هستش و متالیزه نیست ( من فکر می کردم باید متالیزه باشه )
جالبه که چجوری میکروی خودش رو می تونه پروگرام کنه !!! ( تو کف این قضیه اش موندم )
این سوکت دوتایی ( con1 ) که کنار کریستال بودش واسه چیه ؟؟

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10