ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کار با CNY70
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
1.پلکسر آنالوگ را برای من بیشتر توضیح بدین و اینکه چطوری عمل میکنه ؟
2. از شیفت ریجستر ها چیزی نمیدونم میشه راهنماییم کنین؟
3. نحوه عملکرد مالتی پلکسر ها چطوریه؟
4.اپ امپ مگه 4 ورودی و 4 خروجی نداره که به پایه های میکرو وصل میشن؟
5. ماژولی با پروتکل USART چیه ؟
1.مالتی پلکسر انالوگ یه جورایی حکم سلکتور دیجیتالی رو داره
یعنی مثلا 4 تا ورودی داری و یک خروجی , حالا اگه به پایه ادرس کد باینری ورودی مورد نظر رو بدی مثلا(به پایه اول صفر به پایه دوم 1 که میشه ورودی دوم) اونوقت پایه دوم به خروجی وصل میشه دقیقا مثل این که با سیم وصلش کردی

2.معمولا تا وقتی مسئله کمبود پایه پیش نیاد با وجو میکرو سراغ شفت رجیستر نمیرن
ادرس زیر یه سری اطلاعات کلی ارائه کرده
http://micro-avr.blogfa.com/post-148.aspx

3.فکر کنم تو اولی به اندازه کافی توضیح دادم
فقط مالتی پلکسر دیجیتال حدود ولتاژ نداره و فقط در دو حالت 0 یا یک خروجی میده (ورودی دیجتال رو به خروجی میده)
برای اشنایی با ساختار داخلیش هم باید مبانی دیجیتال رو بلد باشی

4.کدوم آپ امپ؟ آپ امپ یه تقویت کننده عملیاتیه که از نظر شماتیک دو ورودی(با 180 درجه اختلاف فاز) و یک خروجی داره(با زمین مشترک میشه دو پایه محسوب کرد)

5.مازول ها و کلیه سیستم های الکترونیکی که حجم نسبتا انبوهی از اطلاعات رو انتقال میدن از یک استاندارد عمومی به نام rs232 یا یوزارت استفاده میکنن.
این پروتوکل اجازه میده با استفاده از تعداد کمی سیم (فکر کنم 3 تا) اطلاعات رو در قالب رشته از سیستمی به سیستم دیگه ارسال کنیم
میکرو کنترلر هایی مثل مگا 8 هم از این استاندارد پشتیبانی میکنند و میتوان ماژول های یوزارت رو بهشون وصل کرد تا تبادل اطلاعات برقرار بشه(به عنوان نمونه میشه به ماژول های RTC اشاره کرد که از طریق یوزارت زمان و بعضا تاریخ رو در اختیار میکرو قرار میدن)

موفق باشید
براي اينكه نور محيط روي سنسور ها تاثير نگذاره ميشه سنسور اطراف بدنه را تا زمين پايين آورد ؟
راه حل ديگه اي هست ؟
نقل قول: براي اينكه نور محيط روي سنسور ها تاثير نگذاره ميشه سنسور اطراف بدنه را تا زمين پايين آورد ؟
راه حل ديگه اي هست ؟
اگه منظورتون ربات ماز هست که کار نشد نداره ولی فکر نکنم زیاد تاثیری داشته باشه
برا اینکه نور تاثیر نزاره قبلا زیاد بحث کردیم ولی یکی از راه های رایج اینه که یه پالس با یه فرکانس خاص به فرستنده میدن بعد تو گیرنده آشکار سازی میکنن اگه همون فرکانس رو داشتن یک در غیر این صورت صفر در نظر میگیرن
اگرم دوروبرتون جسمای فلزی نیست دیوارا هم نصبتا دورن میتونید از سنسورای اولترسونیک استفاده کنید
در کل به نظر من cnyبرا ماز زیاد خوب نیست چون فقط فرستنده رو از گیرنده جدا کرده و هر نوری که از جلو بهش بتابه تو کارش اختلال ایجاد میکنه
بهتره سنسور irمعمولی استفاده کنید بعد یه لوله دورش بپیچید طوری که قشنگ 1 سانت جلوتر از خوده سنسور بره
(۱۵-فروردین-۱۳۹۲, ۱۲:۰۲:۱۱)WhiteNoise نوشته است: [ -> ]اگه منظورتون ربات ماز هست که کار نشد نداره ولی فکر نکنم زیاد تاثیری داشته باشه
در کل به نظر من cnyبرا ماز زیاد خوب نیست چون فقط فرستنده رو از گیرنده جدا کرده و هر نوری که از جلو بهش بتابه تو کارش اختلال ایجاد میکنه
بهتره سنسور irمعمولی استفاده کنید

چه مدلي بهتر عمل ميكنه ؟؟
نقل قول: چه مدلي بهتر عمل ميكنه ؟؟
گفتم که اینجور مواقع جواب گرفتن از فرستنده گیرنده های irمعمولی که جدان راحت تره
صفحه‌ها: 1 2