ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تبدیل متن فارسی به فایل صوتی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
من ساختن یه پروژه رو آغاز کردم که متنهای قابل ویرایش فارسی رو به یک فایل صوتی تبدیل کنه .
خوب مشابه خارجیش هست ولی برا زبان فارسی نیست یا من ندیدم .
من میخام اگه کسی این نرم افزار و سراغ داره به من بگه .
و اگه مقاله یا ایده جالب در این باره داره لطفا کمک کنه .
باتشکر
مشابهش زیاده، از خیلی وقت پیش هم خودم روش کار کردم هم کارهای زیادی دیدم ، هم خودش هم برعکسش.
من خودم ساعت گویام مال 12 سال پیشه.
(۲۴-اسفند-۱۳۸۸, ۱۹:۱۱:۳۸)modj.ir نوشته است: [ -> ]مشابهش زیاده، از خیلی وقت پیش هم خودم روش کار کردم هم کارهای زیادی دیدم ، هم خودش هم برعکسش.
من خودم ساعت گویام مال 12 سال پیشه.

تبدیل صدا به متن که اصلا یه بحث جداست و اگه بتونیم صدا رو تفکیک کنیم که فارسی و انگلیسیش فرق چندانی نداره .
ولی تبدیل متن فارسی به صدا از این جهت سخته که صداها همراه با حروف نوشته نمیشن.

شما اگه این برنامه(البته کاربردی و نسبتا کامل) رو سراق داری که بتونه فایلهای متنی فارسی رو به صدا تبدیل کنه لطفا اینجا لینک دانلود یا فروشگاهی که عرضه میکنه رو برام بذار .
اگه شما زحمتش رو کشیدین ساختین که ما دیگه خدمون رو اذیت نکنیم .
مرسی
بله متوجه شدم و گفتم که هست ! مال خودم رو چون حوصله تکمیل سیلاب ها و .. رو نداشتم ، در حد ساعت اینها نوشته بودم، پروژه و برنامه هو و مقاله هو ... زیاده
راستی اون زمان که پیش بودم، اینترنت هوز اونقدر توو ایران نبود که سایت داشته باشه. اولین برنامه اش که به اسم معلولین و نابینایان بود ( و فکر کنم بودجه اش رو از این راه تامین کرده بودن ) تحت داس بود !
(۲۴-اسفند-۱۳۸۸, ۲۰:۲۰:۰۷)modj.ir نوشته است: [ -> ]بله متوجه شدم و گفتم که هست ! مال خودم رو چون حوصله تکمیل سیلاب ها و .. رو نداشتم ، در حد ساعت اینها نوشته بودم، پروژه و برنامه هو و مقاله هو ... زیاده
راستی اون زمان که پیش بودم، اینترنت هوز اونقدر توو ایران نبود که سایت داشته باشه. اولین برنامه اش که به اسم معلولین و نابینایان بود ( و فکر کنم بودجه اش رو از این راه تامین کرده بودن ) تحت داس بود !

خوب منم همین رو میخام شما مقاله به درد بخور داری؟
فکر کنم آرشیو دانشگاه شریف و امیرکبیر سر بزنین چرت و پرت زیاد پیدا کنین . کار خیلی آسونیه که همه سعی می کنن ازش پولی در بیارن و اینه که نوشته زیاد داره !
حرفه ایش در این حد بگم که همه کلمات هر زبانی رو از ترکیب یک سری صداهای پایه که تعدادشون برای استفاده عملی خیلی محدود هست میشه تولید کرد !
البته برنامه ها موجود عوض این اکثرا از دیتابیس اصوات استفاده می کنن !
شاید به دردتون بخوره:
http://iranled.com/forum/showthread.php?...2#pid54282
ساخته شدش هم لینکش توی همون تاپیک هست