صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(۰۷-آبان-۱۳۸۹, ۰۲:۲۴:۵۱)علی جون نوشته است: [ -> ]جالبه که چجوری میکروی خودش رو می تونه پروگرام کنه !!! ( تو کف این قضیه اش موندم )
فکر کنم مربوط میشه به بوت لودر
باسلام
1- پروگرامر جيبي برخلاف نوع قبلي، قابليت توليد 12v ندارد.
2- خانواده 89c51 و 89c2051 نياز به ولتاژ 12v دارند. از 89s51 و 89s2051 استفاده كنيد.
3- در كار تجاري با توجه به توانايي رقباي خارجي در توليد محصولات ارزان قيمت، براي بقاي كار، بايد نسبت هزنيه به سود عاقلانه و منطقي انتخاب شود لذا اضافه كردن تستر بايد با دقت اقتصادي كافي ديده شود.
4- برخلاف مدارات ساده، در طراحي Firmware ، نرمافزار و نوع طراحي سختافزار از نظر دستيابي به حداقل هزينه و حداكثر كارايي و نيز تكرار پذيري و ... تجربه و تخصص زيادي بكار رفتهاست.
5- حتماً عنايت داريد كه تشخص اتومات تعداد پايهها و نوع آيسي و يا دستيابي به ده برابر سرعت پروگرامر گرانقيمت JTAGICE mkII ، قابليت ارتقاء Firmware و Bootloader و ... كار قابل تأملي است.
6- سوكت دوپين روي بورد و سوراخ ريز زير قاب، مربوط به برنامهريزي آيسي در محل توليد ميباشد و براي مشتري كارايي ندارد.
7- از عنايت و پيشنهادات همه دوستان متشكرم
سعيد محولاتي
مديريت صنايع الكترونك هاتل
تستر آی سی قابلیتی که کاربرد شاید زیاد نداشته باشه ولی خیلی باکلاسش می کنه !!! ( اثر روانیش واسه خریدار زیاده ) !
و مهندس تو منوی انتخاب آی سی این قسمت هایی که وجود دارن و البته غیر فعال هستن جریانشون چیه ؟؟
چی وقتی فعال میشن ؟
آیا با اون 15800 ربطی داره ؟؟
من الان بخوام eeprom سریال رو پروگرام کنم باید چی کار کنم ؟
باسلام
دستگاه از لحاظ سختافزاري قابليت پوشش موارد غيرفعال را دارد و ممكناست در آينده اضافه شوند.
تجربه EEprom Serial در مدل قبلي پروگرامر، ما را با قشري وسيعي از مشتريان مواجه ساخت كه دستگاه را براي اهداف سوء نظير هك كردن كيلومتر خودرو يا پخش خودرو تهيه ميكردند.
در حال حاضر علاقهاي براي تعامل با اين قشر و خدمات مورد توقع آنان نداريم.
ترجيح ميدهيم با فرهيختگان سروكار داشتهباشيم.
سعيد محولاتي
یه فکری هم بحال اینش بکن دوست عزیز
باسلام
از همه شما هموطنان، برادران و خواهران گراميام درخواست ميكنم دنبال هك كردن دستگاه براي دستيابي به امكانات غير رايگان نباشيد.
اجازه دهيد بجاي پيشبيني ضرايب امنيت بالاتر يا مقابله، وقت خود را صرف ارائه خدمات بيشتر نماييم.
هك كردن دستگاه موجب مديون شدن شما ميگردد كه اين ضرر كوچكي نيست.
البته عاملان، پيگرد حقوقي و تحمل خسارات مالي و آبرويي را نيز چندان دور از ذهن تلقي ننمايند.
از همراهي همه دوستان متشكرم
مديريت صنايع الكترونيك هاتل
به نظر میاد برنامه از یک سیستم هوشمند تشخیص (امضای دیجیتال) بهره میبرد که باعث خراب شدن خود پروگرامر (Firmware) میشه بطوریکه دیگر قابل استفاده نیست !
پروگرامر من الان خراب شده ؟؟؟ ( چراغ سبز و قرمزش مرتب روشن و خاموش میشه و نرم افزار هم نمیشناسش ؟؟؟ )
نقل قول: باسلام
از همه شما هموطنان، برادران و خواهران گراميام درخواست ميكنم دنبال هك كردن دستگاه براي دستيابي به امكانات غير رايگان نباشيد.
اجازه دهيد بجاي پيشبيني ضرايب امنيت بالاتر يا مقابله، وقت خود را صرف ارائه خدمات بيشتر نماييم.
هك كردن دستگاه موجب مديون شدن شما ميگردد كه اين ضرر كوچكي نيست.
البته عاملان، پيگرد حقوقي و تحمل خسارات مالي و آبرويي را نيز چندان دور از ذهن تلقي ننمايند.
از همراهي همه دوستان متشكرم
مديريت صنايع الكترونيك هاتل
ببخشید مگه اتفاقی افتاده ؟
(۱۶-آذر-۱۳۸۹, ۲۰:۴۸:۰۵)mehrdadgh نوشته است: [ -> ]باسلام
از همه شما هموطنان، ...
ببخشید مگه اتفاقی افتاده ؟
بله اقدامي توسط كاربر "مبتكران" در جهت هك كردن دستگاه انجام شده است كه نتيجه كار در آخرين متن درج شده ايشان مشهود است.
فعال شدن قسمتهاي غيرفعال، از طريق نرمافزار، موقت است و حتماً بعد از مدتي ميبايست از نسخههاي آتي نرمافزار و firmware، كه در آن كاربر مربوطه آزاد شدهاست، استفاده شود در غير اينصورت دستگاه هك شده تلقي شده، كلاً غيرفعال ميگردد.
نمیدونم جرا به مشامم بوی دزدیو و ظاهر سازیو سعی در وادار کردن مردم به کاری که نمیخان میرسه !
یکی بیاد یک فایل که پسوردشو نداده بزاره (همه رو تشویق کنه دستگاهی رو بخرن ! به امید اینکه ارزون بi همه امکانات میرسن ! ) بعد از چندین روز بیاد بگه دستگاه رو اگر هک کنین خراب میشه !
از تهمتی که زدم معذرت می خام! اصلا به من چه. حرفی بود مونده بود دلم نمیگفتم میترکیدم :))
صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10