ايران ويج

نسخه‌ی کامل: لطفا کمک کنید ( مشکل در تشخیص رنگ )
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام
من میخوام با سنسور IR به جای رنگ سیاه(چسب سیاه) رنگ سبز رو تشخیص بدم......چیکار کنم؟
یعنی اینکه بهش بگم اقای عزیز هروقت رنگ سبز رو دیدی مستقیم حرکت کن دوستان گل و مهندس یه راهنمایی کنید اینجانب را....
دقیقا همون کارا بکن...
مسخره میکنی؟؟؟؟؟؟SadSad
اولاً سعی کنید مدارتونو به رنگ دیگه ای حساس کنید. چون این روزا به این رنگ حساسیت بحد کافی زیاده .

دوماً شما هر رنگ دیگه ای رو بجز سیاه و سفید (که تشخیصش راحته ) میتونین با سنسور رنگ تشخیص بدین که اگه اشتباه نکنم شمارش TSL230 بود و برای رنگای مختلف ،خروجی، فرکانسهای متفاوت میداد.
فرق نمیکنه سبز باشه یا مشکی
(۲۹-اسفند-۱۳۸۸, ۰۰:۱۸:۱۷)ilgar نوشته است: [ -> ]اولاً سعی کنید مدارتونو به رنگ دیگه ای حساس کنید. چون این روزا به این رنگ حساسیت بحد کافی زیاده .

دوماً شما هر رنگ دیگه ای رو بجز سیاه و سفید (که تشخیصش راحته ) میتونین با سنسور رنگ تشخیص بدین که اگه اشتباه نکنم شمارش TSL230 بود و برای رنگای مختلف ،خروجی، فرکانسهای متفاوت میداد.
اهان ایول ایلگار جوووووووووووون ..... میگم حالا این سنسور رنگ چی چی هس؟Biggrin

(۲۹-اسفند-۱۳۸۸, ۰۰:۲۳:۳۲)saeed450 نوشته است: [ -> ]فرق نمیکنه سبز باشه یا مشکی
یعنی تو برنامه نویسی همون کاریو که واسه رنگ سیاه میکنم واسه رنگ سبزم انجام بدم؟
خوب سنسور رنگه دیگه
به ازای رنگای مختلف فرکانسهای متفاوت تولید میکنه و شما با یه فرکانسمتر یا یه تایمر/کانتر میتونین رنگوتشخیص بدین
اول اسم تایپیک رو عوض کنین !
این جور اسم ها ...

سنسور رنگی که آقا ایلگار معرفی کردن یه آی سی دیپ 8 پایه هستش که بی رنگه ( پلاستیک شفاف )
خروجی اش هم فرکانسه که البته با پایه های می تونین محدوده فرکانسش رو تعیین کنین !

دیتاشیتش رو بخونین می فهمین چی شد !
اتصالش کلا فرق داره با سنسورهای مادون قرمز !

روش بعدی استفاده از سه تا ال ای دی به رنگ های مختلف و یه مقاومت نوری معمولی هستش !
هر بار یه ال ای دی رو روشن کنین و مقدار مقامت حساس به نور رو بخونین !
میشه فهمید کدوم ال ای دی ها بازگشت داشتن و به همین صورت می شه رنگ زمین رو تشخیص داد !
(۰۵-فروردین-۱۳۸۹, ۱۰:۵۹:۱۲)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]اول اسم تایپیک رو عوض کنین !
این جور اسم ها ...

سنسور رنگی که آقا ایلگار معرفی کردن یه آی سی دیپ 8 پایه هستش که بی رنگه ( پلاستیک شفاف )
خروجی اش هم فرکانسه که البته با پایه های می تونین محدوده فرکانسش رو تعیین کنین !

دیتاشیتش رو بخونین می فهمین چی شد !
اتصالش کلا فرق داره با سنسورهای مادون قرمز !

روش بعدی استفاده از سه تا ال ای دی به رنگ های مختلف و یه مقاومت نوری معمولی هستش !
هر بار یه ال ای دی رو روشن کنین و مقدار مقامت حساس به نور رو بخونین !
میشه فهمید کدوم ال ای دی ها بازگشت داشتن و به همین صورت می شه رنگ زمین رو تشخیص داد !

ای بادی بیلدینگ ، ای همه چی بلد ، ای فس فس وکون
دمت گرم اقا / خانم t3r!p3000 بسیار ممنونAmaze
سلام !

اسم تایپیک عوض شد !!

الان این چی بود !!!
تشکر یا .... !!؟؟؟؟

در ضمن من اینم :
http://forum.iranled.com/showthread.php?...1#pid54061
بقیه هم خودشون رو می تونن همونجا معرفی کنند !

این فایل ها رو هم بگیرین !! ( دیتاشیت TSL230 و نحوه کار ) ( البته زبان انگلیسی )

موفق باشین !
استفاده از ADC خود میکرو (البته فقط برای این کار) بهترین روش برای اینکار هستش (نه سنسور رنگ میخاد نه ال ای دی)
من یه گلگی از بچه های ایران ویچ دارم : شما چرا تا کسی میاد میگه سیم چیه فورا میرین سراغ دیتا شیت ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب اگه بلدی کمکش کن و اگه بلد نیستی بگو من بلد نیستم و آدرس دیتا شیت و بهش بده Wink
در کل ممنون از terip3000 بخاطر جواباش
صفحه‌ها: 1 2 3