ايران ويج

نسخه‌ی کامل: داغ شدن رگولاتور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
من یک تابلوروان کوچک با30ال ای دی ساخته ام وبه ورودی تغذیه اش 7805 همراه هیت سینگ وصل کرده ام اما مشکلی که دارم وقتی به این رگولاتور 12ولت وصل می کنم ال ای دی ها درخشان وبه خوبی کارمی کنند اما رگولاتور وحتی خودمیکرو داغ می کند/برای حل این مشکل سرراه 12 ولت انواع مقاومتها حتی مقاومت آجری گذاشتم اما دراینصورت نور ال ای دی ها کم می شد /با 5ولت هم امتحان کردم که بازم کم نورشد(یعنی جریانش کم شد).
حالا می خواهم از12 ولت استفاده کنم که هم ال ای دی ها درخشان شود وهم رگولاتورداغ نکند.
(البته برنامه میکروام طوری است که لحظه ای کل ال ای دی ها روشن می شوند /دراینصورت است که ال ای دی هایی که ردیف آخر روشن می شوند کم نور می شوند)
فکرمی کنم باید ازترانزیستور ومقاومت استفاده کنم(مطمئن نیستم)!!!!!!!!!
پیشنهاد شما چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عکسی ازمدارم:
[تصویر:  e2iainhgtea3zh1t5a4.jpg]
1- واسه رگولاتور یه ترانزیستور هم بذار !
توضیحات بیشتر : http://iranled.com/forum/showthread.php?...6#pid60506

2- یه درایور واسه LED هات بذار !
هم واسه سطر و هم واسه ستون !!!

3- می تونی 9 ولت بدی به رگولاتور تا کمتر داغ کنه و نور هم کم نشه و یا برق 12 ولت رو پنج تا دیود سری کنی و بعد بدی به ورودی رگولاتور !!!!

4- با این تابلو روان کوچولو چیو می خوای نشون بدی ؟؟؟
اگه همه مواردی که علی آقا گفت رعایت کنین مطمئناً مشکل شما حل میشه. فقط از روش شکست ولتاژ با دیودها استفاده نکنین که دیودهاتون داغ میکنه
روش شکل زیر رابا ترانزیستور BD140 وTIP127 امتحان کردم درخشندگی خوب بود وداغ هم نمی شد اما برنامه میکرو راکامل اجرا نمی کرد وازنیمه برنامه دوباره به اول پرش می کرد(مثل ریست شدن)!!!!!!!!
[تصویر:  1260960639.jpg]
به جای R1 مقاومت 0.5اهم گذاشتم.
روش پنج دیود سری راهم امتحان کردم که درخشندگی خوب بود ولی هم دیودها داغ می شدند(رگولاتور داغ نمی شد) وهم مثل روش قبلی درنیمه برنامه به اول برنامه پرش می کرد!
درضمن روش درایور گذاشتن به ال ای دی ها راهم بعلت مشکلات لحیم وبهم خوردگی مدارو... امتحان نکردم!
نقل قول: 4- با این تابلو روان کوچولو چیو می خوای نشون بدی ؟؟؟
علی جون من عاشق این تابلو کوچولوم هستم 041
باید از درایور استفاده کنی مهندس

پیشنهاد میکنم از ترانزیستور BD138 استفاده کنی، برای تابلوهای دو متری هم از این ترانزیستر استفاده کردیم جواب داد.

[تصویر:  BD138thmb.jpg]

NPN

نقل قول: روش شکل زیر رابا ترانزیستور BD140 وTIP127 امتحان کردم درخشندگی خوب بود وداغ هم نمی شد اما برنامه میکرو راکامل اجرا نمی کرد وازنیمه برنامه دوباره به اول پرش می کرد(مثل ریست شدن)!!!!!!!!

ترانزیستور ها هر دوشون مثبتن ولی tip127 یه چیز دیگست !

ریست میکرو به مدار بالا ربطی نداره
من یه دونه 8*8 رو بدون داریور به میکرو وصل کرده بودم !! مشکلی نداشت !
ولی برای اطمینان بافر بزار
اگه مطمئنی ریست شدن میکرو واسه تغذیه هستش خوب فرکانس کار میکرو رو کمتر کن و یه خازن 100 نانوفاراد نزدیک پایه تغذیه میکرو هم بذار و خازن های ظرفیت بالاتر هم همون هوالی بذار !!!!

ترانزیستور هر چی شد !
سخت نگرین !
نیت مهمه !!!

یه طرف ULN2803 اونطرف ترانزیستور مثبت !!

الان با وضعیت اتصال شما میکرو هم احتمالا داغ میکنه !

یه دو تا عکس و فیلم و هم نشون بده ببینن با این تابلو روان کوچولو چیو نمایش دادی !!!
اگه از یه منبع تغذیه سوئیچینگ 2 آمپر استفاده کنی نه رگولاتور میخواد نه چیز دیگه فقط یه خازن عدسی برای منبع بزار و همون طور که بچه ها گفتند از درایور استفاده کن من از همین منبع تغذیه ها برای تابلو روان 8 * 32 با Mega32 استفاده کردم و جواب هم داد و نورش هم خیلی خوب بود.
برای مثبت از latch و برای منفی هم از uln 2803 استفاده کردم ولی شما uln 2003 هم استفاده کنید جواب میده چون اگه اشتباه نکنم uln 2003 هفت تا خروجی داره .

موفق باشید.
در تکمیل صحبت های دذوست خوبمون عرض کنم که آیسی های سری hc معمولا تا 50 میلی رو میتونن درایو کنن که 74574 هم میشه بدون نیاز به ترانزیستور استفاده کرد
اینم فیلمی ازتابلو کوچولوم که با شارژر موبایل راهش انداختم که میبینید ال ای دی های ستون آخر کم نورند!!!!!!!!
[url=MOV0007A.avi - 1.2 Mb]فیلم تابلو کوچولو[/url]
بعلت حجم بالای فیلم ممکن است دوستان عزیز دردانلودکردن فیلم مشکل داشته باشند بهمین خاطر چند تاعکس بجای فیلم میگذارم(البته شاید دوستان بگویند که این همه سر وصدا و ... راه انداخت اینم ازتابلو روانش!!!!! خوب دیگه ازدست من همین ام که برمیاد زیادیمه) 011 011 011
[تصویر:  9ovbx5oeth930gnmqeux.jpg]

[تصویر:  0afuslnqhrymdynp4g5h.jpg]

[تصویر:  9n6sdq7cbqud2b0owiqk.jpg]
کم ور بودن led های سطر آخر شاید برای کد نویسی باشه اگه میخای کدش رو بزار یه نگاهی بندازیم شاید مشکلت حل شد.
صفحه‌ها: 1 2