ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تبدیل فایل تصویری با زیر نویس؟؟؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان

من چند تا فایل تصویری با پسوندهای avi و mkv دارم که فایل های زیر نویسشون جداست.(_یعنی اصل فیلم زیرنویس نداشته و زیرنویسش به صورت یه فایل جداگانه در کنار فایل اصلی هست.)SadSadSad

حالا با این وجود من چه جوری اونا رو به فایل تصویری با پسوند mp4تبدیل کنم که زیر نویس هم داشته باشن.تا بتونم با گوشیم(n79نوکیا) نگاه کنم و توی گوشیم داشته باشم.ClapHappy

ممنون میشم جواب بدین وگرنهAngryAngryAngryمیشم.
چقدر خشن سوال می پرسی!!!

تا حالا این کار رو نکردم اما فکر می کنم باید اول به DIVX تبدیل کنی تا زیرنویسشم بیاد بعد اون رو به Mpeg4 تبدیلش کنی. شایدم برنامه ای باشه که مستقیما این کار رو برات انجام بده بهتره گوگل کنی.
فکر کنم از قسمت record برنامه kmplayer بتونی استفاده کنی. یعنی فیلم رو با زیر نویس اجرا کنی و بعد با هر پسوندی خواستی ضبطش کنی
من با همین جت اودی این کار رو کردم اما کیفیت نداره.

سعید جان این record رو توی کا ام پلیر پیدا نکردم هر چی تو منو هاش گشتم.

میشه آدرس دقیق تر بدی؟
بله .
record که نداره منظورم همون capture بود.(کلیک راست - کپچر) . کلا km نرم افزار کاملی هست اگه اون روش نشد باید یه خورده باهاش ور بری پیداش کنی
نرم افزارهایی مثل (Total Video Converter (TVC و Format Factory هم قابلیت اتصال زیرنویس رو هنگام تبدیل فیلم دارن.

مثلاً در نرم افزار Total Video Converter بعد از وارد کردن فایل ویدئویی به داخل برنامه می تونین در قسمت Advanced و در اون قسمت مقابل گزینه ی Subtitle زیرنویس موردنظرتون رو به فیلم اضافه کنین.

[تصویر:  TVC.gif]