۲۳-اسفند-۱۳۸۸, ۰۰:۰۳:۳۵
۲۳-اسفند-۱۳۸۸, ۰۰:۱۴:۵۹
مهندس جالبه من امروز رفتم دقیقا همین مدل رو خریدم !
البته قبلا باهاش زیاد کار کردم !!
تو بسکام قابل شناسایی نیست !!
۲۳-اسفند-۱۳۸۸, ۰۰:۱۶:۵۷
(۲۳-اسفند-۱۳۸۸, ۰۰:۱۴:۵۹)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]مهندس جالبه من امروز رفتم دقیقا همین مدل رو خریدم !چرا هست....توی توضیحاتش داشت طریقه شناسایی این پروگرامر به بسکام و کدویژن....ولی من نمید.نم کجاست...
چند خریدی؟؟؟
در ضمن به من بگو ابی یا ابراهیم...مهندس نیستم...ممنون..
منظور سهولت بهرهبرداري از دستگاه در مراحل برنامهنويسي ميكرو، مواري در نرمافزار پيشبيني شده كه با استفاده از آن، كار برنامهنويسي و تست مكرر آسان ميگردد. در اين جهت كافي است فايل اجرايي نرمافزار (Hattel.exe) را در كامپايلر معرفي نماييد بطوريكه بعنوان پروگرامر يا ابزار بعد از كامپايل براحتي قابل فراخواني باشد. ( در نرمافزار CodeVision در گزينه After Make از قسمت تنظيمات پروژه و در نرمافزار BASCOM در گزينه External Programmer از قسمت تعيين پروگرامر، قابل معرفي ميباشد) با اين روش نرمافزار هاتل از درون كامپايلر قابل فراخواني است و اگر از قبل باز باشد هنگام فراخواني، بطور اتومات، فرمان Auto Program صادر ميشود. بنابراين كافي است قبل از فراخواني تنها يك بار فايل hex توليد شده توسط كامپايلر را توسط گزينه Flash Load Buffer ، باز نموده، گزينه FL Reload Buf را روشن نموده باشيد همچنين يك بار فيوز بيت مورد نياز را از منوي Fuses تنظيم نموده، گزينه Prog. Fuses را از مجموعه تيكهاي Auto Program را فعال نموده باشيد
من نمیفهمم
۲۳-اسفند-۱۳۸۸, ۰۰:۳۹:۵۱
مهندس ابی ( من آبی می خونمش ) تو کدویژن قابل شناسایی هستش !
ببین کدوم نرم افزارها پروگرامر مدل AVR910 رو پشتیبانی می کنن !
ببین کدوم نرم افزارها پروگرامر مدل AVR910 رو پشتیبانی می کنن !
۲۳-اسفند-۱۳۸۸, ۰۰:۴۳:۳۸
واقعا از افرادی که اینهمه مدار می سازن بعیده ! برای همچین چیزی پول دادن !در حالی که نقشه اش همه جا هست.
اون توضیح هم یعنی هر پروگرمری که بیسکام نشناسه، می تونین توو جایی که داره، یک دکمه به عنوان شورت کات برای احرای برنامه اش توو خود بیسکام تعریف کنین !
این کشف رو چند وقت پیش توو یکی از انجمن ها دیده بودم که همه ازش تشکر کرده بودن و توو جوای تک نفری که گفته بود اینکه چیز عجیبی نیست و از روز اول این امکان رو داشته، می گفتن خوب توو اگه می دونستی می گفتی فلانی ممنونیم
اون توضیح هم یعنی هر پروگرمری که بیسکام نشناسه، می تونین توو جایی که داره، یک دکمه به عنوان شورت کات برای احرای برنامه اش توو خود بیسکام تعریف کنین !
این کشف رو چند وقت پیش توو یکی از انجمن ها دیده بودم که همه ازش تشکر کرده بودن و توو جوای تک نفری که گفته بود اینکه چیز عجیبی نیست و از روز اول این امکان رو داشته، می گفتن خوب توو اگه می دونستی می گفتی فلانی ممنونیم
۲۳-اسفند-۱۳۸۸, ۰۱:۱۳:۰۵
سلام
مهندس حرف شما قبول ولی پروگرامر فوق عملکرد خوبی داشته و تستشو پس داده و سری AVR و 8051 رو جواب می ده و سرعت و دقت خوبی داره !
جالبه من نقشه اینو ندیم !
با PROGRAMMER USB ASP اشتباه نگیرینش !!
شورکات چیز جالبی نیست !
چون خود همون نرمافزار باشه و به قول شما چیز قدیمی هستش !
مهم اینه که خود بسکام بشناستش و با محیط پروگرامر خود بسکام کار کنی !
آخه محیط تنظیم فیوزبیت ها تو بسکام فوق العاده ساده و کاربر پسنده !!!
