۱۲-مهر-۱۳۹۰, ۱۹:۰۶:۱۷
۱۳-مهر-۱۳۹۰, ۱۷:۰۴:۴۹
آدم زنده هست سازنده این پروگرامر نیستش
۱۳-آبان-۱۳۹۰, ۱۵:۱۲:۵۴
این پروگرامر اعصاب منو خورد کرده اساسی
من یه دونه یو اس بی شو دارم وقتی برنامه شو باز میکنم بعد از مدتی صفحه زیر میاد و مجبور میشم سیستم رو ریستارت کنم ویندوز سون 32 بیتی دارم اگه کسی راهی برا حلش داره لطفا دریغ نکنه
من یه دونه یو اس بی شو دارم وقتی برنامه شو باز میکنم بعد از مدتی صفحه زیر میاد و مجبور میشم سیستم رو ریستارت کنم ویندوز سون 32 بیتی دارم اگه کسی راهی برا حلش داره لطفا دریغ نکنه
۱۳-آبان-۱۳۹۰, ۱۵:۲۵:۳۹
تو xp امتحان کردی ؟؟ سون هنوز هم به خیلی از برنامه ها نا سازگاره.
البته این ارور مال هارد هست .ولی چیزی که مشخصه یا سیستمت ویروسیه یا وقتشه که ویندوزت رو عوض کنی
البته این ارور مال هارد هست .ولی چیزی که مشخصه یا سیستمت ویروسیه یا وقتشه که ویندوزت رو عوض کنی
۱۳-آبان-۱۳۹۰, ۱۶:۵۷:۴۰
(۱۳-آبان-۱۳۹۰, ۱۵:۲۵:۳۹)saeed450 نوشته است: [ -> ]تو xp امتحان کردی ؟؟ سون هنوز هم به خیلی از برنامه ها نا سازگاره.
تو xp مشکلی نداره فقط تو سون مشکل داره این مشکل هم ماله این یکی دو روز نیست الان نزدیک به یک ساله که این مشکل رو تو ویندوز سون دارم برا همین گفتم اعصابمو اساسی خورد کرده.
البته تا اون جایی که من میدونم این ارور مربوط میشه به درایور hardware و استفاده نا صحیح از درایور در برنامه.
۱۳-آبان-۱۳۹۰, ۱۷:۳۷:۵۴
این صفحه قبلا برای منم میومد .... اما دلیلش پروگرامر هاتل نیست ... دلیلش نصب نبودن درایور های کامپیوتره.....
شما باید برای .ویندوز7 سعی کنید 32بیت نصب کنید و درایور های مناسب اونو از اینترنت دانلود کنید
شما باید برای .ویندوز7 سعی کنید 32بیت نصب کنید و درایور های مناسب اونو از اینترنت دانلود کنید
۱۳-آبان-۱۳۹۰, ۱۸:۴۷:۴۷
در هر حال پیشنهاد میشه برای کارای مهندسی و نرم افزاری از همون ویندوز xp استفاده کنید
۲۳-آبان-۱۳۹۰, ۰۳:۰۴:۳۰
سلام
من سه تا هاتل جیبی خریدم روی سه تا پی سی مختلف نصب کردم هر سه تا یه ایراد دارند
هر سه تاشون میکرو رو میشناسن اما وقتی فایل هگز رو لود میکنم می گه نمیتونه کانورت کنه و برای obj یا bin فایل درخواست میکنه
چیکار باس بکنم خدا خیرتون بده ؟
آهان راستی از ISP هم که عمرا نتونستم استفاده کنم اگه فایلی چیزی دارین ممنون میشم .
من سه تا هاتل جیبی خریدم روی سه تا پی سی مختلف نصب کردم هر سه تا یه ایراد دارند
هر سه تاشون میکرو رو میشناسن اما وقتی فایل هگز رو لود میکنم می گه نمیتونه کانورت کنه و برای obj یا bin فایل درخواست میکنه
چیکار باس بکنم خدا خیرتون بده ؟
آهان راستی از ISP هم که عمرا نتونستم استفاده کنم اگه فایلی چیزی دارین ممنون میشم .
