با سلام میشه یه در مورد ولتاژ رفرنس در آی سی های مبدل آنالوگ به دیجیتال یه کم توضیح بدید و اینکه یه آی سی مبدل دیجیتال به آنالوگ هم معرفی کنید که تو بازار تهران پیدا بشه؟
با تشکر فراوان.
سلام کسی نیست که بتونه ولتاژ رفرنس رو توضیح بده؟
وای
یه عالمه نوشتم همش پرید !
مختصر بگم !
اگه طرز کار مبدل های آنالوگ به دیجیتال رو نگاه کنی می فهمی !
خلاصه بگم !
بین ولتاژ صفر تا ولتاژ رفرنس رو میکرو 1024 قسمت می کنه و بیشتر از ولتاژ رفرنس رو نمی تونه اندازه بگیره !
پس هر چی ولتاژ رفرنس کمتر باشه می کرو می توان ولتاژ های کمتری رو حس کنه !!!
تا یه حدودی فهمیدم ولی من میخوام 9 یا 12 ولت DC (نیم موج) رو تبدیل به دیجیتال کنم و برعکس ولتاژ رفرنس رو چند باید بگیرم؟ در ضمن یه آی سی تبدیل دیجیتال به آنالوگ رو هم معرفی کنید ممنون میشم .(آی سی مخصوص این کار باشه)
با تشکر.
مهندس تو میکرو نمیشه ولتاژ رفرنس بیشتر از 5 ولت باشه !
شما ورودی به میکرو رو با مقاومت تقسیم ولتاژ انجام بده !
مثلا ولتاژ رو یک سوم کنه !!!
واسه تبدیل برعکس برو تو بازار ببین از سری زیر کدومش پیدا میشه و دیتاشیتش رو ببین
dacxxx
خب به جر میکرو آی سی دیگه ای نیست که این کار رو انجام بده با رفرنس بالاتر؟
عزیز جان من نمیخوام اندازه بگیرم میخوام یه فرستنده و گیرنده fm درست کنم البته با ماژول های فرستنده و گیرنده دیتا پس موج ورودی رو باید به دیجیتال تبدیل کرده و اون ور هم برعکس این کار رو انجام بدم حالا باید چی کار کنم با میکرو میشه این کار رو کرد؟
من در این زمینه (تبدیل آنالوگ به دیجتال و برعکس) هیچ اطلاعی ندارم اگه مفصل توضیح بدید ممنون میشم.
با تشکر.
مهندس واسه فرستادن دیتا پیشنهاد می کنم ماژول بیسیم بخری !
مثل HM-TR
ورودی رو با آنالوگ میکرو بسنج و بفرست و تو گیرنده عدد دریافتی رو بگیر و یه PWM راه بنداز و درصد خروجیشو بذار عدد گرفته شده !!!
خروجی PWM رو بده یه فیلتر پایین گذر و بعدش هم بافر و تقویت کننده !!!
ماژول رو که گرفتم ولی قسمت دوم رو متوجه نشدم باید برنامه نویسی کنم برای میکرو ؟ میشه یه نمونه برام بزارید؟
سلام این ساده ترین برنامه ممکنه هستش و فقط خواستم مفهوم رو برسونم !!
واسه فرستنده :
کد php:
$regfile = "M8DEF.dat" : $crystal = 1000000
Config Adc = Single , Prescaler = Auto
Dim W As WORD , B AS BYTE
DO
W = GETADC(0)
W = W / 4
B = W
PRINTBIN B
WAITMS 100
LOOP
برای گیرنده :
کد php:
$regfile = "M8DEF.dat" : $crystal = 1000000
Config Timer1 = Pwm , Pwm = 8 , Compare A Pwm = Clear Down , Compare B Pwm = Clear Down , Prescale = 64
DIM B AS BYTE
DO
B = WAITKEY()
Pwm1A = B
LOOP
واسه فیلتر پایین گذر و بافر هم کتاب های الکترونیک و مخابرات هنرستان رو بخون !!!!