مهندس حرف شما قبول ولی پروگرامر فوق عملکرد خوبی داشته و تستشو پس داده و سری AVR و 8051 رو جواب می ده و سرعت و دقت خوبی داره !
جالبه من نقشه اینو ندیم !
با PROGRAMMER USB ASP اشتباه نگیرینش !!
شورکات چیز جالبی نیست !
چون خود همون نرمافزار باشه و به قول شما چیز قدیمی هستش !
مهم اینه که خود بسکام بشناستش و با محیط پروگرامر خود بسکام کار کنی !
آخه محیط تنظیم فیوزبیت ها تو بسکام فوق العاده ساده و کاربر پسنده !!!
۲۳-اسفند-۱۳۸۸, ۰۱:۱۸:۵۰
ابی جون منظورش این تنظیمات پروگرامر بسکام رو بذار رو این حالت :
۲۳-اسفند-۱۳۸۸, ۰۱:۳۹:۴۵
اگر سخت افزار به صورت ISP پروگرم می کنه، فرقی بین این با هیچ کدوم نیست !
اگر از روشهای دیگه استفاده می کنه، اونوقت بعید می دونم 25 تومن بدن !
در مورد پروگرمر هم منظورم usbasp آشغال نبود ! جایی که می دونی رو سری بزن
الان چک کردم، یک ft232 زده یک میکرو ( از روو عکس 6*4 نمی تونم پیشگویی کنم کدوم ! فقط فکر کنم برای سازگاری با m8ی چیزی هیدر برنامه رو عوض کردن دوباره کامپایل کردن !
فقط نوشته یک منبع پالس داخلی هم داره، یعنی اگر فقط میکرو رو روو اکسترنال پالس ست کنیم، این اون رو هم حل می کنه (توو بقیه گروگرمر ها یک 555 بزارین ! )
همونجا نقشه بهتری دارم
اگر از روشهای دیگه استفاده می کنه، اونوقت بعید می دونم 25 تومن بدن !
در مورد پروگرمر هم منظورم usbasp آشغال نبود ! جایی که می دونی رو سری بزن
الان چک کردم، یک ft232 زده یک میکرو ( از روو عکس 6*4 نمی تونم پیشگویی کنم کدوم ! فقط فکر کنم برای سازگاری با m8ی چیزی هیدر برنامه رو عوض کردن دوباره کامپایل کردن !
فقط نوشته یک منبع پالس داخلی هم داره، یعنی اگر فقط میکرو رو روو اکسترنال پالس ست کنیم، این اون رو هم حل می کنه (توو بقیه گروگرمر ها یک 555 بزارین ! )
همونجا نقشه بهتری دارم
۲۴-اسفند-۱۳۸۸, ۰۰:۱۹:۰۸
اگر این پروگرامر هاتل در کدویژن هم شناسایی میشه من هم یکی بخرم ؟ !
۲۴-اسفند-۱۳۸۸, ۰۰:۳۰:۲۰
تو کدویژن شناسایی می شه !
توضیحات بیشتر : http://www.hattel.com/Pocket/Programmer.htm
جالبه مدل سریالش می تونه فیزبیت SPI رو برگردونه ! ( بارها تست شده )
مدل USB رو نمی دونم چون تست نکردم !! ( به نظر میاد نشه چون انگار با روش SPI پروگرامش می کنه )
ابی جون چند خریدیش !
من مشهد 25 !
توضیحات بیشتر : http://www.hattel.com/Pocket/Programmer.htm
جالبه مدل سریالش می تونه فیزبیت SPI رو برگردونه ! ( بارها تست شده )
مدل USB رو نمی دونم چون تست نکردم !! ( به نظر میاد نشه چون انگار با روش SPI پروگرامش می کنه )
ابی جون چند خریدیش !
من مشهد 25 !
۱۱-مرداد-۱۳۸۹, ۱۹:۵۸:۵۵
با این پروگرام هاتل من چه کار کنم...
تو بسکام اومدم و نوع پروگرامرم رو اکسترنال انتخاب و تو قسمتی که باید پروگرام رو بهش بشناسونم hatel.exe رو انتخاب کردم...
وقتی f4 رو میزنم محیط هاتل میاد و شروع به پروگرام کردن میکنه ولی وقتی ایسی رو تو مدار میزارم هیچ اتفاقی نمیوفته....
سخت افزار سالمه ولی انگار ای سی خالیه...
تو بسکام اومدم و نوع پروگرامرم رو اکسترنال انتخاب و تو قسمتی که باید پروگرام رو بهش بشناسونم hatel.exe رو انتخاب کردم...
وقتی f4 رو میزنم محیط هاتل میاد و شروع به پروگرام کردن میکنه ولی وقتی ایسی رو تو مدار میزارم هیچ اتفاقی نمیوفته....
سخت افزار سالمه ولی انگار ای سی خالیه...