ايران ويج

نسخه‌ی کامل: warez-bb.org لوگوی رسمی شو بمناسبت ایام نوروز تغییر داد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
[تصویر:  ed89edc0ef84af3ae4bec6264ec57.jpg]

سایت warez-bb.org لوگوی رسمیشو بمناسبت ایام نوروز و احترام به کاربران پارسی زبان تغییر داد cheers.gif

این سایت یکی از 5 فوروم برتر وارز دنیاست!
البته فکر کنم برای احترام به ترکیه این کار و کردن تا ایران
فکر ميکنم nowruz رو ترکها به کار ميبرن
http://forum.honarjo.com/showthread.php?tid=1136

امیر یه مطالبی اونجا گذاشته که کلمه nowruz رو توضیح داده
نقل قول: بمناسبت ایام نوروز و احترام به کاربران پارسی زبان تغییر داد

نقل قول: البته فکر کنم برای احترام به ترکیه این کار و کردن تا ایران

?

چرا...
به خاطر اینکه جهان نوروز برای ترکیه میشنایه نه ایران
واژه نوروز در الفبای لاتین
در متن های گوناگون لاتین، بخش نخست واژه نوروز با املای No،Now،Nov و Naw و بخش دوم آن با املای Ruz، Rooz و Rouz نوشته شده است. در برخی از مواقع این دو بخش پشت سر هم و در برخی با فاصله نوشته می‌شوند. اما به باور دکتر احسان یارشاطر بنیان‌گذار دانشنامه ایرانیکا، نگارش این واژه در الفبای لاتین با توجه به قواعد آواشناسی، به شکل Nowruz توصیه می‌شود. این شکل از املای واژه نوروز، هم‌اکنون در نوشته‌های یونسکو و بسیاری از متون سیاسی به کار می‌رود.
والا من که تازه امسال برای اولین باره متوجه شدم ترکیه هم چیزی به اسم مراسم نوروز داشته ، در هر حال مال هرکی میخواد باشه ، ترکیه هم یکزمانی جزو ایران بوده Wink
مهم اینه که برای ما ایرانیها یک رسم قدیمی هست و بوده و خواهد بود ( اگه مثل 4شنبه سوری چند روز دیگه عده ای گاگول بی ریشه نگن خرافاته !!! )
:(
:)
اقا این لوگوی وارز بی بی چیش به عیدنوروز شبیه شده ؟
گوگل که لوگوشو تغییر داد فقط برای گوگل فارسی بود یعنی برای گوگل ترکی و کردی... لوگو تغییر نکرده :)
راستی اگر نوروز جهانی شده چرا سایت اصلی گوگل لوگوش رو تغییر نمیده؟
(۲۹-اسفند-۱۳۸۸, ۱۹:۴۹:۰۴)joker نوشته است: [ -> ]اقا این لوگوی وارز بی بی چیش به عیدنوروز شبیه شده ؟
زیرش رو بخون ... ؛
صفحه‌ها: 1 2