ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پروگرامر هاتل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
توجه:
هاتل در تمام ویندوزهای بعد از 95 اعم از 32 بیتی و 64 بیتی کار میکند.
در برخی از ویندوزها لازم است درایور USB بصورت دستی نصب شود. درایور در شاخه اصلی CD قرار دارد و یک نسخه zip شده اضافی نیز از طریق صفحه اولیه اینترنتی (index.html) در دسترس است.
برای نصب دستی درایور پس از اتصال کابل به کامپیوتر، با ظاهر شدن پنجره نصب درایور ویندوز، بجای انتخاب گزینه اتومات گزینه دستی را انتخاب نمایید و در ادامه آدرس شاخه اصلی CD را انتخاب کنید و کار را تا پایان ادامه دهید.
توجه داشته باشید که نصب درایور دو مرحله ایست یعنی پنجره نصب درایور ویندوز دو بار ظاهر می شود.
پس از نصب کامل درایور چراغ سبز دستگاه بتنهایی روشن شده و ارتباط برنامه با دستگاه برقرار می گردد.

اگر با اتصال کابل به کامپیوتر پنجره نصب درایور ظاهر نشود احتمالاً درایور موقتی توسط ویندوز نصب شده است. در این حالت می بایست با مراجعه به Device manager ویندوز روی درایور اشتباه (علامت ! یا ؟ زرد رنگ دارد) کلیک راست نموده Updage Driver را انتخاب نمایید سپس مراحل نصب را مشابه پاراگراف قبل دنبال کنید. پس از آن درایور علامت دار دیگری در Device Manager ظاهر می شود که آنرا نیز باید Update کنید.

موفق باشید
سلام

برای پروگرم کردن ایسمگالازمه که مقاومت برای تقسیم ولتاژ روی پایه های pdi_data و pdi_clck قرار بدیم(برای کاهش ولتاژ از 4.6 به 3.3 ولت )؟
سلام
جالب بود برام که از سایت اصلی یه اینجا لینک دادی
یکی دیگه از بچه های سایت پروگرامر شما رو می خواد توی لینوکس نصب کنه
http://www.iranled.com/forum/thread-20664.html
اگه از یه پروتکل استاندارد مثل avr910 استفاده کرده باشید فکر نکنم کار سختی باشه فقط یه راهنما می خواد اینجوری می تونید لینوکس رو هم به سیستم عامل ها اضافه کنید دوستان لینوکسی خیلی خوشحال می شن می شه جاهای دیگه هم معرفیش کرد
سلام
ميخواستم بدونم براى فعال سازى xmega بايد چه کار کرد ؟
شرايت چيه ؟ نرم افزار تغيير ميكنه ؟ روي هر تعداد پروگرامر كه خواستيم جواب ميده يا فقط رو[/align]ي يك پروگرامر جواب ميده ؟
سلام آقا ابي من يك پروگرمر (avr (hottel ولي بلد نيستم چه طوري وصلش كنم (دو تا كابل داره يكيش رو كه دو سرش عين همه و به بالا وصل ميشه جاي (دو تا چراغ )بايد به كجا ي كامپيوتر وصلش كنم)
با تشكر
یکی usb یکی به میکرو وصل میشه شما فعلا با اوون کار نداشته باشه همون کابل فلته آی سی بزار رو زیف سوکت پروگرام کن
میشه یه عکس که پایه های spi رو روی این پروگرامر معرفی کنه بزارید
روی این سوکتش xtalهم داره دنبال این پایه ها میگردم که کدوم هاست؟/
نمیدونم چرا با پروگرمر هاتل وقتی
RSTDISBLE فیوز بیت
تیکش رو زدم کار خراب شد
یه فیوزبیت عوض کردم ات 8 دیگه پروگرم نمیشه
دیگه راهی برای زنده کردن آی سی نیست؟
فکر کنم پروگرمر با استفاده از پایه ریست میتونه عمل پروگرم رو انجام بده وقتی غیرفعال بشه دیگه نمیتونه
پیغام میده که نمیتونه آی سی رو پیدا کنه
پروگرامر هاتل من خراب شد
میگه پورت بسته شده
باید چکارش کنم؟
یاسلام
پروگرامر رو با چه کابل تبدیل USB به سریال بر روی لب تاپ میشه استفاده کرد
سلام به همگی.
من یه چروگرامر هاتل دارم که تا حالا به راحتی ازش استفاده میکردم . بعد از پاک کردن ویندوز کامپیوتر(مثلا اصل بود!) و ریختن ویندوز جدید هر کار میکنم نمیتونم پروگرامر رو به کامپیوتر بشناسونم! ویندوز 7،64 بیتی استفاده میکنم (قبلا هم همین ویندوز بود) تو رو خدا کمکم کنید ممنون میشم!
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10