۲۳-آبان-۱۳۹۰, ۱۱:۴۶:۳۵
نرم افزار جدید هاتل رو دانلود و نصب کنید
باید صبر داشته باشید یوقت کابل رو نکشید خود برنامه میکرو داخلی هاتل رو آپدیت میکنه
باید صبر داشته باشید یوقت کابل رو نکشید خود برنامه میکرو داخلی هاتل رو آپدیت میکنه
۲۳-آبان-۱۳۹۰, ۲۱:۵۲:۱۶
با سلام من با این هاتل مشکل دارم تو پروگرام کردن atmega128
از کابل isp استفاده می کنم
میکرو رو میشناسه و فیوز بیت ها رو هم پروگرام میکنه ولی موقع نوشتن در flash خطا میده.
پایه pdi رو به mosi و pdo روبه miso و پایه 1 رو هم زمین می کنم
از کابل isp استفاده می کنم
میکرو رو میشناسه و فیوز بیت ها رو هم پروگرام میکنه ولی موقع نوشتن در flash خطا میده.
پایه pdi رو به mosi و pdo روبه miso و پایه 1 رو هم زمین می کنم
۲۳-آبان-۱۳۹۰, ۲۳:۵۹:۲۵
سلام بر دوست من...
احتمالات رو میگم چک کنید تا مشکلتون رفع بشه:
1-تعداد 6عدد سیم باید برای پروگرام شدن وصل باشه mosi-miso-sck-reset-vcc-gnd
2-در میکرو مگا128 پایه های mosi باید به pdi و پایه miso به pdo وصل باشند
3-منظورتون ار پایه 1 اگه پایه 1 در میکرو هست - که این کار غلته چون پایه 1میکرو مربوط به غیر فعال سازی میکرو هست و نباید به جایی وصل کنید
4-دیتا شیت مگا128 رو براتون ضمیمه میکنم
5-اگه قبلا میکرو روی کریستال خارجی بوده الان باید یه کریستال هم به پایه های XTAL1 XTAL2 وصل کنید برای پروگرام کردن مهم نیست مقدارش چقدر باشه .
[attachment=6862]
6-اگه حافظه فلش رو قبلا قفل کردین نمیشه کاریش کرد
7-روش های بازگردانی به تنظیمات اولیه میکرو روضمیمه میزارم به ترتیب نام عکس ها دنبال کنید
[attachment=6863]
[attachment=6864]
یه نکته دیگه هم بگم : به پایه های مربوط به پروگرامر هیچی دیگه وصل نباشه
احتمالات رو میگم چک کنید تا مشکلتون رفع بشه:
1-تعداد 6عدد سیم باید برای پروگرام شدن وصل باشه mosi-miso-sck-reset-vcc-gnd
2-در میکرو مگا128 پایه های mosi باید به pdi و پایه miso به pdo وصل باشند
3-منظورتون ار پایه 1 اگه پایه 1 در میکرو هست - که این کار غلته چون پایه 1میکرو مربوط به غیر فعال سازی میکرو هست و نباید به جایی وصل کنید
4-دیتا شیت مگا128 رو براتون ضمیمه میکنم
5-اگه قبلا میکرو روی کریستال خارجی بوده الان باید یه کریستال هم به پایه های XTAL1 XTAL2 وصل کنید برای پروگرام کردن مهم نیست مقدارش چقدر باشه .
[attachment=6862]
6-اگه حافظه فلش رو قبلا قفل کردین نمیشه کاریش کرد
7-روش های بازگردانی به تنظیمات اولیه میکرو روضمیمه میزارم به ترتیب نام عکس ها دنبال کنید
[attachment=6863]
[attachment=6864]
یه نکته دیگه هم بگم : به پایه های مربوط به پروگرامر هیچی دیگه وصل نباشه